Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Agula85*

Jak odchudzić swojego faceta?

Polecane posty

Jak odchudzić swojego faceta, dać mu delikatnie do zrozumienia ze przydało by mu się troche zrzucić. Czasem w żartach próbowałam mu powiedzieć że mogłby troszkę zrzucić kilogramow ale jakoś to do niego nie dociera. Próbowalam też innego sposobu zachwycając się ciałami innych mężczyzn tak aby to zauważył i pomyślał \"może ja też bym coś ze sobą zrobił zeby tak wyglądać\"? no ale na dłuższą metę też nie działa. Kobietki wiecie może jak to zrobić by odchudzić naszych facetów? czekam na wasze rady :)

Gość znajdz sobie chudego
po co masz męczyć siebie i jego, moze jemu to nie przeszkadza spaślaki są obleśne, fuj

Gość dokladnie
może to głupie co teraz napisze, ale mi się wydaje że każda gruba dziewczyna śmierdzi :O nie zraziłem się do żadnej, po prostu uwaam że są ...obleśne (bez urazy)

Gość sdgv
mój sam się domyślił że musi się odchudzać gdy poszliśmy na zaupy i co sobie wybrał do przymierzenia to było na niego za małe, spojrzał w lustro na swój brzuch i mówi to ja taki gruby jestem?

Gość a ile..........
twój facet waży i jaki ma wzrost?

Gość dokladnie
hakuna no cóż, wybacz że Cię obraziłem, nie chciałem :P

kobiety otyle sa rzeczywiscie obrzydliwe. znaczy pogadac z tak mozna ale cus seksualnie to brrrr. sprawia wrazenie jakby wiecznie byla przetluszczona i brudna. a takze niestety to prawda otylosc jest choroba . a wspolzycie z chorymi jest i niemoralne i nawet w wielu przypadkach karalne. moze nalezaloby osoby takie wysylac na 3 miesieczne wczasy do Etiopii , tam w windach sa tabliczki: 500 osob albo 6 kg.

Waży jakieś 88kg i ma ok.160 cm Ja raczej jestem szczupłą osobą i chyba nie wyjdzie pomysł abyśmy razem trochę zrzucili - wręcz przeciwnie mi by się raczej przydało przytyć ;) Zresztą sam wysiłek pewnie nie wystarczy

Gość mateusz....................
Hakuna, nie dyskutuj z idiotami ;)

Gość dokladnie ma racje
grubasy są odrzucające facet z wielkim bebechem jest maksymalnie aseksualny i kojarzy mi sie z potem o ile wsród facetów sa zboczency, którzy lubia puszyste kobiety o tyle nie ma kobiet, które lubią spasionych samców mogą ewentualknie z nimi byc z milosci, ale i tak marza o szczupłych i jest duza szansa, ze z takimi zdradza

Gość a ile..........
a czy od zawsze miał nadwagę, czy dopiero od jakiegoś czasu?

jetsem przepoconym grubym knurem szukającym kaceptacji u grubaski zwanej hakuną, mam nadzieje że moja wazylina spodoba się jej i weżmiemy razem ślub, oczywiście w...masarni :classic_cool:

po pierwsze - można do niego się przytulić i powiedzieć \"Kochanie jaki masz cudowny MIęKKI brzuszek\" podobno działa ale po drugie - mysle ze on dobrze widzi ze ma nadwage ale nie chce albo nie umie sie odchudzic oraz po trzecie - to ze sobie to uswiadomi to jeszcze nic :) to dopiero początek drogi która nie musi prowadzic do schudniecia

A ja wcale nie uważam aby mój facet był aseksualny, wiadomo mogłby poprawić nieco tu i tam ale i tak mnie pociąga. Poza tym wcale się nie poci jak to niby mają \"spaślaki\" na dodatek zawsze cudnie pachnie!

Gość heheheheh.........
160 wzrostu ? i 88 kg szok w ogóle co to jest ? bo na pewno nie facet :D

Podszywaczu, pudło. Mam niedowagę ;)

Gość heheheheh.........
musisz byc brzydka jak kupa, ze z nim jestes

Gość a ile..........
dajcie spokój tym złośliwym docinkom!

Gość a ile..........
czy od zawsze miał skłonności do tycia?

Sorry nie wiem nie pamiętam dokładnie wzrostu chyba musiało mi się coś pomylić. Zresztą co ma wzrost do tego ja tylko się pytam jak odchudzić swojego faceta i zrobić to delikatnie zeby go nie urazic

Gość kikit
to napisz nam ile masz ty i czy jest od ciebie duzo wyzszy czy nizzszy

Gość znajdz sobie chudego
już mówiłam najlepiej go zostaw, sam schudnie z rozpaczy, bo raczej żadnej innej sobie nie zajdzie

Gość a ile..........
wiesz, aby trwale schudł, musi tego chcieć sam, nic nie pomoże jeśli on nie chce schudnąć

Gość glapudela
mam ten sam problem agulo, i nestey nic nie dzila, ani zarciki ani inne pierdoly

Gość mielnalo
Moj facet przy wzroscie 180 cm, wazy 87 kg... Ma troszke wystajacy brzuszek. Przeszkadza mi on tylko podczas seksu bo zaslania mi troche widoki :p Ja chodze na aerobik, jezdze na rowerze, ogolnie dbam o siebie, a jemu nie chce sie isc na silownie. Mam nadzieje ze go namowie :) P.S. Kocham Cie Paczuszku :D

Gość współczuje wam to obrzydliwe

Gość mielnalo
sam/a jestes obrzydliwy/a

Gość współczuje wam to obrzydliwe
wręcz przeciwnie, dlatego nie muszę sie wiązać z kupą smalcu

Gość mielnalo
ty mylisz pojecia glupia dziwko