Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ika0011

mamy z Podlasia-są takie?

Polecane posty

Gość serccce
pukpuk...awiało was czy jak.. ❤️

TAK SIĘ SKŁADA ŻE JA DOPERO SIĘDŁAM TEŻ PO ODPRAWIENIU GOŚCI SERCCCCCE A W JAKIM WIEKU JEST TWÓJ MICHAŁEK? A TAK NA MARGINESIE TO KUŻDEN MA INNE GUSTA I O NICH SIĘ NIE DYSKUTUJE MNIE OSOBIŚCIE SIEDLCE SIĘ PODOBAJĄ

No i topik umiera :( A szkoda.Mnie nie było tyle czasu bo sie rozchorowałam i leżałam w łóżku,więc nawet nie w głowie mi było przed kompem.Ale nie sądziłam,że się tak szybko temat urwie.No bo na Podlasiu też jest chyba dużo mam,mają problemy,mają radości.Fajnie byłoby się tym wszystkim dzielic,a kiedyś nawet może spotkać osobiście i pogadać.Więc mamusie podlasianki,do roboty i nie zaniedbujcie topiku:)

No ktoś się w końcu pojawił. Super. Może w końcu coś się ruszy

Ewciadan hej! .Napisz coś o sobie i swoim potomstwie. Może chociaż my sobie pogadamy. A propos skąd jesteś?

Cześć.Ja mieszkam 50 km od Białegostoku.Nazwy nie pisze,bo pewnie nic ci to nie powie:)Mam tylko jednego potomka,synka KAcperka (zdjęcie w stopce).Urodził się 6 listopada,czyli ma teraz 3,5 miesiąca:)Własnie sobie smacznie śpi ale zaraz pewnie będzie znajome \"lee\",bo tak oznajmia swój głód:) Cóż mogę o sobie napisać...Mam 25 lat,nie pracuję bo opiekuję się synkiem.I póki co to zajęcie najwięcej czasu mi pochłania.Bo skoro to moje pierwsze dziecko,tzn że jestem niedoświadczona.Ale z czasem wszystkiego sie uczę:)

Ewciadan, sorki ale musiałam obsłużyć swojego syna. Zachciało mu się kanapki. Mój ma prawie 5 lat. ja też siedzę w domu , bo mój za chuny nie chce iść do przedszkola. chcę go zapisać do 5-latków. A Ty jak sobie radzisz ze swoim bobaskiem?

Fajny szkrabik z Twojego maluszka. Takie małe dzieciaczki są słodziutkie

Dzień dobry!!Ech wczoraj już nie miałam siły i czasu przed kompem gnić:) Poza tym było te słynne \"leee\" czyli na język polski\"mamo jeść\" :) No a jak radzę sobie? Jakoś radzę.Troche pomaga mąż,troche mama. Ogólnie nie mam za dużo czasu żeby czymś konkretnym się zająć.Czekam z utęsknieniem na wiosnę,bo przynajmniej zaczniemy na normalne spacerki chodzić.Narazie byliśmy tylko na kilku,bo zimno,a teraz mały troche choruje

A tak w ogóle dziwne rzeczy sie na tym forum dzieja. Znikają topiki mamusiek które już urodziły.Sama szukałam topiku o listopadowych mamach z 2006 a tu ZONK.Wcięło.Ktoś był \"miły\" i wykasował.

Witam. No masz rację jakiś głupol pokasował gromadę topików. Swiństwo. Jak Twój maleńki? Pewnie na spacerze nie byliście, bo mróz aż trzaskał. Napisz coś

Widzę,że tylko my 2 tu urzędujemy:) I na dodatek rozmijamy się.Ech wczoraj czasu nie miałam ani siły siedzieć przed kompem,bo mój mały jakis marudny był.Cały dzień marudził,płakał.Aż dopiero po 21 dałam mu jeść i się uspał i uspokoił.No i spał aż do 2.Ech ten mój szkrab.Na spacerku nie byliśmy daaaawno,bo już od 2 tygodni mały podziębiony,ma katarek i kaszelek.A ja też chorowałam.Więc pewnie dopieo w poniedziałek się wybierzemy jeśli dopisze pogoda:) A czy więcej mamusiek z Podlasia to tu nie zagląda???

No oki to i ja dołącze do was jestem z białegostoku i jak cos zapraszam na topik białostocki 3majcie sie