Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabse

POMOCY

Polecane posty

Gość sabse

Biore tabletki antykon. staram brac je codziennie o tej samej godzinie, lecz nie zawsze mi sie to udawalo czasem bralam godzine po czasie a raz zapomnialam zupelnie o niej, ostatnio kochalam sie z chlopakiem, ktory spuscil sie we mnie, moje pytanie brzmi czy jest mozliwosc zebym zaszla w ciaze, poniewaz nie przyjmowalam tabletek o tej samej godz?? prosze o jak najszybsza odpowiedz, dzieki

Gość blizniaki
na bank!!bierzesz tabletki i niewiesz jak dzialaja?? do kazdego opakowania jest dolaczona ulotka!!poczytaj sobie...

racja że jeśli zapomnianą tabletke wzięłaś zanim minęło 13-14 godzin nawet to skutecznośc jest zachwana. wiadomo że trezba się strzec i ustrzegac innych przed zapomnianiem jednak w praktyce to wygląda tak , ze jesli bierzesz już kilka miesięcy i zpomnisz jednej tabletki gdzieś pod koniec opakowania to owulacja ci przeciez nie wróci a wiec nie staniesz się w magiczny sposób płodna a wiec nie ma się czym przejmować:)

najgorsze, gdy zapomni sie tabletki po przerwie... wtedy okres bez hormonow sie wydluaz, i najwieksze ryzyko iazy