strzałka 0 Napisano Luty 9, 2007 Wczoraj zeszła ze mnie dziwna lepka zółta substancja. Przyjmujetabletki antykoncepcyjne. Ostatnio przyjmowałam globulkiale były brązowe skąd to paskudstwo? Robiłam test wyszedł negatywny. aLE TEST MOGŁAMZROBIĆ ZAWCZEŚNIE. Pomóżcie jeśliktoś był w takiej sytuacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja po globulkach Napisano Luty 9, 2007 tez mialam wyplywajaca zolta substancje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a po co wam globulki przy tab Napisano Luty 9, 2007 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strzałka 0 Napisano Luty 9, 2007 to było tak jak ropa jakjajeczkowanie dużo tego było a globulki były ciemno brązowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a po co wam globulki przy tab Napisano Luty 9, 2007 al po co bierzesz globulki przy tabletkach??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja po globulkach Napisano Luty 9, 2007 w moim przypadku bylo malo tej substakcji, ale wygladala podobnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strzałka 0 Napisano Luty 9, 2007 Globulki na nadżerkę z jodem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po prostu nie do końca Napisano Luty 9, 2007 rozpuściła sie globulka i to właśnie to wyszło :-) Więc nie panikuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strzałka 0 Napisano Luty 9, 2007 Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po prostu nie do końca Napisano Luty 9, 2007 skąd ci w ogóle pomysł o poronieniu przyszedł do głowy????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Minkaaa Napisano Maj 16, 2007 wiecie mam problem..poronilam 3 tygodnie temu 8 tygodniowego maluszka po zabiegu 2 dni krwawilam a pozniej takie lekkie brazowe brudzenie(trwalo 2 tyg.) a od tamtej mie mam krwawienia tylko takie zlote plamienie..nie wiem co to jest.Prosze doradzcie mi Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach