Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce wolności...

Jak poznać się Ex...?

Polecane posty

Gość chce wolności...

...nachalnego Ex...który nie rozumie słowa NIE. To już jest koniec. Nie chce go krzywdzić. Ale niewolnostwo w Polsce jest zakazane ?! Czyż nie.... :-( Macie jakieś porady, sposoby ? Sposoby moich przyjaciół zawiodły.

Gość chce wolności...
zmieniłam, ignoruje, Policji nie zawsze chce się ruszyć. A on dzisiaj w nocy spał pod moimi dźwiami...wiem że wydaje się to dziwne, ale na serio... :-| tak jest.

Tzn ze jest \"chory\". To nie jest z jego strony miłość tylko obsesja. Postrasz go policją, moze zrozumie. Albo powiedz mu ze powiedzialas mu \"NIE\" i niech CI da swiety spokój. Dobrym sposobem jest też powiedzenie że masz kogos, planujecie razem przyszłość

Gość woman................
powiedz mu, żeby Cię nie dręczył i staraj się zachowywac jak kobieta niezależna ps.przepraszam, to był żart

Gość chce wolności...
Nie pomaga to...już to robiłam :-/ nieugięty jest, mój kumpel do Niego dźwonił i mówił że jesteśmy razem itp, nic to nie daje. Policji też się nie boi...więc chyba mi tylko pozostaje sprawa w sądzie i wyrok "zakazu zbliżania się do mojej osoby". Dziękuje za pomoc, jakoś sobie chyba poradze. A Wam w czymś moge pomuc ?

wiesz co? to mzoe byc zwiazane z jego sytuacją domową - moze ma jakiś emocjonalny mętlik w duszy i glowie i Ty wydajesz się dla niego jakimś azylem powiedz mu, żeby się przestał wygłupiać, bo nikt na niego nei zarobi a on traci czas zachowując się tak A Wam w czymś moge pomuc ?---->nie no co Ty, ja się żadnemu facetowi nie kłądę na wycieraczce na razie :D

.....choc bylam juz podejrzewana o takie plany:D:D:D ale to dlatego, ze jestem bardzo ekspresyjną osobą, która bardzo plastycznie przekazuje swoje myśli :D

Gość chce wolności...
woman................ hmm...przeszła mi przez głowe jeszcze taka myśl, poniewaz jestem z Rodziny lekarzy, teraz studiuje no i mam kase, działki itp to leci też na kase i chyba chciał się chłopak dobrze w życiu ustawić. Czego ja nie toleruje u ludzi. Sądzicie że to też może być powód ? Czy głupia przelotna myśl ? On nie ma za wiele kasy.

ło matko jedyno a po ile Wy macie lat? pewnie dopiero po dwadzieściaparę? niby teoretycznie wszystko jest możliwe, i to, ze chcial się ustawić i różne takie, ale jak go nie kochasz to co?

Gość chce wolności...
no mam 22 lata :-) nie znam życia dobrze, więc dlatego się pytam innych o rady. Gdybym dużo wiedzieła o życiu to by mnie tu nie było :-) pozdrawiam

A co, spodobał Ci się inny i go zdradziłaś??? Miłość to nie jest zabawa do cholery!! 22 lata a taka pusta i głupia jak but. Sobie najpierw Biblię poczytaj 100 razy zanim wepchasz się w związek i będziesz kłamać kogoś mówiąc \"kocham\".

Gość chce wolności...
Do __taki jeden ... Nie, nie spodobał mi się inny. Wiem, że meżczyźni mają uczucia. Oczywiście że go nie zdradziałam, nie chce go skrzywdzić. Ale jak Ty byś się czuł jak by Cię była kobieta nachodziła i nie dawała spokoju, pomimo rozmów. Gdybym nie miała uczuć, to bym grała na 2 fronty i mu ściemniała że go Kocham.Nigdy nie powiedziałam, mu słowa że go Kocham, byłam z nim szczera. A chce to zakończyć, życze mu jak najlepiej. Dlatego się tu pytam ludzi, co mam zrobić, żeby go nie skrzywdzić. Wiem że miłość to nie zabawa, też mnie w życiu inni krzywdzili, więc wiem jak to jest.

Nie wiem jakbym się czuł, bo nie przechodziłem przez coś takiego. Moja była postraszyła mnie Policją, zmieniła numer, dzisiaj pogadaliśmy w cztery oczy z mojej inicjatywy. Chociaż cierpię cały czas bo tęsknię za tym wszystkim co było z nią, może też do tego czego nie było, to staram się jej dać święty spokój.

Gość blessing1987
__taki jeden Znam ładne zdanie "jeśli kogoś kochasz naprawde, to pozdwól jej odejść" do miłości nie da się kogoś zmusić, ale z drugiej strony czasami warto walczyć o związek. Ja wszystkim moim Byłym życze zawsze jak najlepiej, czasami dźwonimy do Siebie, czy składamy życzenia. Bo nie lubie, mieć obojętnie z kimś walki na noże. Staram się zawsze być fair dla ludzi. Dziękuje za Twoje zdanie na ten temat i życze Ci prawdziwej miłości, uśmiechni się.... po burzy, zawsze wychodzi słońce :-)