Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Frania Maj

mam wyschnięte wargi...

Polecane posty

Franiu, ale wargi czy usta? bo na usta znam doskonały produkt:)

Gość aaaaaaaacccccccccc
najlepiej kremem nawilrzajacym,przed ty szczoteczka do zebow musisz usunac naskurek

Gość ciekawski babsztyl
smaruj usta lipikarem albo zwykłą wazelina

Gość polecam balsam do ust
TISANE

przede wszystkim Franiu, jesli wysychają Ci usta to znaczy ze jestes odwodniona, pij więcej płynów, to po pierwsze primo:) po drugie primo- kremy dla dzieci bambino czy johnson czy inne produkty dla bobasów powodują chwilowe nawilzenie po chwili uczucie suchosci wraca i co gorsza nasila sie, dobrym rozwiązaniem jest pomadka neutrogena, ale to poza domem, w domu poswiec sie i pomieszaj wazeline z miodem i oliwa z oliwek i smaruj tą mamałygą usta w kazdej wolnej chwili:) daj znac za kilka dni jak efekty pozdrawiam

Hmm kiedyś pomagałam mi pomadka Oeparol - ale muszę przyznać, żę niedawno kupiłam kolejna i chyba coś musieli zmienić w składzię bo to już nie to samo :( Za to musze przyznać że błyszczyk nivei jest dobry - może troszkę ciężki ale usta po nim nie wysychaja przez długi czas :)

jeden niezawodny wg mnie i dla mnie sposob, a wlasciwie produkt- żółtko roślinne, który w 100% złozony jest z ojejow roslinnych, nie zawiera wody.Jest najlepsiejszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w malenkim pudeleczku z firmy homeopatycznej ATW.Kupisz tylko w firmowych sklepach lub u konsultanta.Jesli bedziesz chciala skorzystac, kontaktuj sie na gadulcu 453310. Pozdro ;)

Gość tylko wazelina
Polecam wazelinę, można kupić w aptece w różnych smakach. Jast naprawdę skuteczna! Slyszałam też o tym balsamie tisane, ale nie używałam. Za wazelinę ręczę! :-)