Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrasss

Jak założyć hasło,proszę pomocy.....

Polecane posty

Gość piotrasss

Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć jak założyć hasło na jakiś folder? Żeby np starszy brat się nie dorwał...Mamy jeden komputer i nie chcę żeby grzebał w moich rzeczach... Wiem, że można takie hasło założyć..Pomóżcie.

Gość przeciez...........
a nie lepiej haslo na profil??

Gość piotrasss
co to znaczy na profil...Wiem, że może powinieniem to wiedzieć jaoko facet ale przyznam, że nie znam się zbyt dobrze.

Gość przeciez...........
jak masz xp...to najprosciej :) opiszeci w skrocie krok po kroku 1. panel sterowania 2.konta uzytkownikow 3.utworz nowe konto 4.wpisz nazwe dla danego konta 5.kliknij dalej 6.utworz konto 7.utworz haslo do konta i tyle... jak zaladuje sie system to bedziesz musial wybrac urzytkownika

Gość piotrasss
Tak, mam XP, dzięki za radę:)

Gość szukajcie a znajdziecie...
Ale musisz być na koncie admina żeby to zrobić

Gość piotrasss
ok, coś pokombinowałem. Ale na poszczególne również można założyć hasło, prawda?

Gość piotrasss
..poszczególne foldery miało być.

Gość wesolo jest
oczywiście że można założyć hasło .... oraz inne rzeczy np. sprawić by później zniknął całkowicie z pulpitu ,tak żeby dostęp do niego był wywoływany poprzez komendę klawiszy ,ale to jest trochę skomplikowany opis ,a mi sie nie chce tyle pisać w jednym z ubiegłorocznych wydań Komputer Świata była opisana procedura która należy zrobić. :)

Gość piotreasss
ok, to jeśli to jest tak skomplikowane to możliwe, że i tak nie poradziłbym sobie. Mój brat poradziłby sobie ale jego nie zapytam, bo będzie wiedział , który plik chcę ukryć i na pewno jakoś włamałby się tam. W każdym razię dzięki za info:) Może jakoś kiedyś znajdę tą gazetę.