Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiew świeżości

Hej ile powinna trwac wg was wizyta u kogos zeby sie nie narzycac?

Polecane posty

Gość powiew świeżości

zalezy to oczywicie do kogo idziemy i jak czesto sie widzimy ale wydaje mi sie ze tak ok godzinki przynajmniej ja tak robie odpadaja oczywiscie tu wizyty u przyjaciol :P

Gość paszczakowa.
u dobrych znajomych spędzam do 3 godzin zwykle; u kogos , kogo ledwie znam , do godziny

Gość 15 minut
jezeli wizytujacy zaczyna ziewac,to nawet krocej

Gość powiew świeżości
kurne a ja ma sasiada ktory przylazi nieraz kilka razy w tygodniu non stop nie wazna czy ktos jest czy nie jak jest mam to ok ja sie zmywam a jak jej nie ma to ja musze z nim gadac porazka niektorzy ludzie nie maja wyczucia :(

Gość powiew świeżości
no chyba przesadziles ja bym sie obrazila gdybys po 5 minutach wyszedł 😭

Gość powiew świeżości
a u was ????????????

Myślę że ok tygodnia:P Potem na bank nas wyrzucą, szczególnie jeśli wyżeramy wszystko z lodówki:P

Gość przeciez...........
nie za dlugo nie za krotko a w sam raz

Gość powiew świeżości
kurne ta sasiadzka meda dzis znow przylazla a sobota przed poludniem to u wiekszosci jak zwykle sprzatanko pieczenie itp ale gdzie tm przylazl i gledzil mama rozrobila ciasto drozdzowe ale przeciez nie powie mu ze jej przeszkadza obled czego niektorzy ludze sa tacy upierdliwi

powiew świeżości --> ja tez mam takiego sąsiada :O :O :O koles po 30 lekko upośledzony umysłowo :O przyłazi i opowiada mi o swoich wyimaginowanych kochankach łącznie ze szczegółami tzn co każdej robił co gorsze podczas tego opowiadania drapie sie po jajcach i próbuje mnie dotykać :O :O kurfa porażka ej musimy miec zawsze drzwi zamknięte na motylek albo łańcuch bo on bez pukania się ładuje do środka a jak dzwoni to of kors udajemy, że nikogo nie ma w domu ale generalnie przykre to jest bo można powiedzieć, że muszę sie przed nim ukrywać :O nie wiem czemu ale z całej klatki tylko mnie sie tak upierdolił :O :O

Pisząc o natrętnym sąsiedzie, wcale nie piszesz o \"wizycie\", tylko o narzucaniu się. Wizyta, to dla mnie coś poprzedzonego zaproszeniem,; z góry wiadomo jaki jest to rodzaj: imieniny, jubileusz, pogawędka, szachy. I w zależności od tego jest też CZAS wizyty. A uprzykrzonemu sąsiadowi bardzo prosto jest powiedzieć: bardzo przepraszam, ale teraz dla pana nie mam czasu. Może spotkamy się przy innej okazji...\"

Gość powiew świeżości
hej Lordzie nie zawsze przeciez jak wpadnie ktos z rodziny lub znajomy w cg tygodnia to chyba nie musi sie specjalnie zapowiadac ??

Chłopak - cały dzień /noc Przyajaciele - hmm u mnie to z 5 godz. ale nie codziennie. Znajomi - 3 godzinki ... Mniej znajomi - godzina , herbatka ,kawka i narka :PPPP Oczywiscie zalezy jaka sytuacja i po co dokladnie sie przychodzi...u mnie to tak wyglada... i jest git..

Nie jestem zwolennikiem niezapowiadanego \"wpadania\". Może bardzo młodzi ludzie, nie mający domowych obowiązków to tolerują. Ale też nie wiem dlaczego! A jeżeli zaplanował/a sobie posiedzenie przed komputerem, książkę, przegląd ciuchów, maseczkę na twarz, albo relaksacyjną kąpiel? Byle kto ma mi burzyć plany? Wypada przynajmniej na godzine przed planowanym przyjściem zadzwonić i uzgodnić. I NIE obrażać się, za usłyszenie: \"nie dzisiaj\"

Gość uuuuuuuuuupikuś

Gość najlepiej nikogo nie odwiedzac