Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuchara ze aż strach

prosze o rade

Polecane posty

wróciłam od okulistki z receptą na okularki co mozecie napisac o oprawkach jakie modne i trwałe mam okrągłą twarz Prosze o odpowiedzi🌼 🌻

Witam !! jezeli moge Ci cos doradzic, to przede wszystkim powinnas dobrac sobie male oprawki tzn. najlepiej z metalu na szkla nie zaluj pieniedzy, poniewaz ( nie szkla, tylko plastyki) sa lekkie iwygodne w noszeniu. Nosze okulary od 3 go roku zycia , prawie 46lat i mam juz troche pojecia co do wyboru!!! pozdrawiam i zycze udanego wyboru.

Gość wwwwwwerdfc 56
🌼

Gość ufa
;)

Gość moze jeszcze ja
kontaktowe

Gość ale oprawki należy
dobierać-owszem wg mody-ale głównie w zależności od rozstawu oczu i kształtu twarzy.Dobry optyk pomoże wybrać

Gość okrągła twarz
= prostokątne oprawki

Gość _a
szkla kontaktowe sa ok, ale nie na codzien.. jednak oczy sie mecza a co do oprawek to: wchodzisz do salonu i przymieeeeerzasz.. jak najwiecej!!! jedyna rada- musisz znalezc takie, w ktorych bedziesz swietnie wygladala i beda wygodne, dobrej jakosci itd. niekoniecznie te najmodniejsze ;) powodzenia

najlepiej zrobisz jak przejdziesz się po sklepach optycznych i zmierzysz kilkadziesiąt par ;) tak najłatwiej jest znaleźć coś fajnego i coś co bedzie pasowac do Twojej twarzy aha i zabierz ze sobą jakąś koleżankę albo chłopaka albo mamę, żeby Ci doradzili bo sprzedawcy w takich sklepach zazwyczaj mówią, że najpiękniej jest Ci w tych najdroższych a nie zawsze mówią zgodnie z prawdą :P no i rozstaw oczu też ma znaczenie ja mam z tym problem bo mimo moich 23 lat mam rozstaw jak u 8 letniego dziecka więc dużego wyboru nigdy nie mam 😭 ale ostatnio udało mi sie znaleźc coś fajnego ;) chyba producenci okularów poszli po rozum do głowy i w moim rozstawie jest kilka normalnych oprawek a nie tylko rózowe z łańcuszkami :P

Gość dziekuje
🌼

Gość dziekuje
a co to znaczy oprawki z metalu na szkle

Gość i co kupiłas