Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podkołdernik nieobyczajny

kolejna ankieta dla lubiacych sie chwalic

Polecane posty

a - plec KOBIETA b - wiek metrykalny 23 c - orientacja HETEROSEKSUALNA d - wiek inicjacji 18 e - aktualny stan cywilny PANNA f - dotychczasowa ilosc partnerow 7 g - doswiadczenia oralne BARDZO DOBRZE MI TO IDZIE I CHOLERNIE LUBIE. ROBILAM TO Z KAZDYM,Z KTORYM SPALAM (7) h - doswiadczenia analne TYLKO Z JEDNYM.Z TYM OBECNYM.. NAWET NIEZLE :) i - doswiadczenia grupowe NIE. j - doswiadczenia z fistingiem 1RAZ UDANY :) k - inne doswiadczenia (pissing, bdsm, itp) BDSM,BRZMI CIEKAWIE..MOZE WKROTCE l - jak oceniasz dotychczasowe swoje pozycie seksualne (ogolnie) PRZESUPER :) m - czy aktualnie masz stalego partnera TAK

Gość Laliitaa
no co to jest ten fisting???

Gość Laliitaa
dzieki za uswiadomienie mnie;P

a - płeć ===== kobieta b - wiek metrykalny ===== 16 lat c - orientacja ===== hetero d - wiek inicjacji ===== jeszcze dziewica e - aktualny stan cywilny ===== mam faceta f - dotychczasowa ilosc partnerow ===== 1 g - doswiadczenia oralne ===== tak h - doswiadczenia analne ===== nie i - doswiadczenia grupowe ===== nie j - doswiadczenia z fistingiem ===== nie k - inne doswiadczenia (pissing, bdsm, itp) ===== nie l - jak oceniasz dotychczasowe swoje pozycie seksualne (ogolnie) ===== gdyby były to bym oceniła a że nie ma to cicho siedzę

a - mężczyzna b- 24 c- hetero d- prawie 18 e-może coś wyjdzie ale kawalir f-5 g-nie h-takie sobie i-nie j-nie k-takie sobie l-przerabiałem 101 pozycji więc chyba OK :):):)

Gość gość
a- plec Kb - wiek metrykalny 26c - orientacja heterod - wiek inicjacji 19e - aktualny stan cywilny pannaf - dotychczasowa ilosc partnerow 2g - doswiadczenia oralne taaah - doswiadczenia analne taaai - doswiadczenia grupowe niej - doswiadczenia z fistingiem niek - inne doswiadczenia (pissing, bdsm, itp) niel - jak oceniasz dotychczasowe swoje pozycie seksualne (ogolnie) a tak se

Gość gość
:D:DFredek mnie rozwala:D

Gość no i wiecie ktom ja
a-kobieta ( . )( . ) b-36 c-złożona, ale chyba jednak hetero d-19[WIELKI WSTYDZIOCH] e-ooo...skomplikowany dość f-łoooo matko...może jakiś przedział ? a)do 5 b)5-10 c)10-20 d powzej...to ja tak będę gdzieś na "h"...:) g-liiiczne...uwielbiam!!!!! h-liczne....czasem uwielbiam i-tylko 1 było...:( j-chyba nie było? k-przywiazywania, dręczenia...taaa...:) l-SUUUUPER :) dziękuję za uwagę i ja...:p

Gość P. M.
płeć - k wiek - 27 orient -bi inicjacja - 16 cywilnie - mężatka ilość byłych - 10 oral - tak anal - tak grupa - tak , ale w czasach panieństwa fisting - nie pissing - tak pozycje? - elastyna mi mowcie

Gość ...młoda19...
a - plec -- kobieta b - wiek metrykalny -- 19 c - orientacja -- hetero d - wiek inicjacji -- 17 e - aktualny stan cywilny -- mężatka f - dotychczasowa ilosc partnerow -- 1 g - doswiadczenia oralne -- tak h - doswiadczenia analne -- nie i - doswiadczenia grupowe -- nie j - doswiadczenia z fistingiem -- nie k - inne doswiadczenia (pissing, bdsm, itp) -- nie l - jak oceniasz dotychczasowe swoje pozycie seksualne (ogolnie) -- wyśmienite m - czy aktualnie masz stalego partnera -- tak ps. a tak dla tych co sie nie orientuja: fisting-jest to wkładnanie całej dłoni do pochwy, a w przypadku fistingu odbytowego-wkładanie całej dłoni do odbytu; pissing-sikanie na partnera tzw. złoty deszczyk; bdsm-sado maso, w skład wchodzi miedzy innymi wiazanie, kajdanki, wszelkiego rodzaju fetysz, i różne inne zabawy sexualne. dziekuję i pozdrawiam :)

a - plec: KOBIETA b - wiek metrykalny: 19 LAT c - orientacja: HETEROSEXUALNA d - wiek inicjacji: 17 LAT e - aktualny stan cywilny: PANNA f - dotychczasowa ilosc partnerow: 2 g - doswiadczenia oralne: BYŁY I SĄ h - doswiadczenia analne: NIE BYŁO I NIE BĘDZIE i - doswiadczenia grupowe: J.W ;) j - doswiadczenia z fistingiem J.W ;) k - inne doswiadczenia (pissing, bdsm, itp) BRAK l - jak oceniasz dotychczasowe swoje pozycie seksualne (ogolnie) CUDOWNE

Gość *********************
a- plec K b - wiek metrykalny 27 c - orientacja hetero d - wiek inicjacji 18 e - aktualny stan cywilny panna f - dotychczasowa ilosc partnerow 5 g - doswiadczenia oralne tak h - doswiadczenia analne: raz bylo i wiecej raczej nie bedzie i - doswiadczenia grupowe: jezeli seks w grupie,ale nie wymiana partnerami to tak j - doswiadczenia z fistingiem nie k - inne doswiadczenia (pissing, bdsm, itp) nie l - jak oceniasz dotychczasowe swoje pozycie seksualne (ogolnie) im dalej tym lepiej ;)

A - MĘŻCZYZNA B - 23 C - HETERO D - 17 E - ŻONATY F - 2 G - TAK H - TAK I - NIE J - NIE K - TAK L - REWELACJA

Gość yryy
a - plec k b - wiek metrykalny 30 c - orientacja hetero d - wiek inicjacji 28 e - aktualny stan cywilny panna f - dotychczasowa ilosc partnerow 1 g - doswiadczenia oralne tak h - doswiadczenia analne tak i - doswiadczenia grupowe nie j - doswiadczenia z fistingiem tak k - inne doswiadczenia (pissing, bdsm, itp) tak, dot.bdsm l - jak oceniasz dotychczasowe swoje pozycie seksualne (ogolnie) interesujace, satysfakcjonujace

Gość hi hih hi
a Kobieta b 35 c hetero d 22 (wstyd !... ale trudno) e panna f 12 g tak są :) mniamm h tak są :) mmmhh i nie, nie ma i nie będzie :) j tylko raz :) k zdecydowanie nie ! l dopiero teraz czuję ,że żyję mmmmmhhh ;)

a - kobieta b - wiek 23latka c - hetero, ...chociaż;) d - nie tak dawno e - całkiem wolna f - nie powiem ale można policzyć na palcach jedej ręki g - doswiadczenia oralne, och tak:D h - doswiadczenia analne, no też i - doswiadczenia grupowe, nie!! j - doswiadczenia z fistingiem, nie k - raczej nie l - jestem w pełni zadowolona:D super i tyle:)

Gość trusski
a - plec kobieta b - wiek metrykalny 20 c - orientacja hetero d - wiek inicjacji 16 e - aktualny stan cywilny panna f - dotychczasowa ilosc partnerow 3 g - doswiadczenia oralne tak h - doswiadczenia analne tak i - doswiadczenia grupowe nie j - doswiadczenia z fistingiem nie k - inne doswiadczenia (pissing, bdsm, itp) tak l - jak oceniasz dotychczasowe swoje pozycie seksualne (ogolnie) super m - posiadam stalego partnera

no i już nie mam stałego partnera a jeśli w ilości partnerów miały być uwzględnione inne kontakty niż czysty sex no to się nie da już policzyć na palcach jednej ręki ale na dwóch tak:) a...ty sobie to notujesz i zrobisz potem jakieś zestawienie Podkołderniku? a wnioskując z towjego nicka to pewnie najchętniej sam byś powchodził pod nasze kołderki i sprawdził jak to wszytsko wyglada:P

Gość aldonia
a - plec - k b - wiek metrykalny 28 c - orientacja hetero d - wiek inicjacji 23 e - aktualny stan cywilny mężatka f - dotychczasowa ilosc partnerow 3 g - doswiadczenia oralne tak h - doswiadczenia analne nie i - doswiadczenia grupowe nie j - doswiadczenia z fistingiem nie k - inne doswiadczenia (pissing, bdsm, itp) nie l - jak oceniasz dotychczasowe swoje pozycie seksualne (ogolnie) z poprzednim partnerem fantastyczne, z obecnym raczej kiepskie

a - mezczyzna b - 20 c - hetero d - jeszcze przede mna :) e - kawaler f - 1 g - TAK h - NIE i - NIE j - NIE k - minetka ;p l - beda jak najlepsze :)