Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podkołdernik nieobyczajny

kolejna ankieta dla lubiacych sie chwalic

Polecane posty

Gość DAGNA
MYŚLĘ ŻE, WSZYSCY CO WYPEŁNIAJĄ TĄ ANKIETĘ ŚCIEMNIAJĄ ZE SWOJĄ ORIENTACJĄ SEKSUALNĄ.BO JAKIEŚ 99% PODało ŻE,JEST HETERO A PRZECIEZ DUZO JEST BI,HOMO,LES WSROD PISZĄCYCH NA FORUM EROTYCZNYM.TO DZIWNE.

ja tam się lubię chwalić. a - plec KOBIETA b - wiek metrykalny 19 c - orientacja HETERO d - wiek inicjacji 16 e - aktualny stan cywilny PANNA//HMM KONKUBINAT;P f - dotychczasowa ilosc partnerow JEDEN g - doswiadczenia oralne SĄ h - doswiadczenia analne SA i - doswiadczenia grupowe BRAK j - doswiadczenia z fistingiem HMMM k - inne doswiadczenia (pissing, bdsm, itp) SĄ NIE WSZYSTKE l - jak oceniasz dotychczasowe swoje pozycie seksualne (ogolnie) BYŁO ŚWIETNIE, MOŻE BYC JESZCZE LEPIEJ.

Gość _malinowa_
a - K b - 32 c - ohetero d - 20 e - mężatka f - ok. 7 (dokładnie nie chce mi się liczyć) g - tak h - tak i - nie, niestety j - jedynie palce, nigdy cała ręka k - elementy bdsm l - zadowalające

Gość Rufi 29
a - płeć - MĘŻCZYZNA b - wiek metrykalny - 29 c - orientacja - HETERO d - wiek inicjacji - 18 e - aktualny stan cywilny - WOLNY/KONKUBINAT f - dotychczasowa ilość partnerek - 8 g - doświadczenia oralne - TAK strona aktywna i pasywna h - doświadczenia analne - TAK strona aktywna i - doświadczenia grupowe - BRAK ale wszystko przede mną ;) j - doświadczenia z fistingiem - A CO TO JEST??? k - inne doświadczenia (pissing, bdsm, itp) - DOBRY KLAPS NIE JEST ZŁY ;) l - jak oceniasz dotychczasowe swoje pożycie seksualne - BYŁO ŚREDNIO, JEST DOBRZE, BĘDZIE JESZCZE LEPIEJ