Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podkołdernik nieobyczajny

kolejna ankieta dla lubiacych sie chwalic

Polecane posty

Gość AaniaA_17
a - kobieta b -17 c - hetero d -17 e -niezamężna, w stałym związku ;) f - 1 g -narazie niewielkie h - - i - - j - - k - - l - całkiem udane,ACZKOLWIEK dopiero się rozkręcam ;)

Gość Martys
a - kobieta b - 20 c - heteroseksualna d - 15 e - panna f - 7 oralnie w tym 4rech normalnie :) g - tak h - nie i - nie j - nie, to obleśne k - tylko lanie l - znośne :) m - tak

Gość awertyuiopnbcxsfsjkhdrh
a. mężczyzna b. 22 c. nie uznaję czegoś takiego jak orientacja, można być zdrowym (hetero) lub chorym (homo) lub dewiantem (praktykującym homo), ja jestem zdrowy d. jeszcze jestem nierozprawiczony :( e. kawaler f. 0 g. brak h. wkładałem sobie palec w dupę z ciekawości raz :) i. brak j. brak k. brak l. nie oceniam

Gość to ja coś o sobie teraz
a. kobieta b. 21 lat c. homoseksualna d. 18 lat z kobietą :) 17 lat z facetem:( e. w związku z dziewczyną od 3 lat f. 2 kobiety (wliczając obecną :)), 1 facet :( g. z kobietami tak, z facetami nie h. brak i. brak j. brak k. raczej brak l. jest okej :)

Gość DAGNA
A-KOBIETA B-22 LATA C-BISEKSUALNA D-14 LAT E-ZAJĘTA F-416 G-TAK H-TAK I-TAK J-TAK K-TAK L-SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER

Gość kobietaaaaaa
a - plec:K b - wiek metrykalny:28 c - orientacja:hetero d - wiek inicjacji :18 e - aktualny stan cywilny mężatka f - dotychczasowa ilosc partnerow :5 g - doswiadczenia oralne :tak uwielbiam mogę to robić ciągle h - doswiadczenia analne:tak i - doswiadczenia grupowe: nie j - doswiadczenia z fistingiem:taak k - inne doswiadczenia (pissing, bdsm, itp):tak i tak l - jak oceniasz dotychczasowe swoje pozycie seksualne (ogolnie):jest fantastycznie ale mało:) m-mam ale szukam

a-k b-21 c-hetero d-17 e-panna f-11 g-tak(strona bierna i czynna) h-tak(1raz-strona bierna) i-nie j-nie k-nie l-jestem zadowolona :)

a - plec k b - wiek metrykalny 28 c - orientacja miałam doswiadczenia z kobieta ale bez zainteresowania d - wiek inicjacji 15 e - aktualny stan cywilny panna f - dotychczasowa ilosc partnerow 5 g - doswiadczenia oralne tak h - doswiadczenia analne nie i - doswiadczenia grupowe nie j - doswiadczenia z fistingiem nie k - inne doswiadczenia (pissing, bdsm, itp) pissing z ciekawości l - jak oceniasz dotychczasowe swoje pozycie seksualne (ogolnie) brak stałego partnera

prawiczek nigdy nie ukrywalam ze sex lubie, jestem oversexed itp. w partnerow wliczlama tez oral :) bierny i czynny i powiem Ci tak. 1 facet wielka milosc-sex do dupyyyy potem sex z kolejnymi chlopakami ktorych mialam 1x sex z przyjacielem 1x po imprezie ze znajomym nie uwazam abym sie puszczała nie chodze po klubach i nie daje dupy w kiblach, nie puszcam sie po hotelach znam ludzi z ktorymi spałam, w wiekszosci wydawalo mi se ze bylam zakochana ale to takie glupocizny mlodości. przez caly tamten rok mialam 1 partnera (4mies)+10mies abstynencji teraz jestem z facetem ktorego kocham nie obchodzi go z kim bylam wczesniejz resztą. A wiesz jakie sa profity mojego doswiadczenia.. moj facet mowi ze jestem cudowna w lozku znam pozycje wiem co i jak wiem jak sie ruszc zeby facetowi bylo dobrze a oral w moim wykonaniu podobno jest nieziemski A jakie Ty masz profity z dziwictwa?????? pozansz kobiete nawet nie bedziesz wiedzial jak sie za nia zabrac sex bedzie porazka bedzie malo urozmaicony krotki i beznadziejny i cie poprostu zostawi :D:D

Ja mam jakies doświadczenia i chciałam aby moj facet tez miał :) nie jest typem macho mial chyba 3 dziewczyny przede mną ale jest nam dobrze i jesteśmy w temacie sexu zgrani i wierni tez, ja wole sobie poprobowac przed slubem zeby mnie po slubie nie ciagnelo i nie ciagnie mnie teraz wogole do innych meżczyzn i wiem ze jesli zostaniemy razem to bedzie nam dobrze w lozku w kazdym razie wiem ze czeka mnie udane i zgodne pozycie bez niespodzianek. Moim zdaniem sex zespala zwiazek a nieudany sex moze taki zwiazek popsuc. Prawiczek a ty nie boisz sie ze jak sprobujesz sexu i Ci sie spodoba sam akt nie bedziesz chcial wiecej albo sprobowac z inna kobieta jak jest??

ok Ty sobie znajdziesz taka,kttóra bedzie Ci odpowiadac..zeby tylko Ci z nią wyszlo :) a ja mam kogos kto mi odpowiada :) i kazdy jest zadowolony

Gość mężczyzna lat 44
a - plec b - wiek metrykalny c - orientacja hetero d - wiek inicjacji 18 e - aktualny stan cywilny żonaty f - dotychczasowa ilosc partnerow 9 g - doswiadczenia oralne tak h - doswiadczenia analne tak, wsadzałem 4 partnerkom i - doswiadczenia grupowe tak kila 3 i kilka 4 j - doswiadczenia z fistingiem tak z 2 partnerkami k - inne doswiadczenia (pissing, bdsm, itp) duzo pisać l - jak oceniasz dotychczasowe swoje pozycie seksualne (ogolnie) bogato

Gość lubię ankiety
a - plec --------kobieta b - wiek metrykalny--------- 41 c - orientacja hetero,--------- ale..... d - wiek inicjacji ---------25 e - aktualny stan cywilny----------mężatka w separacji f - dotychczasowa ilosc partnerow ----------9 g - doswiadczenia oralne ----------uwielbiam h - doswiadczenia analne--------- nigdy w życiu i za nic! i - doswiadczenia grupowe-------------- jeszcze nie ale.... j - doswiadczenia z fistingiem----------- fuj k - inne doswiadczenia (pissing, bdsm, itp)---------- bdsm? lekkie l - jak oceniasz dotychczasowe swoje pozycie seksualne (ogolnie) -----dobre

Gość ja z f
1-k 2-26 3-hetero 4-18 5-rozwodka 6-4 7-sa 8-sa 9-sa 10-nie 11-zadawalajace;)

Gość lubię ankiety
W kwestii formalnej - czy partner - to tylko taki co "włożył-wyjął", czy też taki z którym był jedynie oral?

oral tez :) Prawiczek ale ta 2 kobieta, chyba juz nie musialby byc dziewicą??? bo jezeli by Ci z 1 nie wyszlo, to TY juz prawiczkiem nie bedziesz co zaburza caly proces ponownej selekcji wybranki serca przeciez :) czy bedziesz chcial zone dziewice jak deklarujesz sam majac dosw?? hipokryzja to sie nazywa to juz lepiej na twoim miejscu poczekac do slubu rzeczywiscie :)

Gość fashionissta
a - plec - kobieta b - wiek metrykalny- 26 lat c - orientacja-hetero d - wiek inicjacji-pozne 17 e - aktualny stan cywilny- panna f - dotychczasowa ilosc partnerow - 5 g - doswiadczenia oralne - tak h - doswiadczenia analne - tak i - doswiadczenia grupowe - nie j - doswiadczenia z fistingiem - nie k - inne doswiadczenia (pissing, bdsm, itp) - nie l - jak oceniasz dotychczasowe swoje pozycie seksualne (ogolnie) - bardzo urozmaicone

Gość wszystkiego
trzeba sprobowac ...

TAMTO ZGŁOSIŁAM DO USUNIĘCIA, TERAZ BĘDZIE TO BARDZIEJ CZYTELNE. a - plec-------------KBIETA b - wiek metrykalny--------------23 LATA c - orientacja-----------HETEROSEKSUALNA d - wiek inicjacji------------18 ( w 18-te urodziny):) e - aktualny stan cywilny------------PANNA f - dotychczasowa ilosc partnerow-------- 1 g - doswiadczenia oralne -----------A I OWSZEM h - doswiadczenia analne-----------BYŁY i - doswiadczenia grupowe-----------NIE j - doswiadczenia z fistingiem------BROŃ BOŻE k - inne doswiadczenia (pissing, bdsm, itp)--------BROŃ BOŻE l - jak oceniasz dotychczasowe swoje pozycie seksualne ---------JESTEM BARDZO USATYSFAKCJONOWANA!!!!!!!

Pijesz do mojej osoby?! Czytasz wszystko uwaznie?! Nie wsadzaj wszystkich do jednego wora! Jak dla mnie jesteś żałosny, już tyle razy próbowałam ci przemówić do rozumu, a Ty dalej swoje. Zastanów się czasem, zanim cos napiszesz!!!

Gość wszystkiego
ciekawe skad bedziesz wiedzial ze dziewcze nie robilo loda albo anala:D

Gość wszystkiego
ale to obrzydzenie:D jak to zniesiesz?

Gość kobieta wyzwolona
a - plec: kobieta b - wiek metrykalny: 26 c - orientacja: hetero d - wiek inicjacji: 17 e - aktualny stan cywilny: mezatka f - dotychczasowa ilosc partnerow: 300 g - doswiadczenia oralne: tak, wiele h - doswiadczenia analne: Tak, ohyda! nie robie juz tego i - doswiadczenia grupowe: tak, niewielkie ale pare bylo j - doswiadczenia z fistingiem: Nieeeeeeeeeeeee!!!! k - inne doswiadczenia (pissing, bdsm, itp): nie l - jak oceniasz dotychczasowe swoje pozycie seksualne (ogolnie): Bardzo barwne