Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyy

ŚWIECĄCA SIĘ TWARZ!! Pytanie

Polecane posty

Gość pomocyy

Dziewczyny kochane, proszę powiedzcie czy puder transparentny likwiduje problem świecącej się twarzy?? Już próbowałam chyba wszystkiego, kremów matujących, oliwek dla dzieci.. i nic :-( Czy trzeba nałożyć wcześniej podkład, puder nie będzie widoczny?? Proszęęę..

poczytaj w necie o kremach z kwasami i skrobi ziemniaczanej/kukurydzianej.

Gość pomoze
mnie pomógł Stay Matte Pressed Powder (Puder w kamieniu) (Rimmel) - przez długi czas używałam tylko tego pudru bez podkładu i był ok. Ma bardzo jasne kolorki i jest niewidoczny na twarzy :). Koszt ok. 17 zł

Gość pomocyy
hmm...a jaką masz karnację? bo ja mam ciemniejszą i boję się, żeby nie było zbyt widać tego pudru :-/

A może tak sypki puder Margaret Astor? Jest transparentny, nie widać go na buzi. No i koniecznie bibułki matujące - w ciągu dnia jak znalazł. Z polskich - Bielenda, Dermika, a zagraniczne, to chociażby Art Deco, tyle, że spora różnica w cenie :)

Gość pomocyy
właśnie poczytałam trochę o tej skrobii ziemniaczanej i spróbuję:-) dzięki dziewczyny:-)

Gość bassi77
ja mam podobny problem,ale od wczoraj stosuję krem Loreal Pure Zone(niebiwska tubka,20 zł) i jestem bardzo zadowolona.