Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nie mgr

Robie licencjat z administracji czy moge potem...

Polecane posty

Gość jeszcze nie mgr

isc na mgr na inny kierunek??

Gość jeszcze nie mgr
na coś związanego z zarzązdaniem ( teraz mam specjalizacje zarządzanie w administracji) albo na politoloie....mogłabym isc na uniwerek ale tam jest tylko adn\ministracja publiczna a tego nie trawie ;) a nie bede miała jakis róznic programowych???

Gość motorulka
jak najbardziej mozesz zmienic kierunek na magisterce!ja skonczylam licencjat z adm,a na uzupełniajace mgr tez wybralam adminstracje na szczescie ze specjalizacja miedzynarodowa wiec mam bardzo ciekawe wyklady!pozdrawiam!

Gość jeszcze nie mgr
mogłyby byc tez stosunki międzynarodowe albo europeistyka...ale nie bedzie problemów ze to inny kierunek??

Gość motorulka
na zarzadzanie?zarzadzenie w adm to cos innego..inna para kaloszy!roznice programowe beda!ale dasz rade!

Gość jeszcze nie mgr
ogólnie podoba mi sie zarządzanie no i musiałam jakos to połączyc bo jestem na adm.

obojetnie na co bys nie poszla bedziesz miala roznice programowe ale tym sie nie masz co martwic ;) nie bedzie tak zle :)

Gość babka stachowska
a po co ci to? Idz na pielegniarke i masz zapewniona prace w Angli

Gość motorulka
wiesz jak ja zdawalam na uzupel.mgr to mialam egzamin!pomimo ze uczylam sie na mojej uczelni do licencjata nie bylo zadnej taryfy ulgowej,kazdy zdawal egz! byyc moze rowniez Ty bedziesz musiala zdawac egz to zalezy od uczelni! musisz sie wszystkiego dowiedziec w dziekanacie wybranej uczelni! a gdzie teraz studiujesz?

Gość jeszcze nie mgr
ale mi chodzi o studia zaoczne...teraz studiuje prywatnie ale mgr chce zrobic na panstwowej uczelni, wiem ze na uniwerku na adm nie ma zadnych róznic programowych i nie ma egzaminów

Gość motorulka
ja kocze studia za 5m.cy i ostatnio myslalam o tym by byc pielegniarka,wczesniej oczywiscie sie przeszkolic i wyjechac za granice!he he:) ja tak naprawde powaznie..to chce wyjechac do Irlandii na ok 2lata

Gość ja tez jestem na administracji
ale nie rozumiem czemu chcesz zmieniac? i czy to cos da?

Gość motorulka
nie ma prblemy ze wczesniej uczylas sie w prywatnej szkole!moja przyjaciolka tez do licencjata byla w prywatnej szkole..a teraz jest na uzupelniajacych dziennych w panstwowej uczelni! nie beda robic zadnych problemow

na zaocznych prawdopodobnie nie bedzie zadnych egzaminow wiesz ze ja robilam licencjata z adm. dziennie i mgr robie teraz zaoczne. chcialam isc na finanse ale jednak stwierdzilam ze nie bo jak juz to wole byc z jednej dziedziny dobra niz z dwoch srednia ale zawsze Ty mozesz nadrobic ;) ja po prostu jestem leniwa :P

no tez wlasnie lepiej byc dobrym z jednej dziedziny niz srednim z dwoch po co tak robic nie kumam!

Gość babka stachowska
posluchaj babki stachowskiej ; ;)pielegniarka, opieka nad starszymi osobami , fizykoterapia a po licha administracja;)

babko my nie chcemy robolami fizycznymi byc

Gość jeszcze nie mgr
jakos mnie nie ciągnie do opieki nad innymi ludzmi;)

bo taka jest prawda ze idziesz na studia i nie wiesz co moze ci sie odmienic. Mnie akurat zafascynowaly finanse dlatego mialam dylemat lecz postanowilam moje finanse zostawic juz jako podyplomowe ;)

Gość motorulka
byc moze nic nie da...w Polce napewo nic nie da:(ale jezeli dziewczyna chce sprawdzic sie na innym kierunku,dla wlasnej satysfakcji to dlaczego nie?

Gość taka inna
a ja robilam licencjat z rachunkowosci to na uzupelniajace studia magisterskie na administracje nie chcieli mnie przyjac :(

Gość taka inna
ale teraz jest wlasnie w modzie byc interdyscyplinarnym

Gość babka stachowska
o jezu tez sie zestarzejcie smarkate

Gość tragedyjaa
hehehe nie chcesz byc robolem?? chyba to lepsze niż bezrobotny po administracji?? heheheheh

Gość glupia jestes
po admin zawsze jest praca

Gość babka stachowska
wnusiu :) a od kiedy pielegniarka to robol ;) a biurwa to intelygnet:)

Gość motorulka
ostatnio czytalam ranking studentow po jakich kierunkach nie znajda pracy..absolwencji administracji byli chyba na drugim miejscu po ekonomi!

Gość motorulka
nie chodzi kto co konczy..tylko to czym sie naprawde interesuje! jesli komus bedzie zalezalo to znajdzie prace po kazdym kierunku! ja skoncze adm..ale watpie czy bede pracowac w zawodzie..najchetniej poszlabym do woa..ale nie za biurko

Gość tragedyjaa
taa? ja mam dwoje znajomych po administracji... kolega już rok po obronie i nadal bez pracy ( a studiował na państwowej dobrej uczelni, a nie jakiejs prywatnej ) . Koleżanka niedawno dostałą pracę - w barze :-D Złe macie informacje... Nie lepiej na prawo było isc?? podobne przedmioty, tylko ilosc materiału bardziej ambitna....