Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krosta 13

mam na czole dużo pryszczy nie wiemjak to zlikwidować??

Polecane posty

Gość krosta 13

Dobry dzień Mam na czole masę krost- pryszczy już różnych sposobów używałam ,ale nic nie pomaga . Mam grzywkę i to mi tylko zasłania , możę wy też tak mieliście???? jak tak to pomóżcie mi !! MAM 13 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie wyciskaj
jesteś młodziutka, miej nadzieję, że z czasem znikną.

Gość kup sobie
tormentiol

Gość fiołki aniołki
a ja mam dla ciebie taką naturalną propozycje kup sobie w sklepi zioła sypane fiołka trujbarwnego zaparz tak jak pisze na opakowaniu i rub sobie z tego wywaru kompresy na czoło i tak trzymaj kilka minut mozesz i dłuzej.po kilku dniach zacznie być widoczna poprawa ponadto możesz to pić.Napewno nie odrazu ale pomoże:)życzę wytrwałości🌻i do dzieła ale pamiętaj nie wyciskaj

Gość heeejka
to przez grzywkę masz te pryszcze. czoło się poci, wydziela łój, włosy się do tego przyklejają i skóra nie oddycha. ja jak zaczełam ją zapuszczać, spinać, zakładać za ucho, to krosty zniknęły

Gość bfhhgh
mialam napisac dokladnie to co heejka :)

znam ten bol..ja mam czolo czyste..ale pelno badziewia na policzkach, brodzie i okolicach...brevoxyl \'\'byl super\'\' ale chyba za dlugo uzywalam, bo juz nie pomaga...nawet podklad tego nie maskuje bo nierownosci widac z daleka...mozesz sprobowac jeszcze Afronisa, ale jest na spirytusie

a na mnie brevox:) dziala za kazdym razem! moge ci jeszcze to polecic- benzacne tribiotic tormentiol pasta cynkowa maseczka drozdzowa