Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poooomocuy pliska

Ja nie chcę tego dziecka co zrobić? - dziewczyny poradzcie

Polecane posty

Gość Poooomocuy pliska

Zaszałam w ciążę mam 23 lata i nie czuje by był to odpowiedni moment na dziecko mimo atykoncepcji zaznaczam! Co zrobić usunąć czy urodzić i uddać ja nie jestem jakimś potworem ale nie chce tego maleństwa skrzywdzić nie odpowiednio sie nim zajmując poradzcie czekam na odpowiedzi

Gość fdgh
..........

Gość dział ciąża itp zaprasza

Gość onk3
trxzeba wcześniej było myśleć a nie seksić sie na oślep ty dziwko

Gość onk3
pieprzysz sie gdzie mozesz i z kim chcesz a potem na kafeterii szukasz ukojenia ty durnoto jedna

Gość onk3
a na skes to był odpowiedni moment?

Gość a to szmatka

Gość onk3
oddaj do adopcji znajdzie normalną i mądrą mame a ty pieprz sie dalej i obys nigdy nie doswiadczyła macierzyństwa

Gość pomocna dlon2
usun, zawsze bedzie czas na dziecko

Gość eliwiaaaa
szmatka to mało powiedziane to ścierwo

Ja mam 21 lat i prawie 2 letnią córeczke i choć na poxzątku przerażała mnie myśl o dziecku ,teraz wiem jaki smak ma macierzyństwo;) Pamiętaj ...że zranisz nie tylko dziecko,ale i siebie i będziesz mieć wyrzuty do końca życia..poradzisz sobei ,sama czy z partnerem.. powodzenia

nie usuwaj.... to jest morderstwo, morderstwo które nosi imię \"aborcja\", podobmnie jak \"eutanazja\", \"samobójstwo\". Potworem nie jesteś, ale nim bedziesz jak usuniesz tą ciążę..A możesz być czułą i serdeczną matką. Wiesz, w młodszym wieku dziewczyny zostają matkami i decydują się urodzić i troszczyć o maleństwo. Ty też możesz być szczęśliwa mając dziecko. Musisz być odpowiedzialna.

Gość mjjsdfrfv
jejku co za idioci tu pisza!!!!!! jak dziewczyna nie byla gotowa to nic dziwnego ze ma watpliwosci palanty!!! mysle ze jak zobaczysz to malenstwo to watpliwosci znikna a moze i wczesniej... bardzo rzadko zdarza sie inaczej

Jakie Morderstwo???? Nie żyjemy w średniowieczu!!! To jeszcze nie jest dziecko!! To tak samo, jak sperme nazywałabyś czlowiekiem!!

Zawsze dziwiły mnie osoby, które najważniejszą decyzję w swoim życiu uzależniały od zdania osób postronnych... Naprawdę dziwne. I żałosne, niestety. Życzę przemyślanej decyzji

Gość ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ludzie...kazdemu moze przytrafic sie wpadka!! Skad tyle w was zawisci?? Wy sie nie seksicie?? Jestescie az tacy porzadni? Kobieta wpadla i odrazu jest szmata, tak?? porozgladajcie sie dokladnie a napewno w waszych rodzinach tez sa przypadki wpadek!!! Wiec zanim zaczniecie w kogos rzcucac kamieniem..porozgladajcie sie czy aby ten problem nie dotyczy was chociazby posrednio!!! Autorko, coz moge napisac..nie usuwaj...prosze...Przed Toba 9 miesiecy..masz czas by pokochac to malenstwo..Jesli Ci sie nie uda...oddaj do adopcji...napewno znajda sie ludzie, ktorzy je pokochaja:) Nie martw sie..

Gość pomocna dlon2
nie pytaj tu o rade bo cie zjedza mlode wersje moherow, to twoja sprawa i na razie to tylko polaczone komorki

Gość mjjsdfrfv
madafakabulsziet - my nie zyjemy w sredniowieczu ale ty zyjesz nadal

Gość mjjsdfrfv
ktos wczesniej mial racje o tak warzna sprawe nie mozesz pytac na forum.. masa ludzi tu to idioci ktorym i tak nie zalezy co zrobisz i pisza co kolwiek

Gość mjjsdfrfv
sorki za bledy

Gość lil i rotfl
tak naprawdę nie ma tu duzo bezmózgich odpowiedników moherów jest tylko jeden onk3 , a to szmatka oraz eliwiaaaa to przeciez ta sama osoba :) jej ciąża na razie nie grozi i długo jej nie będziwe grozić dlatego taka "mądra" i sfrustrowana :D

Gość li ki ki ok ju ty
od kiedy komórka jajowa łączy się z plemnikiem to jest żywa istota człowiek, daj mu szanse by mogło zyc a jęsli sobie nie poradzisz oddaj do adopcji setki rodzin będzie chciało zaopiwkować sie twoim dzieckiem... nie usuwaj a może przez 9 miesicy pokochasz to dziecko i zdążysz sie przygotować????

Gość ghjnu
Dziewczyny laski dżagi jak wolicie wy jej nie rozumiecie Kochana Autorko jeżeli ty nie jesteś gotowa to oddaj do adopcji inna rodzina napewno będzie a gadałaś o tym ze swoim chłopakiem,narzyczonym lub mezem spróbuj! Trzymam kciuki! papa:)

Gość JDSa

Gość oddaj do adopcji
A na drugi raz się zabezpieczaj uczciwie tabletki polecam. A zobaczcie jaka cwana Aneta K. Była na liscie, ale nie weszła jako radna. Ubiegł ją Jacek S. Zatem oskarzyła go o podawanie jej jakis srodków. Wyrzuciła go tym samym z listy. I co się okazuje, że na jego miejsce wchodiz jako radna Aneta K. Cwana. Ja bym jej dała robic kareire dzieki sexowi, dzieciom i takim własnie wybrykowm. Kobiety są wyrachowane. Ona wiedziała co zrobic, by miec pracę.

Gość katarzyna19843007
Autorko oddaj do adopcji ale bron boze nie usuwaj ... "ABORCJA" Mamusiu... Coś się stało, ja żyję. Dar życia otrzymałam, a braciszka z boku poznałam... On też prawdziwie się raduje i świata oczekuje. Dzięki ci Mamusiu! Braciszku! Patrz, coś się stało! Jakieś swiatło się tu dostało, Jakieś narzędzie błyszczące, AŁA! Jakie kłujące! Braciszku! Co oni ci robią? Dlaczego dziurkę w brzuszku ci skrobią? Mamusiu! Braciszka rozrywają! Rączki mu wyrywają! Właśnie wykłuli mu oko! I serduszko rozdrali głęboko! Jestem krwią braciszka zbryzgana, Mamusiu moja kochana! Już nie ma nas dwoje... Zostałam sama! Jak ja się mamusiu boję! Pocę się w kolorze krwi! Mamusiu! Nie pozwól umrzeć mi! MAMUSIU! Ten potwór rączki mi obcina! Już kaleką jest twoja dziecina! Mamusiu! Co ja takiego zrobiłam? Ja tylko się życiem cieszyłam! Mamusiu! Ja jestem miłością Boga dla Ciebie, On naprawdę chce nas mieć w niebie? Jego miłość nigdy się nie kończy? Nawet po śmierci się sączy? Ratunku Mamo! On urwał mi kolano! Tatusiu! Ja będę twym skarbeczkiem, Będę twoim aniołeczkiem, Ale pomóż mi! Niech nie wyrywa mi drugiej rączki! Mamusiu! Tatusiu! Ja mogę być głodna, Nie potrzebuję pieniędzy! Kochani, ja mogę żyć w nędzy! Ale nie pozwólcie, aby mnie zamordowali, I życie mi zabrali! Mamusiu! Ja jestem jeszcze mała, Ja zawsze będę cię kochała! W twojej starości będę promykiem słońca, Będę miłością cię obdarzała, do dnia twojego końca, Mamusiu! Mamusiu! Jakiś błyszczący nóż gardło podrzyna mi już! Nawet nie wiem, jak wy wyglądacie! I dlaczego mnie nie kochacie? Mamusiu! Czy ja umieram dlatego, że tatuś cię dręczy? Że cię nie kocha i męczy? Ja cię tysiąc razy mocniej będę kochała! Ja- twoja córunia mała! Ja będę ci buzi na dobranoc dawała, Ja się będę z tobą bawiła i śmiała. Nie pozwól, żebym została zmasakrowana! Mamusiu! On teraz skrzypcami oczy mi rozdusił! Nie będę widziała mojej mamusi! A ty mnie będziesz widziała, Nie pozwól, żebym została zmasakrowana! Spójrz do śmietnika- tam będę leżała! Mamusiu! Dlaczego życie mi dałaś? I tak okrutnie je odebrałaś? Mamusiu PA! Twoją córunię w krematorium spalili, a duszy jej nie zabili! Ja w twoim umyśle będę żyła, będę po nocach ci się śniła, I będę po nocach do ciebie wołała, Ja- twoja córunia mała! Mamusiu! Dlaczgego zatykasz uszy? Przecież nikt cię nie ogłuszy! To ja przecież, ja- twój skarbek kochany, Ten, co miał brzuszek rozerwany, Mamusiu! Pamiętasz, jak się bałam? Jak o pomoc do ciebie wołałam? A pamiętasz mamusiu oczy tego lekarza? Co śmiercią dzieci obdarza? Kto mu dał prawo by zabił twoją dziecinę? Twoją niewinną kruszynę, Mamo... Czy ta powołanej śmierci porcja nazywa się ABORCJA? Zapytaj rządzących o nazwiska, Poznaj tych ludzi z bliska. Sprawdź, czy oni też swoje dzieci zabijają, Czy tylko ciebie w pogardzie mają. Mamusiu! W naszym kraju mordercy chodzą na wolności, A niewinnym łamie się kości, Ustawy Ludobójcze podejmują, I tobą wcale się nie przejmują, Mamusiu moja kochana... Dlaczego cierpisz i jesteś załamana? To przecież Ja- twoja córunia! Mamusiu moja, gdybyś wtedy mnie ocaliła... Mamusiu! W twoim sumieniu będę ciągle żyła, I będę za tobą bardzo tęskniła! Że twoja córeczka najbardziej by cię kochała... MAMUSIU MOJA! JA NAWET TERAZ JESTEM TWOJA! Nie usuwaj bedziesz zalowac ...