Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luis

POGADUCHY O WSZYSTKIM I NICZYM

Polecane posty

Co ty ,po takim dniu jak dzisiaj cieszy sie ,ze moze na kanapie przed tv. troche odpoczac .Bo zanim wyjáda to kupe jest spraw do zalatwienia ,takze spoko.

U Nas tylko w domu cisza i cisza nieraz do zwariowania,ale co sie dziwic tylko dwoje ludkow ,takze ciezko o halas

Staramy sie o malenstwo ,ale jakos nie wychodzi----nie dziwie sie,bo przy takim stresujacym zyciu (Wlasna firma) zawodowym nie ma sie co dziwic.Nieraz mowie do meza jak sie u kogos pracuje ,to ma czlowiek przynajmniej polowe mniej trosk.Idziesz tylko do pracy i robisz swoje i tyle Cie interesuje

Gość luis
ale nie martw się czsami taka rozłąka dobrze robi i może dzidziuś sie pojawi czego Wam zyczę

Takze na nastepne lata nasze szanse dorobic sie malenstwa rownaja sie zeru,bo jak nie masz komfortu psychicznego to niewiele cos innego pomoc moze.N po ale to jeszcze nie koniec swiata.

Gość luis
a jezeli chodzi o własną firmę to wiem cos o stresie z nią związanym mój mąż też ma firmę i jak wraca do domu to jest tak wykończony ze je i tak jak dzisiaj zasypia w locie

Gość luis
nasz syn niedługo będzie miał 5 lat

Gość luis
ja go rodziłam dosyc pózno miałam 29 lat stara d**a ze mnie Ty pwnie jesteś duzo młodsza

Gość luis
i znowy zjadłam litere wybacz a tak to już duzy bombel

Gość luis
to ja Ci wróżę dzieciątko najdalej za rok

Wiesz sama jak jest z wlasna firma, nieraz sie odechciewa ,ale nie ma co nazekac ,bo inni maja jeszcze gorzej .Jak Moj wyjedzie ,to terz poszukam jakiegos zajecia ,bo tylko meza papierkowa robota to za malo. Za duzo czasu bym Miala na rozmyslanie i tesknote.POzyjemy -zobaczymy.

Gość luis
proszę tylko podejśc do sprawy optymistycznie -satysfakcja gwarantowana

Gość luis
ale masz już jaks pomysł na zabicie czasu?

Ja koncze w kwietniu 29 hihihi... takze sie troche spoznilam. Wcale nie uwazam Cie zA stara D;;E TYLKO ZA DOJZALA KOBIETE

Gość luis
chciałabym miec te twoje 29 lat ja jakoś zafiksowałam sie na30 i jak ktoś mnie zapyta o wiek to jakoś mi to przez gardło nie przechodzi

Chce sie opiekowac starsza osoba,bo to strasznie satysfakcjonujaca praca,juz to kiedys robilam,prawie rok ,Opiekowalam sie znajomej mama---miala Altshajmera,strasznie lubilam ta prace .

Gość luis
co to jest 29 lat akurat za rok zajdziesz w ciążę(najdalej)zobaczysz

Wiadome,ze czlowiek musi sobie Sam jakos to uswiadomic,choc nie jest latwo sie do tego przyznac ,ze czas tak szybko ucieka.Ale co tam .Czlowiek Ma tyle lat na ile sie czuje.

Gość luis
moja kolezanka też opiekuje się w niemczech podobną babcią tylko tamta jest agresywna wtedy moja koleżanka śmieje się że podaje jej sok z gumi-jagód (tzn uspokajający) i babcia jest wyciszona do rany przyłóż

Gość luis
złote słowa jestem ryczącą trzydziestką i ani dnia więcej kalendarzom śmierc

Sa rozne przypadki tej wstretnej choroby ta babcia ,ktora sie opiekowalam byla spokojna ,tyle,ze trzebabylo Jej pilnowac zeby niezgolila,chociaz raz tak zrobila, Ja bylam w tym czasie w toalecie i mozesz sobie wyobrazic jak ze spodniami w reku za nia lecialam ,ale na szczescie dorwalam Ja przed domem

Gość luis
fakt trzeba miec anielską cierpliwośc ja chyba nie dałabym rady,

Gość luis
"śmierc kalendarzom" to fajny temat na nowy topik co ty na to?

Gość luis
moze założymy to pogadamy z kimś jeszcze oczywiście nasz stary jest aktualny jak spalisz daj znac co o tym sądzisz możemy go założyc na twój pseudonim

Gość luis
mamy dziś dobry dzień na pisanie ja jeszcze trochę i zmykam "rano trzeba wstac..........budzikom śmierc........."

Gość luis
a co ja też lecę zapalic w ramach solidarnosci nałogowej