Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luis

POGADUCHY O WSZYSTKIM I NICZYM

Polecane posty

Gość luis
ok ale na Twój pseudonim wyrażasz zgodę

Gość luis
ale temat wybieramy pierwszy tzn"kalendarzom śmierc"?

Ja na jutro Mam troche jazdy ,papierkowej roboty,ale to wszystko zalatwie do poludnia ,a o 15 jade na kawe do meza kuzynki ,moz musi z pieskiem na trenig \"ROTWAJLER\" suczka ma na imie SANI I MOZESZ WIEDZIEC ZE SIE URODZILA W TYM SAMYM DNIU I MIESIACU CO JA , TKZE ZRYWANIE BOKOW BYLO JAKSIE MEZA BRACISZKOWIE DOWIEDZIELI

Gość luis
niezły numer to co zakładam

Gość luis
no właśnie próbowałam ale nie wychodzi spróbuj Ty

Gość luis
i co? AGNESSSSSSSS muszę za chwilkę spadac ciekawe czy Ci się uda weołego hop do łóżka

Gość luis
ok to jeszcze chwilę posiedzę przenieśmy się na chwilę na tamten top

Gość luis
a bardzo się mylisz z podszywaniem skończyłam nie jestem m........

Gość luis
ale tamten topik niczego sobie myślałam że nikt już nie dołączy

Gość luis
nie wiem czy dam radę wpaśc wieczorem trochę mi się roboty nawaliło ale sie zobaczy .........postaram się tu jeszcze zajrzec tak gdzieś o 20 ale nie obiecuję gdybyśmy się nie spotkały to miłego wieczorku

To byl tylko malenki zarcik z tym podszywem. Luis Musisz na erotycznym znalesc topik pt.\"swedzi mnie macica....POMOCY\" auzorka --zochaaaaa,posikasz sie ze smiechu,Ja czytalam i o malo nie zrobilam ......... Polecam ,moze nazwa niezbyt oryginalna ale zawartosc...ma dziewczyna talent....Pozdrowionka................

Luis Mam nadzieje ,ze dzisiaj wieczorem zajzysz ,no ale narazie Musze spadac.Pozdrowionka.........................

Gość luis
Oj długo Cię nie było na naszym topiku mnie też ale może jutro pozdrawiam

Witaj Luis Dzisiaj wrocilismy ze Szwajcarji ,musielismy kilka spraw pozalatwiac,obejrzec zakwaterowanie i po urzedach sie uzerac(jak wszedzie) . Alarm juz dziala ,takze moze maz spokojnie wyjechac,i to juz w poniedzialek,takze rozumiesz jak jest.Troche chce czlowiek spedzic czasu ze soba ile sie da . Ale tego czasu niewiele mamy,bo nonstop cos trzeba zalatwic a to wyjechac,i taki kociol.Takze nie brak Mi zajec.Wpadne dzis wieczorem ok.20. moze uda sie nam spotkac.Ciekawa jestem co u Ciebie slychac.Pozdrawiam Cie serdecznie.

Gość luis
Coś ten nasz topik ostatnio kuleje dawno Cię tu nie było mnie też zrobiło się ciepło i fakt mój zapał do siedzenia przed komputerem zmalał ...ale mam nadzieję że jeszcze tu zajrzysz i jakoś uda nam się pogadac ....brakuje mi tych naszych pogaduch pozdrowionka

Gość luis
ja tu klepie a w tym czasie dałaś znac postaram wpaśc też po 20 mam nadzieję że mi się uda

Gość luis
Wreszcie piątek może dziś będziemy miały trochę szczęścia żeby pogadac JESTEM

Gość luis
Coś ta trzynasta strona jest dla nas pechowa musimy jak najprędzej przez nią przebrnąc bo nigdy nie uda nam się pogadac .Z sensacji powiem ci że spotkałam się z 350 km kiedy byłam na zaję ciach (studiuję podyplomówkę )on napisał czy chcę się z nim spotkac no i wariat przyjechał urwałam sie z zajęc i spędziliśmy razem 2 godz-było super -szkoda że tak krótko wróciłam do domu jakby nigdy nic .a co u Ciebie? nawet jak się dzisiaj nie spotkamy to napisz coś oby jak najszybciej zwiac z tej trzynastej strony...dla mnie 13 jest pechowa więc piszmy,piszmy niech się już skończy

Gość luis
oczywiście pozdrowionka dla Ciebie i Twojego męża