Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luis

POGADUCHY O WSZYSTKIM I NICZYM

Polecane posty

Gość luis
A może jesteś tu gdzieś teraz daj znac ja tu chwilę posiedzę

Gość luis
to może jeszcze o pogodzie nie wiem jak u Ciebie ale u nas od rana leje i jest zimno -obrzydliwośc ja chcę wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość luis
przeskoczyłam udało się..............mam nadzieję że w końcu pogadamy

Witaj droga kolezanko,u nas rowniez pada i wieje straszny zimny wiatr ,takze ochydaaaaaa.Moze uda nam sie w poniedzialek spotkac ,jak zwykle ok. 20 lub wczesniej. napisz kiedy tu bedziesz.DzisiAJ BYLAM z mezem u Jego taty . ubijali swinke ,takze sporo miesa wzielam do domu i trzeba bylo wszystko pozamrazac .Upieklam 2 ciasta z czerwonym winem pychotka podobne w smaku do piernika. To dosc latwy przepis ,w poniedzialek napisze .W poniedzialek Moj maz wyjezdza i jestem sama,-okropnosci.Ale co zrobic.Pozdrawiam Cie serdecznie.

Gość luis
Jakos ostatno czasu nie miałam ale gorąco Cię pozdrawiam ciekawe czy jeszcze tu zaglądasz no i jak i bez męża mam nadzieje że jeszcze pogadamy trzymaj się cieplutko

Gość luis
Witajdawno dawno temu Cię tu nie było ,mnie też pozdrawiam zajrzyj tu co u Ciebie?

Gość luis
mnie tu bardzo dawno nie było ...jakoś tak zleciało ...pisałam pracę dyplomową ...wakacje rozumiesz ciekawe co słychać u Ciebie ?myślałam nawet że nasz topik już nie istnieje a tu taka niespodzianka pozdrawiam Cię bardzo serdecznie

Gość luis
i znowu tu zajrzałam ale Ciebie nie było odezwij się pozdrawiam serdecznie