Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duzyproblam

POMOCY!!!NA KARKU POD WŁOSAMI....................

Polecane posty

Gość duzyproblam

wyszła mi tak góla jak jajko to nie jest żaden pryszcz to coś jest wewnatrz w środku tak jakby pod skórą i boli tylko wtedy gdy to dotkne.samo od siebie nie? Tylko prosze o jakieś mądre żeczy a ni typu masz raka! Zaznaczam że po niedzieli ide z tym do dermatologa. ale w sumie to nie wiem czy to dobry lekarz do tego. Jeśli ktos miał coś podobnego lub wie co to może być prosze o pomoc🌻

Gość Sroooka88
może jakiś wzód...

Gość wrzód albo czyrak
nie denerwuj się, albo maść dostaniesz albo skierowanie do chirurga na przecięcie, poproś od razu i zrobienie posiewu.

Gość tam gdzie zaczyna się czaszka
s a mnie więcej węzły chłonne:o Zostaw to, pewnie jestes podziębiona. Ludzie, trzeba było uważać na biologi, a nie takie durne problemy teraz...

Gość tam gdzie zaczyna się czaszka
a jeżeli to jest tak wielkie jak jajko faktycznie, to chyba cos masz nie tak.. I nie wiem,, czy dermatolog pomoże:o Jeżeli to rozmiar orzecha laskowe, to węzły na bank

Gość duzyproblam
bardzo dziekuje to jest tak jakby na końcowej lini włosów i tak troche z boku mam nadzieje ze to nic powaznego a zbiologi miałam 5 ale to juz dawno temu było i nie pamiętam co było:)🌻 no oby to nic poważnego nie było..do poniedziałku musze wytrzymac

Gość duzyproblam
niby tam sie zaczyna czaszka ale nie jestem pewna czy to to miejscejak krece głową to to sie nie rusza jest w tym samym miejscu

Gość ja tez takmama
i nie wiem co to jest chyba zaraz pojade na ostry dyżur bo boli mnie cała głowa co to jest?

Gość a ja mam ale to czerak