Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5 50

kupilam zielona glinke w pascie

Polecane posty

Gość 5 50

mam pytanie do Was ? sklyszalam ze jak sie nalozy na twarz (czy wogole mozna na cala twarz?) to nie mozna doprowadzic do wysuszenia tak ? czyli co mam zrobic polewac woda ciagle :) a jak sie zasuszy to co wtedy sie moze stac ? szcegolnie ze pisza ze mozna na wypryski na noc jej uzywac to chyba raczej nie mozliwe zebym spiac polewala sie woda :)

Gość a to jest taka sama jak ta w
proszku ?

jeśli jest zalecenie żeby nie dopuścić do wysuszenia - to na maseczkę połóż wilgotną gazę :)

Gość 5 50
Dzieki chyba tak zrobie ale nie rozmumiem o co chodzi z tym wysuszeniem :)

hmm tez mnie to ciekawi... bo slyszalam ze glinka dobrze dziala. a Ty kupilas glinke w proszku? i gdzie ja zakupilas?

Trele morele.Ja mam te glinke w pascie i to nieprawda ze nie wolno doprowadzic do wysuszenia.tak pisza ale ja sie do tego nie dostosowywuje i jest git.ja przewazne nie klade glinki na cala twarz jak maseczke,tzn robie tak ale raz na jakis czas.Nakladam ja na pojedyncze syfki i naprawde jest super.kiedy czuje ze zaczyna mi sie robic syfek nakladam ja punktowo i trzymam np cala noc lub w ciagu dnia.

Gość *Minka*
dajcie linka na te glinki jak to w ogóle wygląda (opakowanie) w kosmetycznym dostanę? są jakieś firmy które polecacie? jak to wygląda cenowo? uffff :D ale pytań ale czekam na odpowiedzi i z góry wielkie dzięki :D :D :D :D

Gość 5 50
ja ja kupilam w aptece firmy argiletz mala tubka jest chyba za 20 zl a duza za 42 ale na necie tyez chyba mozna zamowic ...a ja dalej niewieem o co chodfzi z tym wysuszeniem :) agula --->Ty wysuszasz i nic Ci sie nie dzieje? i jak na noc nalozysz na syfki to pewnie tez sie zasuszaja i co jakies trudnmosci ze zmyciem tego czy co ? bo juz niewiem o co im chodzi dowiedzialam sie ze tzreba pryskac woda ta glinke :] tzreba wtedy wode w sprayu chyba kupic

Gość a na co
jest w ogole zielona glinka?w czym pomaga? pozdrawiam

Nie ma zadnych problemow ze zmyciem jej,naprawde.Ja nawet czasem jej nie zmywam tylko paznokciami zeskrobuje.Dziewczyno nie boj sie,jejku!Sprobuj.Ta zielona glinka jest naprawde super na pojedyncze syfki.Rewelacja!

Zielona glina jest naprawde rewelacyjna jesli ktos ma tlusta,zanieczysczona cere.

Gość a na co
to w sam raz dla mnie:):)chyba intuicyjnie zagladam na pewne topiki..super,dzieki

Gość anusska
ta glinke mozna tylko zamowic w necie?? czy moze w warszawie w jakims sklepie jest? jesli tak prosze o namiary

dostaniesz ja w kazdym wiekszym sklepie kosmetycznym

Gość anusska
w rossmanie np?? ale mi chodzi wlasnie o ta sama tej firmy..o tej mowisz?;)

wiesz w Rosmannie jej raczej nie dostaniesz.Njalepiej jakbys zagladnela do galerii

Gość anusska
nio czyli chodzi nam o ta sama..;) a powiedz mi bo Ty ja stosujesz.. jaka masz cere?? tlusta?? masz zaskorniki?? ja zamierzam do tego stosowac jeszcze peeling enzytamtyczny moze masz jakis warty polecenia??

Gość ciekawe babsko
jesli smarujesz całą twarz to lepiej nie doprowadzic do wyschnięcia bo strasznie ci ja zsuszy a jesli chodzi o punktowe stosowanie to o to chodzi żeby wysuszyc pryszcza p.s też ją mam :)

Gość ciekawe babsko
a kupiłam ja w aptece w galerii dominikańskiej za 26zł 100g a przeszłam cały wrocław i nigdzie indziej nie było

anusska>tak mam tlusta cere z zaskornikami,ale tak jak mowie wole uzywac ja punktowo bo naprawde bardzo dobrze wysusza i goja sie po niej syfki:))A jesli chodzi o peeling to ja nie uzywam enzymatycznego tylko gruboziarnistego z lirene bo on jest najlepszy dla tlustej cery.Czuje ze po nim jest ona naprawde czysta,

Gość anusska
No ja sie obawiam ze bede musiala zwiedzic warszawe w poszukiwaniu tej glinki