Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzeba stawic czolo prawdzie

Prawiczkowie nie oszukujcie sie .

Polecane posty

nie ma czegoś takiego jak prawik z wyboru - to jest dobre pocieszenie \"ze sie wybrało\"...racjonalizacja...można nawet isc na ksiedza zeby samego siebie przekonać że się w to wierzy...ale prawda jest taka że koleś który jest dumny ze swego prawictwa po 20tce jest po prostu w dekiel pierdolnięty :(

prawde mówię...tyle wałka nadręczycie że wam juz żona niepotrzebna w tej kwestii będzie...tak jest-nawet w przedszkolnych ksiazkach do wychowania sexualnego jest napisane że jak pierwszy raz facet ma w noc poślubna to jest zonkkkaj :O

brigg glupoty gadasz, ze facet pieprzniety jak nie zrobil tego po 20 roku zycia!! Moj czekal na wlasciwa kobiete, ktora okazalam sie ja, nie zaluje tego, jest dumny z siebie a ja z niego!!! Nie jest typowym samcem, ktory tylko wodzi oczami, ktora by mogl zezrznac!!! Faceci!!! Opamietajcie sie!! Co Wam daje seks bez uczucia?? Bez milosci??

a kto mówi ze bez milości? ale miec 25 lat i byc prawym to patologia...

Gość hmm hm
Powiedzialabym raczej,ze rzadkosc... :p

jakbym rządził tym gównianym krajem to bym wprowadził rozporządzenie o zdrowiu publicznym które nakazywałoby każdemu praikowi powyżej konkretnego wieku isc sie rozpocząc...potem tylko zonka mają

rzadkośc to prawie to samo co patologia...a niekiedy-to samo :classic_cool:

No sluchaj... Ale jezeli dany prawiczek czy dziewica nie ma osoby, ktora kocha to jak ma to niby zrobic?? Zastanow sie...

Gość hmm hm
Patologia ma wydzwiek negatywny, a rzadkosc neutralny. :p

Seks nie ma okreslonej ramowki!!! Kazdy robi to w odpowiednim czasie dla siebie!!! I z osoba odpowiednia!! Ci co uprawiaja seks tylko po to, bo juz musza, bo taki czy taki wiek, to sa chorzy!! Pytam po co?? Zeby sie zaspokoic??

trzeba się zastanowić wtedy czy nie jest dziwne mieć tyle lat i do nikogo nic nie czuć-to nadal trąci patologią i onanizmem kompulsywnym

Gość zwątpionaaa
czuć można, ale do tanga trzeba dwojga. My możemy pożadać tych ktorzy nas nie chcą, a nas pożadają ci, których my już nie. Cała sztuka to się w soiwm czasie dobrać, a ten nie jest określony. To nie patologia tylko dobrór naturalny !

Nie zgadzam sie z Toba!!! Nie kazdy to lovelas czy dziewczynka, ktora zakochuje sie z szybkoscia swiatla... Niektorzy czekaja, wyczekuja tej jedynej... I w koncu znajduja ;)

Wlasnie!! Trzeba w odpowiednim czasie sie poznac!!! :) Wtedy to dopiero jest seks!!! To jest milosc!!! Az mnie ciareczki przechodza i tesknie za miom kochaniem :(

Gość hmm hm
To tez kwestia temperamentu. i jeszcze ta ostatnio slynna aseksualnosc.

czy to trzeba być lovelasem? dobór naturalny? no ale coś jednak sprawia że ktoś Cie nie chce...w tym przypadku jest to typowe dla wiekowych prawików niedojebstwo wypisane na czole dużymi literami...

Gość zwątpionaaa
ktoś nie chce, a ktoś chce i co, ma pójść z tą co akurat chce ? Qrde, gościu faceci też mają uczucia i nie pieprz o patologii. Patologia to 16 rżnące się w kiblach jak króliczki 🖐️

stało się modne bo lepiej stwierdzić że się jest aseksualnym niż placuchem

powoli to przestaje byc patologią-tak jak kiedyś sex przedmałżenski był patologią :classic_cool: nie mówię że na siołe...tylko że dziwne jest że ktos ma 25 lat i nigdy nikogo nie chciał ... tzn nie jest dziwne bo wiadomo czym spowodowane

Gość zwątpionaaa
ja do ciebie to jak do ściany. Na pewno chciał, to naturalne, ale ta którą chciał, np była zajęta, a z kolei inne które się za nim uganiały, nie były takie jak on by chciał. Rzecz jasna, można polecieć na samo ciało, ale to dobre, póxniej, nie na 1 raz. Tyle w temacie.

Uwazam, ze nie wolno sie spieszyc z takimi decyzjami, bo pozniej mozna zalowac... Kazdy to robi w swoim czasie i juz!!!

Gość hmm hm
Ale pewnie w pewnym wieku jest juz za pozno... Niektorym faktycznie by sie przydala chocby psychoteapia i nie pisze tego zlosliwie.

Gość smutnygfhdgdfhgdd
tak, wiem, jestem ZEREM I NIC TEGO NIE ZMIENI, niepotrzebny swiniak

Gość nie wiem ale mysle ze
Ja np. jestem bardzo niesmialy i aspoleczny , do tego dochodza kompleksy , nie zakochalem sie nigdy z takiego powodu ze od zawsze wydawalo mi sie ze nikt mnie nigdy nie pokocha wiec ja nie mam prawa kogos kochac . Teraz gdy dziewczyny widzac goscia w moim wieku na pewno uwazaja za doswiadczonego a ja o seksie wiem tyle co dziecko w podstawowce lub mniej i wiem ze tak zostanie na zawsze .

Gość a jak ktoś jest nieatrakcyjny
to co ma zrobić? W życiu nie znajdzie dziewczyny. Skargi można składać tylko do Matki Natury :P

Gość ciekawa nawet ale czy prawdziw
Anonimek a ty jestes prawiczkiem , ile masz lat ?