Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zastanawiam tylko...

czy on sie zabawia?

Polecane posty

hej, bardzo w skrocie - bylam z nim 6 lat, zerwalam, oboje mamy nowych partnerow, po czasie poczulam ze jednak nie moge zapomniec i czegos mi brak, gdy dalam mu to do zrozumienia, okazal mi jak wciaz jestem wazna i jak bardzo sie licze... i tak to sobie trwalo ze bylismy dla siebie potajemnie mili... po jakims czasie stalo sie tak, ze gdy ja bylam mila, ciepla i otwarta on stawal sie taki jakby obojetny, wiec ja dawalam sobie spokoj, stwierdzalam ze jednak juz za pozno na cokolwiek i bylam normalna, bez tego ciepla... i wtedy on zaczynal znowu 'moja xxx', kochanie, malutka itd. i ja znowu stawalam sie ciepla, no i on byl juz mniej slodki... taka zabawa w kotka i myszke, ktora zaczela mnie meczyc wiec chcialam dac spokoj wszystkiemu ale on mowil ze tego nie mozna tak zostawic ze MUSIMY koniecznie sie spotkac i pogadac, co tez uczynilismy i wtedy powiedzial mi ze jednak byc juz ze mna nie moglby bo go zranilam, zawiodlam itd. ja ze spoko, ze ok i ciesze sie ze w koncu sobie wszystko wyjasnilismy, wrocilam do domu,po czym on mi sms-uje ze ma metlik w glowie, ze juz nie wie sam nic itd., ja nie odpowiadam juz na to, bo po co? wiec on pisze ze tak naprawde to bylam,jestem i bede jedyna prawdziwa i najwieksza miloscia jego zycia i ze nie ma i nie sadzi by kiedykolwiek pojawila sie osoba ktora by mogla to zmienic... przyjacoilka ktora zna cala sytuacje mowi iz on sie mna zabawia, chce bym ciagle o nim myslala i stad te jego slodkie slowka, ja mowilam ze nie, on taki nie jest... po czasie jednak zwatpilam i pytam Was, jesli ktos to czyta, patrzac na to z boku, obiektywnie - czy on jest taki perfidny???

Gość jejejejejeje
wyglada na to ze tak, sorki

Gość wy wstretne ludojady jedne
nie zabawia sie tylko jest zagubiony, albo udaje... eee nie wiem

Wczoraj jechałam do siedziby Polskiego Związku Wędkarstwa, by opłacić licencję na połów suma stulejarza. Zapomniałam biletu, więc kupiłam u motorniczego. Przy odbieraniu reszty poczułam wilgoć na palcach, schyliłam się i w okienku ujrzałam szybko wycofującego się obrzezanego kutasa.🖐️

Gość ja mala taka
moim osobistym zdaniem to powinniscie byc razem, on cie kocha a ty go, czyz nie?

Gość jaktotak*
To trochę taki pies ogrodnika :O

prosze o nie podszywanie sie pod moj nick, w szczegolnosci jak nie ma sie niczego do powiedzenia pies ogrodnika... sam nie chce ale innemu tez nie odda, kto wie... czy my sie kochamy? na swoj sposob na pewno, ale to za malo by moglo decydowac o naszym ewentualnym ponownym byciu razem

odmawiam różaniec na kulkach analnych mojego tate:classic_cool:

do nieee pytalam nie raz, on oczywiscie mowi ze nie, ze jak w ogole moge tak myslec itd. jak mowie ze miesza mi w glowie to prawie sie obrazil i powiedzial ze sama mu mieszam heh

do osoby ktora sie podszywa- daj sobie spokoj, ok?

Gość daj sobie spokoj ty z tym
gachem co sprzedaje ci fałsz:classic_cool:

nieee nawet nie wiem czy chce, czy bym potrafila bo to sie wiaze ze zranieniem nowych partnerow.... musialabym byc pewna w 100% ze to jest tego warte, a jego mieszane zachowanie nie daje mi takiej pewnosci... szczerze mowiac ja juz odpuscilam, na ten sms ze niby wielka jedyna miloscia jestem nawet nie odp. nie chodzi mi o to czy powinnismy wrocic, dalam sobie spokoj, tylko zawsze uwazalam go za osobe na wysokim poziomie, niezdolna do takiej perfidnej gry/zabawy a przyjaciolka mi zasiala ziarenko watpliwosci, ze moze jednak o jakas zemste chodzi.... kiedys zostawialm, on cierpial chcial wrocic, ja nie chcialam, to teraz niech mam za swoje... nie umiem ocenic tego obiektywnie i zastanawia mnie wlasnie jak to z boku wyglada...

heh no w koncu zdobyles/zdobylas sie na jakas rozsadna wypowiedz :) spoko, doceniam

no coz, myslalam ze to forum rozjasni mi w glowie, ale to chyba jednak nie miejsce na powazne rozmowy dzieki tym osobom ktore sie zechcialy podzielic swoja opinia :)

Gość jaktotak*
Jeśli uważasz, że to może być zemsta, to myślę, że powinnaś zamilknąć na jakiś czas. jeśli się zabawia, to bez odzewu z Twojej stronir mu się znudzi. A jeśli naprawdę mu zależy, to tak łatwo nie da za wygraną.

Gość jaktotak*
* strony :)

Gość ja ci powiem tak
dziewczyno to jest na bank jego zemsta, zlamalas meska dume, jego ego, nie kumasz tego? slodzil ci by cie zwiesc, uslyszal ze jednak o nim myslisz i mial latwa zemste... gdybys naprawde cos znaczyla to by sie tak zachowywal ze nie mialabys zadnych watpliwosci... na ile znam meskie ego, a znam;) on sie chcial zemscic, daj sobie z nim spokoj, dobrze ze dalas i zycze powodzenia w nowym zwiazku, a tak na przyszlosc to upewnij sie przed skonczeniem zwiazku czy na pewno chcesz go zakonczyc ;)

A ostatnim razem jak sie widzielismy to poszlismy do lozka i on po kryjomu wlozyl mi kilka drazy z biedronki do piczki, i tak sie zastanawiam czemu to zrobil??

Gość ja ci powiem tak
Zerwij z nim natychmiast, tez mialam takiego goscia, kiedys z malej wylecialy mi 2 zte....

wiecie, to rzeczywiscie nie ma sensu, skoro mnie kocha jedyna i nikogo nigdy tak nie pokocha itd itp mowi mi ze odkad nie jestesmy razem nie jest szczesliwy, ma depresje itd gdyby to byla prawda to ucieszylby sie ze mnie rowniez nie jest obojetny i walczylby o mnie tymczasem jest ciagle ze swoja dziewczyna, ktora mi mowi nigdy sie nie zareczy, moglby jej nagle nie widziec nigdy i bardzo by sie nie smucil i takie tam mi mowil, wiec skoro ona az tak wazna nie jest, a ja 'niby' jestem... heh sama widze ze to jest smieszne i nie ma totalnie sensu, on mowi ze jego duma mu nie pozwala zrobic kroku, albo ze czeka na krok z mojej strony... mysle ze jednak bezczelnie sie mna zabawil, heh naprawde myslalam ze go znam, ale to wszystko jest bez sensu, 6 lat razem bylismy, uwazalam go za czlowieka honorowego, a tu taka dziecinada z jego strony...

jejku ale wy mnie podszywacze rozsmieszacie :) jak sie was pozbyc???

Gość ja ci powiem tak
no to chyba sama sobie juz odpowiedzialas powodzenia

ja ci powiem tak no wszystko na to wskazuje :) rowniez powodzonka zycze

zegnam wszystkich, papapa

chamsko chce abys za nim szalala nie daj sie bo moze jest tak ty go zawiodlas i teraz on chce ci tak samo zrobic ale pewne jest to z ebawi sie twoimi uczuciami na100% olej go i traktuj z przymrozeniem oka ale widze z enie jestes glupia i nie odpisujesz na jego teksty i trzymaj tak dalej

i co po 6 latach wszystko wygaslo pzreciez to dlugi okres???

ooo witaj sidnay, myslalam ze ten temat juz 'umarl' hehe 6 lat to dlugi czas wiem, byly momenty te cudowne i te gorsze - jak zawsze chyba wiesz ja po tym czasie mialam okres zwatpienia, potrzebowalam czasu by przemyslec czy moje uczucie to uczucie czy tez przyzwyczajenie, bylam bardzo zagubiona, i nie ukrywam czulam sie dosc zaniedbywana w zwiazku, ktory mial wzloty i upadki, a ja jestem troszke niepoprawna idealistka i zaczelam rozmyslac ze moze jest ktos z kim bede szczesliwa kazdego dnia, nawet po 6 latach itd. on mowil ze rozumie, zebysmy sprobowali od nowa itd, byl ogolnie naprawde kochany i postanowilam ze jesli kiedys zrozumiem ze jednak kocham to dam mu znac chocby nie wiem jak sie nasze zycie ulozylo, on mowil ze sie boi ze nie bede chciala bo moze pojawi sie ktos 3 i ze to utaje, ja mu obiecalam ze powiem, jesli tak poczuje... powiedzialam, a co bylo dalej juz napisalam wczesniej

Gość to jak rysowanie paznokciami
i jak Ci poszło?

Gość lolanna
nie wiem co w koncu zrobilas bo prawde mowiac nie chce mi sie tego wszystkiego czytac ale moje zdanie jest takie, że: 1. czy mi sie wydaje czy Ty zdradzasz swojego obecnego chlopaka teraz...? spotykasz sie za jego plecami z bylym, piszesz do byłego mile slowka....? jesli tak, to jest to zdecydowanie zalosne. 2. do tego juz nie wracaj bo sie nie wchodzi dwa razy do tej samej wody a poza tym gdyby mu naprawde zalezalo to by nie wstawial tych marnych gadek o "metliku w glowie" tylko walczyl i sie nie wycofywal. to co robi to niemeskie i w ogole malo powazne.