Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewka24

Dobry gonekolog w Krakowie? Pomocy

Polecane posty

Gość Ewka24

Potrzebny mi dobry ginekolog w Krakowie, bylam na fundusz i prywatnie, i wiem ze zmiana lekarza moze mi tylko zaszkodzic, ja nie znam nikogo. Wiec prosze mi kogos polecic. Dzieki

Gość Ewka24
dziewczyny z krakowa odezwijcie sie, bede bardzo wdzieczna

popros dziewczyny w dziale\" ciaza i macierzynstwo \' tam jest chyba wiekszy \"ruch dyskusyjny \"

Gość JA SIĘODEZWĘ
doktor Sowiński, ul. Sarego ... nie pamiętam numeru ale to kamienica po lewej stronie od ul. .......hm, od torów tramwajowych(Starowiślna czy Westerplatte)

Gość onk3
mch a jaka to specjalnośc ten gonekolog

Gość JA SIĘODEZWĘ
dyżuruje w Narutowiczu- tyle że to FATALNY !!!!!! szpital, ale ten leKARZ JEST NAPRAWDĘ BARDZO DOBRY moja ciąża byla zagrożona od początku a dzięki niemu mam dziecko

Gość Ewka24
przepraszam, przejezyczylam sie, chodzilo mi o ginekologa, najlepiej ginekolog-poloznik, juz sama nie wiem, ktos sprawdzony, koszty niewazne

Gość JA SIĘODEZWĘ
no i znam DUŻO DZIEWCZYN ktorym on uratował ciąże. Jet ginekologiem- położnikiem

Gość JA SIĘODEZWĘ
szczerze polecam, a mam kontakty i mogłam wybrać innego ginekologa, ten jest naprawde dobry

Gość Ewka24
doktor Sowiński, ul. Sarego , wiem gdzie, mialam tam zajecia z UJ, czy jest bardzo stary, bo jeden ktorego odwiedzilam byl stary ale super doswiadczony i stwierdzil ze igram z wlasnym zdrowiem noszac mirene, a powszechnie wiadomo, ze mirena (jezeli oczywiscie nie ma skutkow ubocznych), ze zaleca sie ja w endometriozie

Do dr. Sowinskiego trafilam raz przez przypadek na badanko USG. Jakoś nie przypadł mi do gustu. Ja chodziłam do dr. Miaśkiewicza, kolegi z tego samego szpitala. Dużo delikatniejszy.

Gość taka co do niej chodzi
szczerze polecam dr Springwald z urzedniczej. sama nie bykam do niej przekonana, ale teraz jej ufam.. zumienna dokladna... niedrogo..pracowala na CMUJ. naprawde polecam

Gość krak2000
Polecam dr Tomasz Homa na Obożnej