Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisica

salon fryzjerski we Wroclawiu!

Polecane posty

Gość kisica

Wlasnie przeprowadzilam sie do Wroclawia, chcialabym wybrac sie do fryzjera, gdzie powinnam zajrzec, bo warto?

Gość rora s
hallo??? jestem z wrocka. Co troche probuje iinego frzyjera bo nie trafilam jeszcze na swojego. Ostatnio bylam w studioo Lorin - nie polecam. Mial wyjsc blond, wyszedl czerwony!

Gość aia
Polecam Pracownie Fryzjersko-kosmetyczna na ulicy Krzywoustego 19a.Pani Regina i Agnieszka sa poprostu rewelacyjne.Serdecznie polecam-robilam kolor i strzyzenie.Teraz nie musze sie nawet modelowac.

Gość kisica
a jak z cenami w tym salonie?? zawsze tam chodzilas - czy po prsotu udalo sie? :):)

taa.. dobre pytanie ja od lat chodze do Atelieur Fryzur w pasazu pod blekitnym sloncem (w rynku praktycznie) ale powiem, ze chodze bardziej z sentymentu niz dlatego ze jest rewelacyjnie :o tzn wlasciwie zawsze jestem zadowolona no i mam do tych fryzjerow zaufanie po prostu.. fakt, ze moze mam wygorowane wymagania, bo przy moich kreconych i strasznie gestych wlosach trudno o cos extra :( w kazdym razie jest to salon expert l\'oreala i moge polecic z czystym sumieniem, ze krzywda Ci sie nie stanie ;) ale jakby ktos polecil cos naprawde extra to sama chetnie skorzystam! 🖐️

Gość aia
W salonie fryzjerskim na Krzywoustego ceny sa bardzo normalne i bez problemu mozna isc.Naprawde fryzjerki sa ekstra rewelacyjne...wpadnijcie i zobaczcie same!