Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitka16

Studia, matura, egzaminy, architetura wnętrz

Polecane posty

Gość lolitka16

Mam problem, jestem w III klasie gimnazjum przedemna wybór liceum;/ I ja tak naprawde to juz nic nie wiem... czy teraz kiedy weszła ta nowa matura to nie ma na żadnych wyższych uczelniach egzaminów wstępnych? tzn.... że zdaje mature i albo się dostaję na studia albo nie...?? czytam na różnych stronach internetowych o studiach ale tam wszędzie że są egzaminy.... a przexież miało ich nie być... myślałam o architekurze wnętrz.... ale czytałam że tam jest bardzo trudno się dostać i są te egzaminy wstępne... PROSZĘ NIECH KTOŚ MI NAPISZE CZY SĄ TE EGZAMINY WSTĘPNE CZY TYLKO MATURA ... BO JA JUŻ NIC NIE IWIEM.. RAZ PISZĄ TAK A RAZ INACZEJ A JA CHCĘ KONKRETÓW... PROSZĘ POMOCY! :)

na dobre panstwowe uczelnie oprocz matury sa egzaminy. ale czym ty sie martwisz? masz jeszcze mnostwo czasu. ps. a na architekture matura na pewno nie wystarczy. egzamin jest na 100%. albo trzeba jakies prace przygotowac, dokladnie nie wiem.

Gość lolitka16
nooo ale te agzaminy to są dopiero jak cię już przyjmą czy przed? Bo to by było głupie niby matura... atu jeszcze te głupie egzaminy??

Gość lolitka16
qrcze ale to wszystko jest głupie!!!! Jak ja ma nie myśleć... jak mnie już to przeraża...!!!

ja na anglistyke na UW musialam zdawac angielski. na SGH na zaoczna ekonomie zdawalam matme. mimo ze oba te przedmioty zdwalam na maturze na rozsz. poziomie. moze teraz to sie zmienilo, nie wiem.