Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna kobietka

Dlaczego takie dziewczyny jak ja nazywane sa materialistkami ?

Polecane posty

Gość brzydulaaa
autorko topiku jesteś żałosna już sam twój pseudo "atrakcyjna kobietka" powala załóż lepiej topik narcyzm czy coś w tym stylu nie ma o czym z tobą gadac

Gość anty alibia
pieniądze są potrzebne tym, co nie mają wyopbrazni aby spedzic zycie:) a mi po to aby oplacic rachunki nic wiecej

no tak bo samochod rozdaja za darmo w promocjach 2 razy do roku, a do jedzenia starcza korzonki i to co sie wykopie z ziemi, picie to tylko woda ale bron boze z kranu...;) ubrania tez nikomu niepotrzebne, jedynie do rachunkow potrzeba kasy :D ehh, zycie to nie bajka...

Gość klop
a chcesz w mordę?

Gość -----------------------
a gdzie sie kupi skromne m4 zarabiajac 1500 zł miesiecznie ?!!!!!!!?????

elemelka822222222 chyba cie pogrzalo ;)

Gość anty alibia
kupi np na kredyt:) m2 bo to tylko pokój i kuchnia i łozko kratownica:P

Gość klop
powieś się atrakcyjna:)

chyba w jakiej koziej wolce, m2 np. we wroclawiu kosztuje 200 tys.... nawet nie wspomne o m4... ciekawe ktory bank da kredyt... chyba tylko taki co sie nazywa BOGACI RODZICE ;)

Gość anty alibia
to pewnie było wynajmowane:P nie piękniej by było jakby zakochani mieszkali w namiocie albo domku z wilkiny w oranzerrii:):P kazdy ma inne wymagania, ludzie z domów z bambusa są często szczęsliwsci niz ci z tych m10:P

Gość elemelka822222222
Jak sie ma wspanialych, madrych , zaradnych rodzicow, to zadbaja o to, zeby ich dzieci mialy lepszy start. Wtedy nie kupujesz mieszkania m4 , nie wynajmujesz tez dajac komus zarobic. Masz swoje i wbrew pozorom na tym oszczedzasz.

do anty --> prosze... nie pij wiecej ;)

jak sie mam zaradnych, madrych rodziow, ktorzy o wzystko zadbaja !!!! takich, ktorzy troszcza sie o materialna strone zycia, by dzieciom bylo lepiej !!!!!!!!!!!! dzieki temu dzieci maja wszystko podane na tacy... i oczywiscie nie beda materialistami, tylko nocami beda pisac wiersze bleeee

Gość elemelka822222222
Tylko ze ja sie ucze i staram sie byc najlepsza w tym , co robie. Sama do wszystkiego doszlam, nikt mi nie pomagal, nigdy na zadne korepetycje nie chodzilam. Tak zaplanowalam i zadbalam o CV, ze najwieksze korporacje zapraszaja mnie na rozmowy kwalifikacyjne. Wiec nie rozumiem do konca, o co ci chodzi. To zle, ze jesli rodzicow stac, daja dzieciom mieszkanie? A moze nie powinni wykupic tego mieszkania, tylko oddac je miastu?:)Ty bys tak zrobil, wiem o tym....

Gość dziara
uwolnić krasnale ogrodowe