Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NocySmak

Co jest najlepsze dla mojej kobiety? środki anty

Polecane posty

Gość NocySmak

Witam. Planuję niebawem rozpocząć współżycie ze swoją partnerką i szukam informacji na temat antykoncepcji. Z forum wynika że najlepsze są tabletki YASMIN - czy to prawda? Jeżeli tak to prosze o pare informacji: ile kosztują, czy są tylko na recepte, jak długo trzeba je brać żeby mogło bezpiecznie dojść do stosunku i najważniejsze - jakie są skutki uboczne Jeżeli nie to będe wdzięczny za informacje o innych środkach anty. Z góry dziękuje za wypowiedzi, niestety nie moge spędzać dużo czasu przy komputerze więc odezwe się dopiero za pare godzin. Pozdrawiam

Gość MANIA27
hej witam! Ja używam tabletek microgynon 21 już od 7 lat z małymi przerwami. Twoja partnerka nie kupi sama żadnych tabsów tylko na receptę po badaniach ginekologicznych te tabsy co ja biorę kosztują ok 10 zł oczywiście na miesiąc zabezpieczenie masz praktycznie od razu ale najlepiej po jakiś 3-4 dniach rozpocząć współżycie ja tak zrobiłam. pa pa pytania? odpowiem

Gość a komu
tabletki dobiera sie indywidualnie dla jednej sa dobre dla drugiej nie decyzje podejmuje ginekolog:)

Gość NocySmak
Acha więc to w tą strone idzie :). Oki dzięki za odp tyle mi wystarczy ;). Cze