Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vittor

test ciążowy z krwi - Bardzo prosze o odpowiedź!

Polecane posty

Gość vittor

Mam parę pytań dotyczących testu ciążowego z krwi. Otóż, czy to,że jestem osobą niepełnoletnią i chce zrobić owy test oznacza,że w laboratorium muszą powiadomić moich opiekunów? 2 Czy mogą mi odmówić zrobienia testu z krwi jesli nie jestem pełnoletnia? Czy musze podawać swoje dane? Czy musze brać ze sobą jakies dokumenty? Bardzo prosze o odpowiedź!

Gość vittor
BŁAGAM ODPOWIEDZCIE

Gość Focuska
Dolaczam się do tematu ze swoim pytaniem : ile kosztuje ten test i po ilu dniach są wyniki?

Gość st
NIE pamietam ile kosztuje ale ok. 50 zł.Wyniki sa po kilku gadzinach zależy od labolatorium i jest to w zasadzie najpewniejszy test.Już po tygodniu masz pewność że jesteś, bądz nie w ciąży

Gość vittor
ale proszę powiedzcie mi czy powiadamie się opiekunów,jesli test robi osoba niepełnoletnia!

Gość st
Jeśli pojdziesz do prywatnego laboltorim to nikt nie poprosi Cię nawet o dowód czy legitymację ubezpieczeniową. nie musisz mówić ile masz lat ,ewentualnie możesz skłamać jeśli wyglądasz w miarę poważnie. Kłopoty mogą się zacząć jeśli nie masz 16 lat, to już są kwestie prawne. Mam nadzieję że nie masz...