Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no jak to jest

czy to mozliwe, ze jestem w ciaży skoro test wyszedł negatywny?

Polecane posty

Gość no jak to jest

czy to mozliwe, ze jestem w ciaży skoro test wyszedł negatywny?

Gość no jak to jest
błagam, powiedzcie, czy któtejś z was wyszedł test negatywny, a była w ciąży?

Wiesz, sama mam ten sam problem co ty i poki co nierozwiazany. Test negatywny, obkawy jakieś są, brak @ a gin. nie wyklucza ciąży.Muszę czekać aż wróci z urlopu :( Test może wyjść negatywny jeśli jest zrobiony za wcześnie. Ile dni już nie masz @?

Gość -we-we
a dostałas okres? pzred okresem moze wyjsc negatywny i mozesz byc w ciąży, gdyz po prostu zrobiłaś test za wczesnie. A ile minęło od stosunku orientacyjnie wiesz

Gość no jak to jest
dzisiaj jest 3 dzień od spodziewanej miesiaczki

Gość -we-we
poczekaj jeszcze 3 dni i zrób test rano jak wyjdzie negatywny to nie jestes w ciaży

No to testy powinny wykryć ciążę nawet wieczorem. Jak nie jesteś pewna idż na bete, test z krwi nigdy się nie myli.

Gość iwioooo
tzn. dwa testy wyszły negatywne, mimo że byłam w c.

Iwioo, bardzo mi przykro :( No to ja też jestem ciekawa co u mnie, bo ja mam juz za soba cztery testy. Na dwóch ( pierwszym i trzecim) bardzo blady, prawie niewidoczny drugi paseczek, na dwóch definitywnie negatywny. Jestem jakieś 7 dni spóźniona. Nie mogę zrobic bety jak na razie. Gin w tym tygodniu nie wykluczył ciązy. Czyli jednak to moze być ciąża. Tak bardzo bym chciała...

Gość vitta998
dziewczyny zrobiłam 9 testów ciążowych, miałam 2 okresy w miesiącu [ale juz sie zamotałam czy to był okres czy plamienie] od stosunku leci teraz 2 miesiąc. Czy to możliwe,że testy nie wykryły ciąży?

Gość vitta998

Iwioo, ale ja nie jestem w Polsce i tu bez skierowania nie można :( Jak bym była w Polsce już dawno bym go zrobiła, a raczej wogóle nie robiła testów z moczu bo to strata pieniędzy (tak przynajmniej twierdził mój polski gin.) Wiec czekam...

Możliwe jeżeli test był zrobiony za wcześnie. W moim przypadku nawet BetaHCG nie wykazało ciąży ... a po trzech tygodniach okazało się że jedank jestem w ciąży i to w 6 tygodniu :)

Gość natalad
czyli jak robilas test bylas w 3 tyg czyli ok tydzien po stosunku, czyli test z moczu moze nei wyjsc, test z krwi tez ok 10 nia po stos jest pewniejszy wiec moze dlatego

Gość no jak to jest
Heh. Już wiem jak to jest... jest to możliwe. Jestem w ciąży! Wcześniejsze testy zrobiłam poprostu za szybko. informacja na ulotce "wykrywa ciążę w 6 dniu od zapłodnienia" jest nie zawsze prawdziwa. U mnie nie test nie wykrył nawet 3 dni po dniu spodziewanego okresu.