Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasink_blue

Faceci powinni sie TAM golić?

Polecane posty

Gość Jasink_blue

Jak to jest???? Dziewczyny to normalnie a jak jest u facetów?:)

Gość od dluzszego czasu
i jeszcze jak widze ze ktos ma takie problemy to calkiem sie dobijam :P🖐️

Gość Jasink_blue
No wiesz nie wszyscy wiedzą co to golarka.... trudno

Gość gonia_mala
Odpowiedź jest prostsza niż myślisz: 1. Jeśli jesteś sibgiel - chcesz to się golisz, nie chcesz, to się nie golisz. I tyle. 2. Jeśli masz dziewczynę - zapytaj się jej i zrób jak ona chce. I tyle.

ja natomiast jestem przeciwna !!!!!!!!!! facet to facet !!!!!!!! panowie uważam że powinniście tego robić :-;

Gość bvre
ale co cie kreci w owlosionym tyłku ?

faceci są z reguły cali owłosieni , zatem owłosiony tyłek nie stanowi specjalnego wyjątku :-)

Gość Jasink_blue
Mam faceta pół roku, chciała bym aby sie ogolił, ale on mówi że to jest nie normalne i że nie jest gejem... nie wiem co ma do gejów ale ja tam bym chciała spróbować...

Gość a on nie chce i już
a gdyby namawiał, żebyś ogoliła głowę, bo on "chce spróbować" ? :P Jedni lubią, inni nie i dobrze. Obowiązkowa jest tylko dbałość o higienę.

Gość gonia_mala
Jasink_blue - sorry, ale myślałam, że to Ty jesteś facetem i dlatego sie pytasz. Ale skoro pytasz, bo chcesz, aby Twój się ogolił, to daj mu moją poprzednią odpowiedź do przeczytania :-) Skoro dziewczyna go prosi, to chyba nikt go o gejostwo podejrzewać nie będzie...

Gość jolalojalna
moj chlopak sie golil !!!

Gość O to i Ja
Takich zarośniętych mam w pracy i nazywamy ich kępy! Może nie na łyso,ale niech się nie sypie z nich w kibelku bo to naprawdę jest niesmaczne! Wszędzie kłaki...

Gość diunka
A ja chciałabym, żeby moj facet się golił, ma takie chaszcze, że warkocze można pleść i trochę mnie to wkurza (zwłaszcza te włosy w zębach :) ). Ja mam zawsze gładziutko ogoloną cipeczkę ewentualnie irokezika, ale wg niego faceci, którzy golą jajka są nienormalni, ja nie widzę w tym nic nienormalnego.

Gość mąż_swojej_żony
Kiedyś wydawało mi się nie do pomyslenia, abym sobie ogolił. Jednak żona tak mnie prosiła, że w końcu uległem. teraz robię to bardzo często, bo jej sprawia to dużą przyjemność, a i mi się w końcu też spodobało. Teraz już nawet sobie nie wyobrażam, abym poszedł na nagą plaże zarośnięty - kak się równo opalać, to równo wszędzie.

Gość do O to i Ja
Co? W pracy? Ty wiesz kto w pracy jest zarośnięty, a kto nie? Co to za praca?!

Gość O to i Ja
Praca ok i napewno nie taka o jakiej pomyślałeś? Lejemy do wspólnego pisułaru i nie da się nie zauważyć? A co do kobiet,to nie wyobrażam sobie mieszać w gąszczu!Oczywiście każdy lubi inaczej...

Gość Jasink_blue
To ja go poproszę jeszcze, fajnie by było, przecież nie każe mu ręki obcinać a on sie tak zachowuje:) To takie trochę podniecające jak łysy:):):p

Gość musza sie golic jak nie to nie
maja szans u 90% kobiet

Gość a dajcie spokój
same sie ogolcie co wy myślicie że nas to kręci? heh

Gość mąż_swojej_żony
Gdy ktoś już zacznie się golić, to pojawia się inny problem - włosy odrastają bardzo szybko i wkrótce efekt golenia znika. Możesz mu więc powiedzieć, że jak si edla Ciebie ogoli i mu się nie spodoba, to szybko mu włosy odrosną i zapomni, że był łysy. Włosy to nie zęby - odrastają.

Gość O to i Ja
Niech każdy robi jak chce? Ale dla mnie osobiście są miejsca o które szczególnie trzeba dbać!

Gość Estetka-mezatka
Ja tam jestem za rownouprawnieniem. Mam zadbana, czysta, wygolona myszke, przyjemnie popatrzec i polizac. Wiec od niego tez tego wymagam. Nie musi byc zawsze idealnie gladko, byle nie bylo starych przepoconych klakow. Moj maz szybko zajarzyl, ze jak sie nie golil przez dluzszy czas to do lodzikow bylam niechetna. Fuj, klaki w buzi? Teraz wskakuje do lozka mowiac \"kochanie, spojrz, jak sie dla ciebie wygolilem\" i wie, ze nie bede mogla sie oprzec. To nie ma nic do bycia gejem, czy bycia \"meskim\". Moj facet jest bardzo meski z wygladu i charakteru. Ale chce, zebym ja miala z tego wieksza przyjemnosc, nie mysli tylko o sobie.

Gość O to i Ja
Dobrze napisane! Wymagając od innych,wymagajmy od siebie? Pozdrawiam...

Gość mąż_swojej_żony
Fakt. Moja żona też nie potrafi się oprzeć. No i zgadzam się w punkcie, że golenie miejsc intymnych jakby było potwierdzeniem dbania również o te miejsca. To wcale nie znaczy, że inni nie dbają, ale gładka cipka wygląda tak estetycznie!

Gość Jasink_blue
Fantastycznie!!!! dał się namówić:):):) dzięki wszystkim:p

Gość mąż_swojej_żony
No to witamy w klubie wygolonych :-)

Gość daria 99
Podgalać sie to owszem ,ale zupelnie golić to dla mnie nienormalne.!

Gość O to i Ja
Na zakończenie...Uwielbiam wasze wystrzyżone dywaniki i składam ukłony dbającym o swoje ciało kobietą!