Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Hej ostatniego razu kochając sie ze sowiją dziewczyną zrobilismy cos głupiego na początku bylismy zabezpieczeni po wystrzale do prezerwatywy plemnikobójczej zdiołem ją i odrazu zaczeło sie wszystko od nowa znowu sie kochalismy ale tylko przez chcwilę nie wystrzelilem znowu ... Mam pytanko czy jesli po tej sytuacji jak zaistniała jakie są szanse ze moja ukochan jest w ciąży prosze o dopowiedzi jest to dla mnnie wazne z góry dziekuję :*

Gość ..zdioles ja..
i po chwili wystrzeliles??hmm prezesie, ale z ciebie tygrys!!! :-D

Gość onk3
i tak mogła zajśc w ciąże przecież

Gość kurde takie
witaj,tatusiu!

jesli miala wtedy dni płodne, to jest jakieś prawdopodobieństwo:) organizm kobiety jest tak skonstruowany, że podczas dni płodnych organizm stwarza w bardzo dużym stopniu sprzyjające zapłodnieniu warunki:)

dzieki za odpowiedzi ale prosze o wiecej bo jest to dla mnie wazne mam nadzieje ze mnie zrozumiecie buzka :*

Gość jjj
Dokładnie jeśli miała dni płodne to szansa jest! Zwłaszcza, że nie chcecie jak narazie dziecka (tak rozumiem), bo Ci co nie chcą to szybko wpadaja, a Ci co chcą to nie mogą mimo tego, że kochaja się w dni płodne!Gdzies kiedys wyczytałam, że najlepszym śrdokiem antykoncepcyjnym jest wielka, wręcz obsesyjna chęć posiadania dziecka :) Chyba coś w tym jest! A swoją drogą skoro uprawiacie seks to musicie się liczyc z tym, że żadne środki antykoncepcyjne nie dają 100% gwarancji :(