Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skreslony za wyglad

Dlaczego dziewczyny skreslaja facetow na podstawie ich wygladu

Polecane posty

Gość skreslony za wyglad

a nie chca poznac ich wnetrza, osobowosci ? a wokol mowi sie ze wyglad sie nie liczy... jakos ja na kazdym kroku dostaje dowody na to, ze liczy sie i to bardzo.... ja nie skreslam dziewczyny za to jak wyglada, a nie raz sam zostalem skreslony za swoj wyglad. a przeciez wygladu sie nie wybiera wiec dlaczego jestescie takie okropne ????:-(

Gość z tego samego powodu
dlaczego facecei skreślają dziewczyny za wygląd, mały biust, nadwagę etc wszyscy tak robią - ponieważ wygląd i tym samym pociąg seksualny jest ważny a kto mówi inaczej - po prostu kłamie

Gość tym razem bez czarnego
ja nie jestem, taka ale juz wybralam :P wyglada mocno przecietnie i w dodatku na mlodszego ode mnie:P co smieszniejsze on zwrocil uwage na mnie ze wzgledu na moj wyglad wiec nie pisz ze tylko laski oceniaja po wygladzie

Gość tym razem bez czarnego
ty nie skreslasz dziewczyny za wyglad??? ciekawe... gdybys startowal do przecietnej szarej myszki bez powodznia napewno by cie nie splawila. ale najwidoczniej czekasz na miss

Gość skreslony za wyglad
ja nie chce zadnej miss dlaczego tak mowicie ??? chce zwyklej zadbanej i kobieco ubierajacej sie dziewczyny nie palacej i sympatycznej - czy to wiele ???? a co do otylosci to zadna szanujaca sie osoba nie chce byc z grubasem, to sie tyczy zarowno kobiet jak i mezczyzn dodam ze sam mam prawidlowa budowe ciala, ale cos jest we mnie nie tak skoro dostaje kosze :-(

Uwierz, że nie tylko faceci są oceniani na podstawie wyglądu. Ja, takie małe ohydne śmierdzace gówno jestem bojkotowana wszędzie za swój odstręczający wygląd. Mimo, że facetem nie jestem, chociaż chyba kobietą też.. heh.

Gość kwiatussek
skoro ty nie jesteś gruby i nie chcesz być z grubaską to zrozum, że zadbane kobiece laseczki tez mogą nie chcieć być z toba....;p a tak pozatym to nie uważam że lecą tylko na wygląd :) może nie jesteś wystarczająco fajny? nie potrafisz zająć rozmową,..

Sprawa jest prosta. Wyobraź sobie półmisek z czereśniami. Które wybierasz najpierw? Te najczerwieńsze i najdorodniejsze. I nie mów, że nie, bo tak jest. Inna sprawa, że potem może się okazać, że te mniejsze i brzydsze były słodsze, ale to już całkiem inna bajka. Pozdrawiam.

Gość arturo gatti
ja tam rżnę tylko najlepsze okazy :classic_cool: i kto mi zabroni? zawsze coś skapnie a potem lubie jak mi wydzwaniają i trują że może jeszcze raz ...ale po co skoro ja juz miałem w międzyczasie z 10 innych???

Gość bhtnmi
oj tak nie jest wczesniej byla milosc od pierwszego wejzenia i co po 4latach wszystko msie rozwalilo bo co to z amilosc gdy go nie znasz i nic o nim nie wiesz a pozniej sie poznajecie i okazuje ze nie pasujecie do siebie pozniej powiedzialam dosc i zainteresowal sie mna facet ktorego znalam od 5 lat i co zaczelismy sie spotykac w wspolnym towarzystwie pozniej sami i co zakochalam sie i wciaz kocham ponad 6 lat a wczesniej jak mi powidzial ze jest zakochany we mnie od 5 lat to nie moglam w to uwierzyc a szczerze powiem z enigdy bym na niego uwagi nie zwrocilam a gdy go ponalalm jego wnetrze charakter to sie zakochalam

Autorze przeciez sam ujales w opisie twojej przyszlej wybranki jak ma sie ubierac czyli jak ma wygladac! A wyglad jest bardzo wazny wbrew zaprzeczeniom innych. Moj facet moze do najprzystojniejszych nie nalezy ale nie wstydze sie z nim na ulice wyjsc.

Gość oliad
do skreslony za wyglad a moze skreslaja cie z acharakterrrrrrrr ja tylko chce ladnie ubierajacej sie nie palocej i co jeszcze a moze one chca ......