Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _a

okropny bol w pochwie- POMOCY!

Polecane posty

Gość _a

mam taki problem: od okolo miesiaca nie moge wspolzyc z powodu okropnego bolu przy wprowadzaniu penisa do pochwy. bol jest juz na samym poczatku, co dalej- nie wiem :o bylam oczywiscie u ginekologa i stwierdzil infekcje. zapisal mi takie pomaranczowe globulki (nazwy nie pamietam costam complex max..? chyba). wybralam grzecznie cale opakowanie, dodatkowo smarowalam sie clotrimasoleum, co tez zostalo mi zalecone. skonczylam leczenie.. juz myslalam, ze wszystko jest ok ale okazuje sie, ze nic z tego :/ bol sie nie zmnieszyl nawet odrobinke.. zaczyna mnie to juz naprawde denerwowac i martwic. dodatkowo mam ostatnio takie geste, kremowe "uplawy" aha, lekarz podejrzewal, ze to moze byc opryszczka, ale nie wiem- zadnych pecherzykow nie bylo..? czy ktoras z Was miala cos podobnego? co to bylo?? pomozcie!

Wyslij partnera na badanie:) bo jesli on ma wirusa np. opryszczki to za kazdym razem bedzie cie zakazal i to od niego powinno sie zaczac leczenie:) Jesli wspolzyjesz tylko z nim to nie ulega to zadnej watpliwosci, przy tym oczywiscie, ze problem zaczal sie w momencie wspolzycia wlasnie z nim. Takze pojdzcie razem do lekarza i na pewno wasze problemy sie skoncza a przede wszystkim twoja:) pozdrawiam

dzieki za odpowiedz.. no wlasnie probem sie zaczal od kiedy jestesmy razem myslisz ze to faktycznie opryszczka?? ale nie ma nic oprocz tego bolu i dziwnej wydzieliny.. zero pecherzy czy czegos innego. wydawalo mi sie ze przy opryszczce te pecherzyki powinny byc. :/ poza tym juz od miesiaca nie wspolzyjemy ale ani to, ani leczenie jak na razie nic nie dalo :o a- jesli sie orientujesz to napisz mi na czym polega leczenie partnera- chyba jakies leki do lykania- bo skoro nie ma objawow zewnetrznych, to smarowanie jakimis mazidlami nic nie da?

Z tego co sobie przypominam (co czytalam i ogladalam w telewizji) to przy opryszczce nawet u partnera nie bedzie tego widac, on chyba nawet nie musi miec zadnych objawow a byc tylko nosicielem i cie zarazac. Nie ma co sie stresowac, bo pewnie on bedzie sie wstydzil isc do lekarza, ale jesli zalezy wam na zdrowiu to niestety musicie:) Przekonaj go delikatnie na pewno lekarz wam pomoze:) Mysle, ze co do leczenia to chyba jakis antybiotyk - pewnie na pewno:) Zycze szybkiego powrotu do zdrowka:) KONIECZNIE udajcie sie oboje do medyka 👄

dziekuje Ci bardzo za pomoc 🌻 zaciagne tego mojego do lekarza ;) ale w sumie to nie wiem po co.. objawow u niego zadnych nie ma to i nie bedzie co ogladac, a moge wziac leki i dla niego tez. no ale i tak sie zmartwilam.. jesli to opryszczka to ide sie zalamac :o tego sie nie da calkiem wyleczyc.. nosicielem wirusa bede juz na zawsze i co jakis czas beda nawroty.. tosmy sie urzadzili.. :(

nie plakal na zapas;) lekarz wam szystko wytlumaczy;) fakt nosiciel jest na cale zycie ale mi sie cos wydaje ze ty nim nie jestes;) tylko twoj ukochany:) ...jak mowilam nie musi miec widocznych objawow:) buziaki;)

Gość frustrasia
Mozemy sie zamienic- ja nie mam zadnych boli ani infekcji, za to nie mam rowniez sexu, bo moj glupi maz sie do niczego nie nadaje

Gość starzejący sie
frustrasia nie zamieniaj się....tylko się ze mną umów a ja zastapię męza.

to moze jeszcze ktos cos poradzi?? albo opowie swoje doswiadczenia z opryszczka.. :o prosze...

Gość _a
??

Gość ginekolog_1975
a miałaś robione badanie cytologiczne? jeśli tak co było wpisane w rubryce: INNE ZMIANY NIENOWOTWOROWE

Gość _a
no wlasnie dawno nie mialam cytologii... mam nadzieje ze tym razem jak pojde to mi zrobi w koncu.. ostatnim razem wszystko bylo ok

Gość ginekolog_1975
NIE MOŻESZ "MIEĆ NADZIEJI", KONIECZNIE POPROŚ O TO BADANIE, TO BARDZO WAŻNE, TAKIE BADANIE KOSZTUJE OD 20 DO 25 ZŁ NIEWIELKI WYDATEK A WSZYSTKO MOŻE SIĘ WYJAŚNIĆ, POLECAM I TO BARDZO PRZYPOMINAM CYTOLOGIE NALEŻY ROBIĆ RAZ DO ROKU

Gość _a
no wlasnie rok temu mialam wiec najwyzszy czas to zrobic a powiedz mi co mi moze w takim razie wyjsc w tej cytologii??

Gość ginekolog_1975
MOŻE TO BYĆ JAKIEŚ ZAPALENIE, TO BY TŁUMACZYŁO BOL I TE UPŁAWY

Gość ginekolog_1975
CZY RODZIŁAŚ NIEDWNO DZIECKO?

Gość _a
no to jest (a napewno bylo) zapalenie- bralam na to te pomaranczowe globulki, ale nie ma zadnej poprawy :( tylko ze te uplawy tez jakies takie dziwne- tak geste, ze prawie nie wypywaja a dziecka jeszcze nigdy nie rodzilam