Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna grubaska

Dlaczego jestesmy wysmiewane, i obrazane ???? Znowu mnie to spotkalo - historia

Polecane posty

Przygotuj sobie kilka odzywek, przećwicz je dobrze i wal z grubej rury. I nie baw się w uprzejmości. A jak ktoś zacznie się awanturowac, od razu wzywaj ochroniarza, policję, kogkolwiek. Miałam kiedys podobną sytuację, chociaż nie chodziło akurat o moja tuszę, po prostu facet na przystanku autobusowym zachowywał sie wobec mnie bardzo agresywnie i zaczepnie. Mówilam mu wyraźnie, żeby natychmiast przestał się tak do mnie odzywać, bo sobie tego nie życzę, a on do mnie: Stul pysk, gówniaro. Zagotowało się we mnie, bo nie zyczę sobie, żeby jakiś cham tak się do mnie zwracał. Po chwili patrzę, ulica jedzie patrol straży miejskiej. Zatrzymałam ich, po czym wyjasniłam, że facet zachowuje się bardzo agresywnie i boje się, w związku z czym byliby panowie tak uprzejmi i zatrzymali go do chwili, kiedy ja odjadę, bo nie chcę, żeby wsiadł ze mną i cos mi zrobił albo nie daj Boże, wysiadł razem ze mną. Ponieważ kretyn zaczłą mnie wyzywac bezpośrednio przy straznikach, uslyszalam od nich, nie ma sprawy, proszę pani. Odciągnęli goscia na bok i zaczęli go legitymować, autobus przyjechał, ja wsiadłam, facet został na przystanku. Nie pozwolę się obrażać i Ty tez nie powinnaś.

ej ale wiecie. taka otylosc to choroba. taka sama jak alkoholizm albo rak. i to trzeba leczyc. a przciez osobie chorej na raka nikt nie powie \"stary, nie chodz z ta lysa glowa po ulicy bo mi psujesz wrazenia estetyczne\". oczywiscie, ze trzeba schudnac dla zdrowia, nie ma co sie oszukiwac, bmi na poziomie 34 to na pewno jakies 95-100 kilo wiec duzo. zakladajac ze masz ok. 165-179 cm wzrostu. jednak ludzie nie wiedza, ze nadwaga i otylosc biora sie najczesciej z psychiki bo zeby tyle wazyc trzeba duzo jesc, a dlaczego duzo sie je? ano przewaznie z tych samych powodow dla ktorych inni pija, biora narkotyki, wpadaja w wir pracy. po prostu problemy psychiczne. tylko im jakos nikt takich uwag nie robi.

Gość PUSIA to znowu Ty
Ludzie, przecież to PROWOKACJA! :O Jak można po raz setny nabrać się na kolejny "grubaśny" temat :O

Gość a ja myslę tak
ludzie prosze nie piszcie "zaakceptuj siebie", naucz sie kilku chamskich odzywek......itp Tym samym przyzwalamy na otylosc a to jest chotroba(popweram [rzedmowce ze zerodlo tkwi w psychice) to trzeba leczyc a nei akceptowac!!! tymbardziej ze na leczenie chorob bedacyh konsekwencja otylosci idzie cale mnostwo pieniedzy A potem potrzebujacych nie ma za co leczyc tylko dlatego ze komus nie chcialo sie w pore zadbac o swoje zdrowie.....

Gość prowokacja prowokacja
:O to pewnie po raz kolejny puśka. polewa z Was, matołki, że ZNOWU się nabrałyście :O

a ja uważam, że grubaski powinny mieć swoje sklepy dla tuczników a nie wchodzić w miejsca gdzie są normalni ludzie i psuć im humor swoją ogromną aparycją :classic_cool:

Zacznij w końcu coś z otyłością robić i nie będziesz miała już żadnych problemów.

Gość bzdurki
A ja nie zapomne jak kiedys szlam ulica ( kilk alat temu) i stala grupka chlopakow i zaczeli walic teksty: ales ty brzydka. Strasznie mi sie przykro zrobilo, bo nie uwazam sie za brzydka, nigdy nie bylam gruba. Z tym ze nie podobam sie wszystkim ludziom na tej planecie. Sa jednak faceci ktorzy uwazaja mnie za bardzo ladna. Wnioski? Jak ktos chce byc chamski to nie ma na to rady. Wazne to nie dac sie pograzyc. Kazdy ma na swiecie swoja druga polowke. Tylko trzeba przestac sie uzalac nad soba i odnalezc swoja wartosc w sobie. Piekno jest w nas. A takich bucow co mnie wtedy wysmiali nawet bym kijem nie dotknela. Dresy spod klatki schodowej. Ja mam swojego inteligentnego chlopaka. I dla niego nie musze miec pemka na wierchu, wystarczy ze jestem soba i sie usmiecham.

Czy ty aby nie przesadzasz? Zamiast wziąć sie za siebie to najlepiej jest sie użalać. Zresztą wydaje mi się, że to kolejna prowokacja bo pełno tu podobnych watków! :o

Gość ale ale ale ale
co tydzień pojawia się jakaś (pewnie jedna i ta sama) "puszysta" z BMI powyżej 30! KOBIETO!!!! Otyłość to choroba, którą się leczy. Wiem, że się powtarzam i wiele innych osób też to sugerowało. Moja ocena Twojej osoby jest następująca: chcesz wzbudzić litość, żeby cię zaakceptować i pozwolić ci tkwić w tym bagnie jakim jest twoje chore ciało. Nie chce ci się robić NIC ze swoją nadwagą. Ale jeżeli dasz z siebie NIC to NIC dostaniesz. Poczytaj w internecie na temat operacji zmniejszenia żołądka, do której zapewne się zakwalifikujesz. Możesz też wydać 6000-7000zł na tzw. balonik, który ułatwia wprowadzenie surowej dyscypliny w jedzeniu. Doskonale uczy ile jeść. W Łodzi jest klinika, w której przeprowadza się zabieg umieszczenia balonika w żołądku. Ten zabieg uratował już wiele osób przed nimi samymi.

Nie dotyczy mnie ale mam w sobie wielki ładunek empatii i tolerancji (to razem będą dwa wielkie ładunki) :classic_cool:

A ja uważam, ze frk-09 jest kretynem prawie doskonałym i babą mentalną :classic_cool:

niezależnie czy to prowokacja czy nie, ja Ci radzę tak autorko-Lej ich wszystkich , lej ile wlezie!!:D lej=bij=tłucz:P

Gość Ju...
Herakles:)👄

Lej bij tłucz i spalaj tłuszcz" rozwiązanie idealne. rozładujesz frustracje, spalisz kalorie, a i niektórym obitym też pewnie się przysłużysz:D

Z powagą i namysłem pochylam się nad drastycznym przypadkiem Nefrytowejkotki. Ze smutkiem odnotowuję jej implozję moralną i notoryczną mentalną opryszczkę. Jej osobowość jest jak gabinet krzywych luster w których, po wielokroć odbijają się wymiętoszone przepoconymi łapskami dewiantów, strony Kamasutry znalezionej w dworcowym wc :classic_cool:

Udowodniono bo, jest koniecznym wykazywać osobom znajdującym się w krytycznej moralnie sytacji ich stan. Warto jednak wciąż przypominać, ku przestrodze do czego prowadzą rozwiązłość mentalna i opryszczka.

Kurde, dlaczego wszyscy chcą prostować mój kregosłup moralny???:D Opryszczke mozna wyleczyć . Ale nie moralna :classic_cool:

Gość stworzyc sklepy dla tucznikow
i bedzie po problemie, po co maja wlazic do sklepow dla normalnych ludzi skoro nie są normalni ? :classic_cool:

Zauwazylam ze w dzisiejszych czasach ludzie kompletnie nie potrafia radzic sobie z problemami;-/ Ktso na ulicy powie \"Ale Ty jestes brzydka\" a my chcemy sie juz rzucac pod samochod! Przeciez to chore! Liczba samobojstw znacznie wzrosla. Powodem tego jest glownie brak akceptacji samego siebie... krytyka innych. Moim zdaniem trzeba twardo stapac po ziemi... nie mozna wszystkiego brac do siebie. Jestes jaka jestes i tyle. Masz rodzine, znajomych, osoby przy ktorych czujesz sie dobrze i moze docen to! Uzalanie sie nad soba napewno nie pomoze, a dprowadzi do wiekszej rozpaczy i depresji.