Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka rozbita

Dowiedziałam się, że nie moge mieć żadnych wymagań!

Polecane posty

Gość do studentki
oooo i mamy tu jasnowidza,no prosze wie juz ze autorka jest brzydka....

Gość arturro gatttiii
sama powiedziała że ma nadwagę...

Gość cicha wódka
jestem ładna ale nigdy nie chciałabym się kochać z takim bezmózgowcem jak arturro gatttiii:O

Gość arturro gatttiii
jestem całkiem dobrym studentem...poza tym moja uroda kompensuje wszystko...i umiejętności :classic_cool:

Gość hmmmmm.....
droga autorko, jasne ze masz prawo miec wymagania, to ze masz 3 czy 4 kg nadwagi absolutnie nie oznacza ze powinnas brac pierwszego lepszego faceta...do milosci nikogo zmusic sie nie da jesli nie ma tego czegos co dwoje ludzi do siebie przyciaga, nie przejmuj sie tymi kretynami ktorzy pisza jakies pierdoly, tu mnostwo ludzi leczy swoje kompleksy kosztem drugiego czlowieka, glowa do gory :)spotkasz jeszcze osobe ktora wpadnie ci w oko i ktorej ty sie spodobasz:)

Gość arturro gatttiii
do odważnych świat należy :classic_cool: niemęski? jestem szczupły ale na pewno nie chudy...:classic_cool:

Gość arturro gatttiii
nie radze stosowac żadnych taktyk pocieszających tylko mierzyć siły na zamiary...czy komus kiedy przeszkadzało 3-4 kilo nadwagi??? to musi być 10 kilo bo 3-4 nie widać...

Gość do ja
sluchaj wyglad ma znaczenie,ale jesli spotkam sie z facetem ktory mi sie spodoba a sie z nim nudze,nie mam o czym pogadac bo nie grzeszy ineteligencja to jest to ostatnie spotkanie.zawsze zwracalm uwage najpierw na wyglad ,potem bylo ciezki rozczarowaniebo chlopcy byli beznadziejni,teraz zrobilam odwrotnie,poznalam kogods kto nie wyglada jak model,polubilam,ma super charakter,a teraz jestem w nim zakochana po uszy i wiem ze to cos trwalego.aha i dla mnie teraz wyglada najpiekniej.ale pan o ktorym napisala autorka chyba sam pokazal ze jest kretynem wiec chyba dobrze dziewczyna zrobila. do pana arturo pare kg nadwagi nie swiadczy o brzydocie,uwazam ze lepiej miec pare kg wiecej niz wygladac jak wieszak.ale jak ktos wyzej napisal pan jest pewnie zachudzony ,zero miesni ,silyi pewnie pan tak pisze bo nie unioslby pan tej pani z 3 kg nadwagi,

Gość arturro gatttiii
nie jestem karkiem ale mięsnie mam...tylko że wyrzezbione a nie napompowane wodą i kreatynką :classic_cool: jestem szczupły i gibki a nie jak czołg z wałkami :classic_cool:

Gość do ja
no tez masz pan zajebiste podejscie...nie udlao mu sie to dal nauczke

Gość ooooooooooooooooooooooo
halo arturro 🖐️ Pamietasz mnie, heh a wsumie to moje obelgi :P Obserwuje cie od pewnego czasu i bardzo mi sie podobaja twoje prowokacje,musze przyznac,ze jedne z lepszych min dlatego,ze dlugo sie ich trzymasz..... ok niewazne, tak tylko weszlam zeby cie pobluzgac troche i postanowilam stawic sobie za zadanie zrobienie twojego portetu psychicznego! Acha i mam nadzieje,ze mnie dzis nie zawiedziesz tak jak wczoraj i bedziesz mial bardziej wybujala wyobraznie. Takze daje ci dzis druga szanse!

Gość arturro gatttiii
psychologicznego chyba...śmiało-jestem gotów :classic_cool: prawdopodobnie chcesz po prostu być moja :classic_cool:

Gość do arturo
ja ci nie ublizam samochwało,,pewnie pewnie gibki, na marginesie nie podobaja mi sie faceci typu pudzian i nie uwazam ze jak facet tak nie wyglada to juz nie jest meski.ale ty zdecydowanie meski nie jestes,czuje to w mostku,nie przechwalaj sie tak koles bo im wiecej sie chwalisz panie gibki tym bardziej przekonujesz ludzi ze daleko ci do gibkosci,

Nie arturro, twoj bedzie psychiczny!!! A co twego myslenia,ze niby ja chcialabym,zebys mnie mial, no hmmmm.. jak juz to ty bylbys moj, no ale niestety nie pierdole sie z zakompleksionymi facetami,ktorzy mysla,ze sa boscy tylko dlatego,ze maja duzego fajfusa ( w co i tak watpie).

Gość arturro gatttiii
nie musisz wierzyć...i tak Ci nie udowodnie przez internet...moge tylko dac Ci słowo :classic_cool: ja też uważam że pudzianostwo to kalectwo

Gość do ja
wg ciebie dal nauczke???no moim zdaniem zrobil z siebie przez to idiote,i pokazal jaki z niego beznadziejny koles,szkoda tylko ze ta dziewczyna sie tym przejmuje,ja bym mu sie zasmiala w twarz.moze w tedy by cos do buraczka dotarlo

Gość do arturo
to jedeny w czym sie zgadzamy

Gość a autorka
uciekła, bo się boi wyśmiania przez chłopaków z uczelni

Gość arturro gatttiii
widocznie jest powód żeby się przejmowac...bo gdyby nie było to by się nie przejmowała...proste :classic_cool: dobrze że się nie pieprzysz z zakompleksionymi...z takich pewnie żadnej satysfakcji :classic_cool:

Gość znowu ten palant
arturo obsrane gatki :(:(

Gość arturro gatttiii
nie smuć się-każda potwora znajdzie amatora...przynajmniej w przysłowiu tak jest :classic_cool:

Moge sie zalozyc,ze dorastales w domu bez tatusia gdzie mama wmawiala ci,ze jestes jej mezczyzna i tu zaczyna sie ksztaltowanie twojego zrytego beretu.... Zaloze sie rowniez,ze spedzasz przed lustrem ze trzy godziny dziennie,uzywaz pumatki do ust,zel na wlosach (bleeee),studiujesz bo masz rente po tacie (albo placi alimenty), bo na pewno sam nigdy nie pracowales (chyba,ze laski ci placa za sex). O tego w sumie to jestem pewna,ze nigdy nie pracowales fizycznie i nawet nie wiesz co to znaczy ( w koncu jestes na studiach dziennych na ktore ida tylko bogate lalusie -czyli ty- albo bojacy sie pracowac cieniasy- hmm tu tez pasujesz).

Gość arturro gatttiii
po pierwsze-pracowałem fizycznie bardzo ciężko w wakacje...fakt-nic pieknego ale dałem rade i to za dużo kasy po drugie-przed lustrem spędzam mało bo nie muszę...żel mam-ale nie stawiam włosów na gwozdzie bo tak robią wacki... kase mam a Ci bogaci to na wieczorowe raczej...i tyle...a że jestem na obleganym kierunku to uwierz że się napociłem by tam byc :classic_cool: za seks nikt mi nie płaci :classic_cool:

Gość bo to pewnie ty placisz
buhahahahaha :D:D:D:D:D:D

Gość arturro gatttiii
co do kompleksu edypa to jego rozwiązanie przebiegło u mnie pomyślnie-został wyparty poprzez kompleks kastracji i tu zaczęło się prawdziwe dojrzewanie-czyli all right:classic_cool:

Gość arturro gatttiii
patrzę...walczę...zdobywam :classic_cool:

Gość uuuuuuuuuuukkkkkkkkk
suki mozna zdobywac, po to są jak Alka ale nie waryo zyc ich teoriami Tylko własnymi wtedy człowiek jest taki szczery i taki jak powinien

Gość arturro gatttiii
zwykłe suki to są za kasę...te nie są zwykłe...ale zgoda-to suki i to w dodatku łatwe :classic_cool:

Gość do arturo
uwazasz ze dziewczyny wymagan miec nie powinny zadnych.no tak inaczej wszystkie omijac cie beda z daleka.kompletne zero znajdzie dziewczyne pod warunkiem ze ona nie bedzie miec wymagan Dziewczyny wymagania trzeba miec bo inaczej bedziecie skazane na palantow.

Gość arturro gatttiii
ale z każdym nie idą...są łatwe DLA MNIE :classic_cool: