Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka rozbita

Dowiedziałam się, że nie moge mieć żadnych wymagań!

Polecane posty

Gość arturro gatttiii
zle rozumujesz...moga mieć wymagania...ale nie brzydkie :classic_cool:

Gość do arturo
oj ty chwalipieto,ale jedno ci trzba przyzanc ,zabawny jestes

Gość ooooooooooooooooooooooo
Hehehehe o tak lubie jak sie durny facet tlumaczy! No ale fajnie przynajmniej zaczyna byc ciekawie bo juz mi sie zaczelo nudzic ale kurde moglbys dolozyc jakis pikantny szczegole,np ,ze w te wakacje jak strzygles trawnik sasiadki to sie tak na ciebie napalila,ze kazala ci strzyc swoj. No i widzisz juz by to jakos wygladalo a nie taka prosta scieme wciskasz,ze przystojny jestes i sie cenisz.

Gość uuuuuuuuuuukkkkkkkkk
ale z każdym nie idą...są łatwe DLA MNIE --- tego nie możesz być pewnien. One tak będą mowc wiesz ja to nie z kazdym ale.... Ty nie byełs z nią w Toruniu, nie wiesz co wyprawiała. kto raz szukła pracy za sex, robił to i wczesniej;) a kazdy moze rzec, wiesz ja tylko z męzem... Nie wierzyłabym, to tylko słowa. A potem to ona z musu trzymała nogi razem, bo miała rywalke w postaci Twojej ukochenej o której mowiłes - porzadna, z nikimnie była. I ona grała, aby jej dorownac. Jak z innymi rzeczami - taniec, skromnosc itp

Gość arturro gatttiii
ja po prostu nie chcę się chwalić...nie muszę - to byłoby w moim wypadku...banalne :classic_cool:

Gość arturro gatttiii
tomku ty się nie wypowiadaj bo nie wiesz co to znaczy...dużo jeszcze nie wiesz :classic_cool:

Gość arturro gatttiii
jak nie wiesz to znaczy że nie możesz ... tak to jest - jak pisałem...do odważnych świat należy :classic_cool:

ok to mam pytanie : jakie juz syfy zlapales? Bo mi nie wmowisz,ze taki facet jak ty da sobie gume na penisa zalozyc...

Gość arturro gatttiii
używam gum zawsze...zawsze :)

Gość arturro gatttiii
bajki to ci mały chłopaczku czyta mama na dobranoc...potem dba cobyś miał rączki na kołderce nie pod :classic_cool: i żebyś tylko dalej czysty był :classic_cool:

Gość do ja
a skad wiesz ze autorka nie byla delikatna,moze to ty ja podrywales?a swoja droga to jak sie nie chce z kims byc to co?na kolanch przpraszac,z kwiatami?????dala mu ''stanowczo ale kulturalnie do zrozumienia''.

Gość arturro gatttiii
=ja= może nie znac odpowiedzi na te pytania

Gość arturro gatttiii
najgorsze że ty nawet w necie cienki :O

O ja pierdole to ty gowno o tym seksie wiesz, jak nigdy sie nie sposciles zadnej cizi do srodka i znaczy ze nie poczules prawdziwej rozkoszy! Hahahahahaahahahaahahahahahaha I wszystko jasne, taki z ciebie amant a nawet nigdy ( bo napisales ze zawsze....zawsze) nie zaznales prawdziwego "smaku" kobiety ( no w twoim wypadku to same latawice byly).

Gość arturro gatttiii
można i tak powiedzieć...moja pierwsza jednak nie była latawicą-wypraszam sobie :classic_cool:

Z kim ja tu wogole rozmawiam,taki odwazny niby,szaleje,jezdzi po kazdej ale zawsze w gumie! No z jednej strony to dobrze bo nie bedziesz przynajmniej dalej syfa roznosic.

Gość ja nie mówie o wymaganiach
ale myśle sobie tak, przecież nei zawsze dwoje ludzi musi sie zgrać... mam przyjaciela który bardzo mi sie podoba, ale on widzi we mnie tylko koleżankę i ma dziewczynę... nie widzę powodu żebym miala go wyzywać twierdzić iż jest chujem czy nie wiem co tylko dlatego że on nic do mnei nie czuje... nieważne jak ja wyglądam i jak on wygląda, kiedy nei ma chemii to nie ma sie co obrazać bo ona mnei nie chce to pewnie jakaś wymyslna kurwa a żeby jej dopiec to jeszcze nazwijmy ja grubą choć to pewnie zwyczajna dziewczyna... rozumiem urażona duma ktoś kogoś odrzucił, ale to nei powód żeby się wyzywać i szarkać komuś opinie bo to rekacja 6 latka choć może nawet niejeden 6latek zachował by sie mądrzej... poza tym co to znaczy miec wymagania??? ustalić sobie sypiam tylko z blondynami kasiastymi nieziemsko przystojnymi?? jesli ktos myśl ize majac takie wymagania jest ok no to soryy ale to jest głupie moim zdaniem natomiast jesli ktos nie chce byc z kims bo po prostu nic do niego nie czuje no to chyba ma prawo do odmowy co do ARTURRO GATTII to sie nie wypowiem, moze faktycznie tak na ciebie laksi lecą, jedno jest pewnie mnie nigdy nie móglbyś miec... i teraz musisz żyć z ta myślą już zawsze...........

Gość arturro gatttiii
litościwy to jestem że cie nie zniszczyłem cieniasku :classic_cool: w walce to ty uczestniczyłeś w mortal kombat jak ci mama pozwala-co ty o tym wiesz? trenowałeś coś poza grami komputerowymi?:O syfa nie roznoszę bo nie mam...a co do imion-nie jestem pewien :classic_cool: nie pamiętam...po prostu

Gość arturro gatttiii
w tym i dla ciebie ratunek...wreszcie wystartować :classic_cool:

Gość uuuuuuuuuuukkkkkkkkk
ale myśle sobie tak, przecież nei zawsze dwoje ludzi musi sie zgrać... mam przyjaciela który bardzo mi sie podoba, ale on widzi we mnie tylko koleżankę i ma dziewczynę... nie widzę powodu żebym miala go wyzywać twierdzić iż jest ch*jem czy nie wiem co tylko dlatego że on nic do mnei nie czuje... nieważne jak ja wyglądam i jak on wygląda, kiedy nei ma chemii to nie ma sie co obrazać bo ona mnei nie chce to pewnie jakaś wymyslna k**wa a żeby jej dopiec to jeszcze nazwijmy ja grubą choć to pewnie zwyczajna dziewczyna... rozumiem urażona duma ktoś kogoś odrzucił, ale to nei powód żeby się wyzywać i szarkać komuś opinie bo to rekacja 6 latka choć może nawet niejeden 6latek zachował by sie mądrzej... = zachowanie 6latki, jak robi lalki z wosku, oczernia mnie o grę, by go tylko zdobyc szkoda, ze jej nigdy tak nie powiedział. tak własnie, ze zachowuje sie jak małolata, ze jest wyrachoana. Jej nie, ale Agnieszce rzekł tak ze sie az popłakała... czemu on sie boi tej panieny na noc? Nic jej nie powie, publicznie tym bardziej. A moze ona umie go przegadac? oprocz łez jaka to ja biedna i wyrachowania ma gadane

Gość arturro gatttiii
chłopcze po tych zdjęciach co wszędzie wklejasz jak histeryk to widzę że byś zadyszki dostał po 5 próbie trafienia mnie...jesteś ociężały i masz tyle pewności siebie co mops mojego sąsiada...leżałbyś ze zmę zenia i płakał...sorry-zrzuć bybło to pogadamy :classic_cool:

Gość arturro gatttiii
leżących nie bijesz? hahahaaaaaaa...to jakich...chyba siedzących :classic_cool: czy ty się kiedyś biłeś? oczywiście nie jako liu kang albo akira :D

Gość arturro gatttiii
wiesz to z doświadczenia wnoszę...:D masz ciało jak mój wozny z liceum...po prostu widzę ocami wyobrazni jak dyszysz ze łzami w oczach...widzę to w twoich oczach :O

Ja mysle,ze tez bym mu dala rade nawet po moich jednosemestrowych cwiczeniach Aikido.Wszystkim durnym facetom bym dala rade! Pierdole jednak jestes cienki arturo, a tak wogole to kiedys wlasnie startowal do mnie taki jeden ktorego zwali arturo i zgadnij jak sie to skonczylo,hmmm.. no skompromitowalam biedaka na oczach jego kolegow i juz sie nie podniosl i wiesz co..?...... Z toba tez by tak bylo!!!A wiesz dlaczego, bo jestes tylko zwyklym,durnym facetem!

Gość ja nie mówie o wymaganiach
zachowanie 6latki, jak robi lalki z wosku, oczernia mnie o grę, by go tylko zdobyc szkoda, ze jej nigdy tak nie powiedział. tak własnie, ze zachowuje sie jak małolata, ze jest wyrachoana. Jej nie, ale Agnieszce rzekł tak ze sie az popłakała... czemu on sie boi tej panieny na noc? Nic jej nie powie, publicznie tym bardziej. A moze ona umie go przegadac? oprocz łez jaka to ja biedna i wyrachowania ma gadane nie rozumiem?? o co biega??

Gość arturro gatttiii
same mięśnie? hahahaaaaaaa:D:D:D:D:D:D:D:D chyba mi oko wypłynie...wyrzezbione? rzezba to nie to że cokolwiek widac jak się napniesz...a że masz jak michu baki na t osorry :O

Gość arturro gatttiii
a jesteś pewna że bym do ciebie startował? :classic_cool: :D:D na mnie nie mówią arturo-to nick z dupy wzięty

Gość arturro gatttiii
tylko ryja nie dawaj...:D jeżeli mówisz o siłowni w kontekście walki to widac że masz o tym małe pojęcie...siłownia krępuje dynamike...i to mocno krępuje :O