Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mister upalony

przespałem się z laską najlepszego przyjaciela i ona teraz

Polecane posty

Gość mister upalony

mi mówi że mnie kocha...to jest poważny problem bo co ja mam zrobić? mam jej tak z mostu sypnąć że zwyczajnie chciałem ją przelecieć bez wiekszego uczucia? nic do niej nie czuję...a ona mi smęci smsami różnymi...kurwa jak on się dowie to kumpla stracę...pomóżcie pliss:(

no to napisz jej prawde....chyba ze chcesz stracic kumpla...bo predzej czy pozniej sie dowie!!!

Gość arturo gatti
mam lepszą radę-nie mów nic tylko nabzykaj się ile sie da a jak jej się znudzi to Cie sama oleje i będzie jeszcze sama trzymać w tajemnicy

po co wogule spałes z nia debilu!!!!hmmmm ale cóz no zdarzyc sie moze !ja ci radze powiedz dziewczynie ,ze nic miedzy wami niebedzie!a co do kumpla .......no niewiem czy ci wybaczy cos tak ochydnego....

Gość mister upalony
szczerze mówiąc to byliśmy trochę pijani...ale tylko trochę:( bez tego też by było...podobaliśmy się sobie a on był na stażu...i teraz mam 5 smsów dziennie...

Gość .....jak
chciałeś bzykac to mogłeś na qrwy iść a nie laskę przyjaciela.........a tak w ogóle to pewnie to nie jest Twój przyjaciel, bo przyjaciołom sie tego nie robi !!!!!!!!!!!!!!!

dodam jeszcze ,ze najlepiej bedzie jak sie odetniesz na jakis czas od tej dziewczyny i twojego kumpla !moze ona sie w tobie zauroczyła tylko ,a jak dasz jej kosza to byc moze bedzie szukała pocieszenia w ramionach swojego chłopca (kumpla twego).....i jesli go kocha choc troche moze zapomni o tobie ........jesli wydasz wszystko to na 100% zepsujesz im związek i przyjazn z tym kolesiem

Gość Tedzio-spedziO
Zabij ja będziesz miał czyste sumienie i sie nie wyda!!

Gość już wolę miec wrogów

Gość mister upalony
najgorsze że ona pisze ze chce z nim zerwać...ja się za qtafona powieszę jak mój kumpel się dowie :O to była chwila-nie myślałem...nie zrobiłem jej krzywdy-raczej gdyby było między nimi oka to by nic nie było przecież...

Gość wesoły romek G
Bzyknij się teraz z twoim przyjacielem i wszyscy będą zadowoleni. Zobaczysz że bolec w dupie to doskonale lekarstwo na takie sytuacje.

no ale jesli mowisz ,ze ona ci sie podobała ...?????????wiesz co ty sie poprostu boisz co bedzie jak to wyjdzie!a najgorsze to ze bedzie cierpiał kumpel ...ty teraz najmiej sie liczysz a ta laska tez głupia jak mogła to zrobic z najlepszym przyjacielem chłopaka ?????bedziesz mial nauczkę na przyszłosc

Gość .....jak
......dupek z Ciebie ..........takie coś przyjacielowi..........może on Twoim jest ale Ty jego NIE !!!DUPEK !!!

hahahahhahahahahahahahaha I bardzo dobrze ci tak! Nawazyles to wypij! I ty sie nazywasz jego przyjacielem.... zastanow sie co piszesz. A o tej lasce juz nie wspomne.....

nietłumacz sobie w taki sposób .ze ble ble cos tam miedzy nimy jestes winny i juz

Gość mister upalony
wiem - macie rację że jak idiota się zachowałem...ona faktycznie na niego nie zasługuję...on ją kocha-i to jest najgorsze...a ona to raczej lampucera:O nie lepiej zrobic jak gatti mówi? sama zapomni a tak się jeszcze zemści, powie kumplowi i mi przyjażn rozpierdoli :O

Gość ffghdshs
Straszny frajer z ciebie, zrobiłeś co zrobiłeś, czyli dałeś dupy, a teraz nawet nei stać cię, żeby lasce jasno i wyraźnie powiedzieć, że cię nie interesuje. Ręce opadają.

Gość ktosia__
zaszantażuj ją jakoś, żeby nie powiedziała kumplowi i już.

lampucera ?to po kiego grzyba spales z nią !co ty masz mózg w jajach czy jak !wisz co lepiej przygotuj sie na najgorsze jesli on ją tak bardzo kocha ----mój facet z pewnoscia najpierw zabiłby kochanka a pózniej mnie !!ale mi to niegrozi

Gość mister upalony
właśnie dlatego z nią spałem, że lampucera...dlatego nic do niej nie czuję...dlatego boje się że takie suczysko to mu powie bo ona się nie liczy z nikim...poza tym o miłości do mnie to jest pieprzenie...nie wierzę; jak jej powiem to wytnie numer pewnie...kaszana

Gość altana
podstaw lasce kogos innego zrob zdjecia i bedzie cicho.

Gość mister upalony
najgorsze że mój kumpel to taki typ...sentymentalny...oni jeszcze ze sobą nie spali a ona ze mną już tak-to jest straszne że on chciał trochę poczekać :O

Gość czego ty chcesz
najpierw piszesz, że ci się podobała, później z nią sypiasz, a po wszystkim określasz ją mianem lampucery, to z tobą coś jest nie tak dziękuję za takich przyjaciół, nikomu już nie mozna ufać a tym bardziej najbliższym, bo to oni okazuja się najgorszymi wrogami

Gość czego ty chcesz
a tak w ogóle skoro z niej lampucera to trzeba było ostrzec kumpla, a nie z nią sypiać!!!!!!

Gość czego ty chcesz
myślisz fiutem a nie głową

Gość mister upalony
zle określiłem-nie lampucera a lafirynda///puszczałka trochę choć nie wygląda...ale ja już wiem :(

Mam powtorzyc jeszcze raz?! Ty nie jestes jegoprzyjacielem bo przyjeciele nie robia takich rzeczy!!!!!! Takze prosze cie nie mysl o sobie w taki sposob!