Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusiaa_19

Dlaczego faceci patrzą tylko na wygląd???...

Polecane posty

Gość anusiaa_19

...Laska musi mieć extra figurke i piękną twarz. Inaczej odpada :/ Ehh faceci :/ :(

Gość anusiaa_19
Mądrzy już chyba wymarli :( Albo ja mam pecha :/

tez sie z tym nie zgadzam, widocznie na takich du...kow trafialas :(

Gość anusiaa_19
Ja właśnie staram się nie patrzeć na wygląd...

Bronek przede wszystkim to patrzymy na inteligencje, poczucie humoru, ale ladny wyglad tez sie przyda ;) jednak nie jest to JEDYNYM kryterium, jak u niektorych :)

Przede wszystkim to najpierw musi być laską :).

Gość anusiaa_19
Chyba jestem skazana na samotność :( Wierzcie mi, jestem uśmiechnięta, można ze mną o wszystkim pogadać...Ale nie wyglądam jak słodka lalka Barbie.. :(

daj spokoj....na pewno znajdziesz tego jedynego, jak przyjdzie odpowiedni moment sam sie zjawi, bez szukania ;)

Gość anusiaa_19
Każdy tak mówi :( Ale już trochę czekam i nic się nie zmienia...

dlatego ze oko faceta jest lepiej rozwinietym narzadem niz mozg..ale tacy sa faceci.przewaznie nie pokaza sie z byle jaka kobieta bo ja mowili by o nim koledzy.nie twierdze ze wszyscy sa tacy ale jest duzo takich osob.przewaznie to ci ktorzy ubierja sie w same oryginalne rzeczy maja stala ekipe wazniakow takich ktorzy o byle co potrafia kogos zlac.oni nie moga miec grubszej kobiety tylko blondi i chuda jak patyk zeby miala dupe tak mala ze prawie jej nie widac..ach ci faceci...niech oni czasem patrza na siebie jak wygladaja.ale tak to juz jest ze kobieta ma byc uosobnieniem piekna ale moze w koncu tego wewnetrznego.jest tyle pieknych kobiet, oczywiscie pieknych wewnetrznie ale u faceta najpierw rzuca sie w oczy wyglad i figura pozniej to co ma w srodku.

Gość anusiaa_19
Jak wyglądam? To znaczy tak...figurę mam ładną (biust co prawda mały ale się nie przejmuję), za to twarz taka sobie...kurcze nie da się tego opisać, trzeba by zobaczyć ;-)

Czy chociaż raz ktoś się Tobą zainteresował? Przynajmniej masz ładną figurę. U mnie wszystko można o kant dupy rozwalić, nie mam szans na żaden związek. Ty przynajmniej masz normalne ciało...

Gość nie i jeszce raz nie
snoby tak a prawdziwi faceci nie mój facet kilkanaście lat temu miał duże rwanie, niejedna dobijała do jego serducha a wybrał kurdupla z marnymi włosami - ale jak mówi inteligencje miałam wypianą na swej pucułowatej buzi, wykształcenie, mnogość tematów do rozmowy przesądzila że miernej urody dziwczyna przebiła krażące wokół niego cuda moze on jest wyjatkiem - ale kochanym :)

Gość anusiaa_19
Taa .. interesowali się - w podstawówce :o Potem wszystko się zmieniło...A czemu narzekasz na figurę jesli mozna wiedziec

a my moze nie patrzymy na wyglad??tak szczerze??oczywiscie ze patrzymy...wiec dajcie se siana z tymi wywodami...

Ja nie patrzę. Cóż z tego skoro nawet Ci mniej atrakcyjni mężczyźni obleśne babsztyle mają za ohydne psie gówno na podeszwie.

jukata oczywiscie ze patrzysz ale moze nie zdajesz sobie z tego sprawy...jak widzisz kogos po raz pierwszy to oceniasz go na podstawie tego co widzisz...potem dopiero przy blizszym poznaniu wiesz co koles ma w glowie...takze gadanie ze tylko faceci patrza na wyglad jest bzdura...

Gość anusiaa_19
jukata - zawsze można schudnąć...wtedy Ty będziesz górą.Bo ja nie mam forsy na operację nosa...Muszę z tym żyć już do końca :(

Z kolesiami nie gadam, zbyt się mnie brzydzą. Aniusia mordzisko też mam rozpieprzone. Tylko operacja mogłaby pomóc, oczywiście mnie nie stać.

chyba masz strasznie niskie poczucie wlasnej wartosci...sama sie sobie nie podobasz to jak ktos inny ma w tobie zobaczyc ladna dziewczyne...zmien nastawienie

Gość anusiaa_19
jukata - to może wymienimy się fotkami? Ech.. Założę się, że jesteś śliczna...nie to co ja :( oczywiście nie zmuszam Cię. obiecuję, że ta fotka zostanie u mnie kima4@op.pl

Gość anusiaa_19
up

Gość anusiaa_19
jukata - jesteś jeszcze?

Gość od zasrania ludzkosci
chyba...

Podczas pierwszego wrażenie ciężko jest patrzeć na poczucie humoru, inteligencję i inne cechy... A pierwsze wrażenie jest bardzo ważne. ps. czy wiecie że mniej niż sekundę oceniacie stronę www, którą znalazłyście poprzez wyszukiwarkę? I albo się cofacie albo zostajecie. Decyzja jest podjęta w pierwszych chwilach.

Gość Rasowy Facio Man
Nieprawda że faceci patrzą tylko na wygląd... jest jeszcze stan konta i inteligencja (im bardziej na minusie tym lepiej :-D)