Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madchen

wejść do tej samej rzeki????

Polecane posty

mam kłopot.. zakochana byłam raz w życiu, niestety ta osoba sie o tym w przedwczesnej fazie znajomości dowiedziala... no i nie chciala nic . teraz znów zaczyna sie pojawiać w moim zyciu. \'stopa kolezenska\', zbliza sie impreza... boje sie..:( prosze pomóżcie czy zdarzają sie sytuacje gdy ktoś zmienia zdanie?

wiesz co ja ci powiem tak ja bym zaryzykowała, chwytaj wiatr w żagle oczywiscie bądz ostrozna i uważnie obserwuj w jakim kierunku rozwija sie wasza zanjomosc a sama bedziesz wiedziec co i jak ...... pamiętaj miłosc jest jak sraczka przychodzi znienacka

Gość ja mysle ze sie zdarzaja
zycie to ciagle ryzyko, trzeba sie tylko zastanowic czy warto.

hmm chyba nie mam nic do stracenia .. bo i tak o nim myśle od roku i tak . i itak każdy jest albo zabardzo podobny... albo za malo.. ciagle wymówki.. :( chociazz ja o przypadkach zmiany decyzji sie nie spotkalam niestety:(

Gość kolezanko droga
troche glupie pytanie :) Ty nawet nog nie zanurzylas w tej rzece, tylko stalas nad jej brzegiem, poza tym nigdy to nie bedzie ta sama rzeka ... :)

masz racje . ale uczuciowo weszłam pełnymi wiadrami. i o to chodzi mi a co masz na mysli ze to nie bedzie ta sama rzeka?

Gość DUPA-LUJ-METODA
Nie wchodz do tej samej rzeki bo się utopisz!

Sentencja mowi ze NIE MOZNA wejsc dwa razy do tej samej rzeki ... wszystko sie zmienia, plynie ... Tak samo ludzie sie zmieniaja, dorosleja, dojrzewaja. Nie bez przyczyny sie mowi ze tylko krowa nie zmienia zdania ;)

madre slowa , dziekuje. ale co robic.. to nadal juz niewiem :(