Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-Kukułka-

youtube video downloader - ściagnęłam i nie działa

Polecane posty

dlaczego? :( chciałam ściagać pliki z youtube. dowiedziałam że musze mieć program do ściągania. program ściągnęłam, zainstalowałam, klikam i sie nic nie otwiera :( dlaczego ;(

Gość walduuuś
to jest tak prosty programik, ze trzeba byc kompletnym idiota zeby nie umiec obsluzyc :o lepiej zamknij kompa i wez sie za szydelkowanie :p:o

trzeba byc kompletnym idiota, żeby nie potrafic konkretnie odpowiadać na pytania...

Gość jaaana
a jak to zrobilas? bo mi sie nadal nie udaje :(

jak klikałam na ikonkę na pulpicie (lewym przyciskiem myszy - tak jak zwykle) tego programu to oczekiwałam, że wyskoczy mi jakies okienko... a tu nic.. klikam i nic sie nie dzieje... na pasku na dole tez jest miniaturka tego programu... trzeba kliknąć PRAWYM przycskiem myszy i wybrać z menu podręcznego \"New Download\". Dopiero wtedy wyskoczy okienko :) Potem w URL wpisujesz URL danego pliku jaki jest na youtube :) Klikasz ok i czekasz :) Jak najedziesz tylko strzałką (bez klikania) na ta ikonke programu na dole na pasku to będzie ci się pokazywało ile % ściągnęło :) teraz natomiast się męczę z otworzeniem tego pliku :O bo żaden mój program nie otwiera plików flv... musze znowu sciągnąć jakis program :O ale wolałabym to przekształcić w avi. tylko też nie wiem jak to sie robi :) ale jeszcze dojdę do tego :P