Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka dżonego

Co uważacie o Vanessie Paradise?

Polecane posty

Gość same żule w taxi
jak nie poplują, to żyć nie mogą - dzień nie był udany ;) a kto sie nie zgadza, ten bez wzg. na płeć zostanie "pryszczatą małolatą" :D

Gość obserwator z boku
poszedl w komercje ale nie uwazam zeby to byla szmira. stworzyl bardzo charyzmatyczna postac a przeciez nie byl glownym bohaterem

Gość bo pryszczate malolaty
mają to do siebie , że reagują histerycznie

Gość ja myślę że nie masz racji bo
jasne, histerycznie... po prostu uwazam, ze pisanie ze sie "zna" jakas osobe bo sie widzialo jej teledyski i czytalo artykul w gazecie to lekka przesada, no i bez sensu pisac "co on wniej widzi", owszem komentowanie ze nie zorbila kariery itd albo ze ma obciachowe teledyski jest ok- sama czasem pisze takie rzeczy, bo takie jes tmoje zdanie, ale chyba sie z abardzo nad nia pastwicie-moze jest wspaniala kucharka albo jest swietna w lozku albo po prostu mu sie podoba albo zadna inna go niechciala- jes tmilion powodow dla ktorych oni moga byc razem, a wy od razy ze jak to mozlwie skoro ona jest taka beznadziejna i stala sie slawna tylko dzieki niemu,... .bosz... ps. nie jestem malolata, widzialam Deppa w wielu filmach, piratow z karaibow tez ale nie podobali mi sie i co? zjedziecie mnie zaraz? strrrrraszne, bo osmielilam sie bronic tkaiej nieutalnetowanej osoby jak Vanessa P.:P

Gość obserwator z boku
zgadzam sie z tobą

Gość obserwator z boku
chodź jestem małolatą :)

Gość bez obrazy
do "ja myślę że nie masz racji bo " ja myślę że ty też nie masz racji:P zabraniasz mi pisać uszczypliwych parę uwag o vanessie i się czepiasz bo napisałam że "znam vanesse z teledysków itp" ... to niby jak mam napisać że wiem kto to jest vanessa i skąd ją się zna??? zauważ też że piszę również o niej pozytywnie a ktoś tu pisze "że przegrałam życie bo nie jestem sławna i nie wyszłam za deppa" no porażka po prostu:-O

Gość ja myślę że nie masz racji bo
e no nie mowie ze nie mozesz pisac uszczypliwych uwag, bo sama napisalam, ze teledyski kiczowate czy brak talentu aktorskiego to normalna sprawa do komentowania:P sama tez tak sie wypowiadam, bardziej chodzilo mi o to ze z twoich wypowiedzi dalo sie wyciagnac wniosek ze ona nie powinna byc z deppem, bo jest "nikim" i jest glupią siksą bo dzieki niemu stala sie popularna, byc moze zle to zinterpretowalam i po prostu wyrazilam swoje zdanie na ten temat ktore jest nieco odmienne od twojego. nom;)

Gość bez obrazy
no coż, ja nigdzie nie napisałam że vanessa jest nikim, nawet jeśli jest przeciętną "gwiazdeczką", po za tym widać jaki gust ma Johnny Depp:) lubi filigranowe kobietki o subtelnej urodzie;) Winona Ryder, Kate Moss, i oczywiście Vanessa paradis... Kate Moss jak na modelkę jest niewysoka -gdzieś czytałam że ma 169 cm wzrostu i jak widać jest b. szczupła.

Gość no to źle czytałaś
sorki, myślałam, że piszesz o Vanessie, mój błąd:)

Gość bombowiec
no rzeczywiscie Vanessa stała się sławna jak jest z Deepem (nie jest jego żoną!), Wczesniej chociaz grywała w filmach, albo nakręcila teledysk, czy pozowała do zdjec, a teraz wychowuje jego dzieci. To jej wybór. Uważam, ze swietnie razem wygladaja:)

Gość bo to wyjatkowo
dobrana i stylowa para. ona jest zawsze super ubrana a on jest fajnym aktorem.

Gość żule taxis
Vanessa Paradis osiagnela szczyt kariery w wieku 16 lat jak spiewala swoja jedyna znana piosenke a potem juz nic takiego duzego nie bylo

Gość wtedy jak śpiewała żule w taxi
to miała 14 lat

Gość ja kochać dżony
mnie np. srednio podobali sie "Piraci z karaibow", a dzonego wole w innych produkcjach (moj ulubiony film z nim to "Donnie Brasco" i "Co gryzie Gilberta Grape'a") bo w Piratach byl pokudlaczony i mial za dlugie wlosy;] Choc dżonuś w kazdej fryzurze wyglada ladnie. Ale ci cali Piraci to bardzo srednio mi sie podobali, nie wiem co w nim wszycy tak widza. Deppa kochalam jeszcze zanim zrobvilo sie o nim takie halo, po tych calych Karaibach. I bede kochac nawet jak wszyscy znajda sobie nowego, mlodszego "Deppa" i o nim zapomna!

Gość i jeszcze byl niezly
w Edwardzie Nożycorękim 😘

Gość bombowiec
dziewcznki Wy macie 15 lat??? "dzonego kochałam jeszcze przed piratami.....":o

Gość bombowiec
a dokładnie" Deppa kochalam jeszcze zanim zrobvilo sie o nim takie halo, po tych calych Karaibach

Gość kasienkaaaaa _k
rośnie nowe pokolenie co kocha Johna Deppa 😍

Gość 15 czy 17 co za roznica
a co, ze niby nastolatki nie maja prawa wejsc na kaferie?

Gość kasienkaaaaa _k
maja prawo i tu są ;)

Gość bombowiec
ciamkam kupkę

Gość a ta piosenka to brzmiala
żul co chla w taxi, a nie zul w taxi;]

Gość ja mam 25 lat
w johnnym zabuałam sie gdy po raz pierwszy widziałam Edwarda Nożycorękiego, milam wówczas 9-10 lat i byłam nieszczęśliwie zakochana:( .. oczywiście nadal lubie oglądać jego filmy zanim powstały te 3 części piratów z karaibów

Gość bombowiec
zapytałam o wiek bo jestescie infantylne:o Deep ma tez fanki 30-35 letnie, takze po co sie licytowac, "bo ja go kochałam jeszcze przed piratami". Z reszta nie mam juz zamiaru sie wypowiadac sie na jego temat, topik jest o vanessie:) do podszywacza, smacznego ciamkania:o

Gość to bardzo ładna kobietka
niestety piosenkarka marna :o

Gość obserwator z boku
ja mam 22 a piosenke Jole Taxi mozna przeciez obejrzec na youtube wiec wiek nie ma tu nic do rzeczy :O

Gość asae
a masz linka do tej piosenki na tym youtube? Bo w googlach nie wyszukalo

Gość manna aria wesołkowska
to nie jest żule w taxi, tylko żul na libacji!