Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość q-p

czy wchodzic do tej samej Rzeki...

Polecane posty

Gość q-p

bylam z facetem 2 lata, rozstalismy sie, po pol roku znow do siebie wrocilismy ale tylko na 5 miesiecy, spotkalismy sie po 3 latach przerwy i ja uswiadomilam sobie ze nadal go kocham, czy mamy sprobowadc na nowo? czy to tylko zycie wspomnieniami....

Gość kiedyś weszłam
i do dziś żaluję, nie radzę

Gość zawiedziona1
jezeli chodzi o mnie to nigdy ni ewejde dwa razy do tej samej rzeki. nie ma opcji.jest raz,jeden moment na to zeby bylo dobrze juz na zawsze,jezeli raz nie wyszlo to juz nie wyjdzie.Choc znam osoby ktorym ulozylo sie po 12 razie wracania do siebie,bo ludzie ucza sie na bledach...ale ja w to ni eiwerze...

Gość nie nie nie
to tylko zwiększa ból.

Gość stare odgrzewane kotlety
czesto nie sa już smaczne ale wybor nalezy do ciebie

Dwa razy do tej samej rzeki NIE MOZNA wejsc :P bo ona sobie plynie i sie zmienia :P Prawda jest jak dupa, kazdy ma swoja :P Tym ktorym sie udalo powiedza TAK tym ktorym nie wyszlo powiedza NIE. Nie wiesz jak bedzie w Twoim przypadku. Kwestia tylko tego czy warto ryzykowac, to juz sama musisz stwierdzic :)

Moj osobisty kumpel wlazl do tej samej rzeki, ale oni byli wczesniej chyba ze soba ze 3 tygodnie, wiec im sie zalu specjalnie duzo nie nazbieralo ;). Zeszli sie chyba po 1,5 roku i tak trwaja razem chyba juz ze 2 lata i konca nie widac :D . Czasami warto czasami niet ;).

Gość q-p
dziekuje za wszelkie odpowiedzi... w sumie faktycznie , skoro wtedy nam sie nie udalo i mielismy duzo odmiennych zdan teraz moze sie to powtorzyc:(

Gość me to you
Ja też wlazłam:-) No i od 5 miesiecy jesteśmy małzeństwem. Powodzenia

Gość lola111
ja bym chciała wejść , ale tęz sie boje , że to bedzie to samo

Gość Fionnka
To zależy od powodów rozstania. Jak były poważne, to nie ma co liczyć na to, że po takim ponownym zejściu coś się odmieni. Na chwilę może tak, ale w ostateczności pewnie rozleci się ponownie. Wiem co piszę, bo sama kiedyś zdecydowałam dać jeszcze jedną szansę facetowi, który mnie zdradził. Potem niestety to się powtórzyło...