Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kompisal

EMULE!!!POMOCY!!!

Polecane posty

Gość Kompisal

Proszę strasznie o sensowne wypowiedzi i pomoc: Mam emula v.0,47c. Wszyscy mówią jaki to super program i faktycznie, mp3 niektóre szybko się ściągają. ale wiem że szybkość ściągania to często 30 kb/s. U mnie to ZAWSZE jakieś 1 kb, najwięcej dotąd to było jakieś 19kb/s O co u licha chodzi???!!!

Gość łosiołek
a czytałaś faq??? więc zelży jak popularny jest plik i jak długo stoisz do niego w kolejce w dodatki liczy się tez to czy masz podłączony zw KAD...wtedy dochodzi często lwia część ludzików posiadających dany plik...najczęściej ściągalnośc pliku siada na łeb na szyję przy końcu zasysania i to jest norma

Gość łosiołek
w doatku podłączaj się do polularnych serwerów, więcej ludzi większa szansa że szybciej się ściągnie

Gość Kompisal
dzięki 1.teraz jeszcze powiedz mi gdzie ten faq i 2.które (oprócz pewnie donkey server 2) są popularne i najlepsze? co jeżeli często wyskakuje mi że dany serwer jest już pełen i wrzuca mnie automatycznie na inny? Mogę potem w trakcie próbować zmieniać na inny czy samo mnie zmieni?

Gość łosiołek
http://emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=20 faq to nic innego jak pomoc, dzięki niemu zrozumiesz jak ustawić i obsługiwać emulca bez zbędnych pytań donkeye są ok, szukaj takich , które mają dużą liczbę użytkowników, Big Bang 6 it, to moim zdaniem nie ma aż tak dużego znaczenia, aha program sam Ciebie nie przełączy, nalepiej nie skakać co chwila na inny serwer

Gość łosiołek
ci jeszcze mogę dodać od siebie, jelsi szukasz nowości muzycznych i zaznaczysz pliki to rzuć potem okiem na transfery, nie ma się co scieszyć jak plik zaczyna się ściągac z kosmiczną prędkością chociarz niby zajmuje dajmy na o 5mb...będzie to tzw fake, pusty plik a czasem nawet jakiś syf...więc od razu za wczasu robić anuluj

Wypada też samemu coś udostępnić. To również wpływa na szybkość ściągania. Emule kolejkuje, tzn ustawia ciebie w kolejce do ściągania. Wiele czynników ma na twą pozycję w niej. Między innymi jest to ile inni od ciebie pobrali ;) Dosyć sprawiedliwe rozwiązanie :-P Tak więc udostępnij też jakąś muzykę, filmy. Więcej informacji jak udostępnić znajdziesz na stronie programu. Tam jest dosyć obszerna pomoc więc nie ma sensu tu się rozpisywać.