Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elenna

jak telenowela...

Polecane posty

Gość Elenna

Byłam z nim pół roku kiedy powiedział,że wraca do swojej byłej z którą chodził 2 lata, gdyż jak stwierdził są to sobie winni. Potem rozmawialiśmy sobie od czasu do czasu, miał rozterki chciał wrócić ale nie był pewny itp. Minęło 1,5 roku milczenia a on się odezwał...spotkaliśmy się przy herbacie,porozmawialiśmy na luzie. Dowiedziałam się,ze z nią mieszka i to u niego w domu rodzinnym. W ogóle objął mnie na przywitanie i patrzał takim wzrokiem jak kiedyś..ehhh wspomnienia wróciły. W czasie rozmowy,powiedział,że jego życie stało się monotonne,że nic go nie zaskakuje w nim już itp. Pamietał szczególy ze znaszego związku i w ogóle czułam,że nie jesteśmy sobie obojętni... Co powinnam zrobić? Chciałabym go odzyskać albo przynajmniej pokazać,że chociaż minęło tyle czasu to dalej jest dla mnie kimś wyjątkowym,ale jak to zrobić?

Gość ja 81
nie rób tego!!!!!!

Oni są już jak stare dobre NUDNE małżeństwo. Facetowi chciałoby się pobrykać na boku i tyle. Nie wchodź w to. :O

A w życiu już nie wróciłabym ;) to tylko moje zdanie ...zrób jak uważasz i tak jak czujesz...jeżeli znowu się sparzysz-nikogo za swoją decyzję nie obwinisz :) Pozdrawiam :)

Gość DUPA-LUJ-METODA
Dupc Go! Po chuj Ci taki pitojeb! Jest wielu chętnych wolnych ptaków. Niech spierdala do swej ex kurewki!!!

Gość tuli tuli
jak stare dobre małżeństwo są...ale jak byś chciała to mogłabyś rozbić ten związek.