Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hannah87

Bioderm-Biopur potrzebna opinia!

Polecane posty

Czy któraś z Was stosowała ten kosmetyk??? On jest na zwężenie porów skóry. Czy jest skuteczny??? I jaka jest jego cena w przybliżeniu? Proszę o opinie.

Gość hmmm111111
moze chodzi o firme biotherm a seria do cery tłustej i mieszanej biopur?? nie stosowałam.... ale chciałam.. niestety moje problemy z cera znikają i te kosmetyki nie będą mi potrzebne

tak, rzeczywiście pisze się biotherm. Właśnie o tę linię mi chodziło. A jak Ci się udało wyjść z tego??? bo ja w sumie też mam buźkę ładną, ale na nosku tochę pory rozszerzone

nikt tego nie zna??? chodzi mi głównie o opinie, czy ten kosmetyk zwężający pory bardzo wysusza (bo ja mam cerę mocno przesuszoną po mydle siarkowym, ale przynajmniej ładniutką, w porównaniu z tym co kiedyś...) oraz o jego cenę

Gość a ja mam moze
a mozesz podac dokladna nazwe jego,albo link

Gość monina
biopur to dziadostwo, kup sobie 3 kroki clinique i pore minimizer też z clinique

nie pamiętam jak się dokładnie nazywa, ale wiem, że to opakowanie z gąbeczką. A możesz mi napisać coś więcej, jakieś szczegóły o tej serii clinique, albo podać link? (do monini). Napewno zmniejszy te okropne pory??????????

Gość mdddd
tez jestem ciekawa co z tym clinique :)

to taki beznadziejny ten Biopur że go nikt nie używa??? clinique lepszy??? po ilu dniach zmniejszy pory???

Gość Camel
Uzywałam biopur'a i byłam bardzo zadowolona. Nie zauważyłam jakiegos przesuszenia po jego stosowaniu. Teraz stosuje 3 kroki cliniqua i jestem zachwycona.