Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie tomekk

FOTKA.PL

Polecane posty

Gość taki sobie tomekk

kiedyś obudziłem sie kolo mojej ukochanej patrzyłem na nia i myslałem o naszych marzeniach gdy ona sie przebudzilaa patrzaliśmy sobie w oczy i powiedziala mi ze mnie nie kocha i powinnismy sie rozjesc .. przez kilka dni uniklaa tego tematu spakowalem sie i pojechalem do domu... probowalem rozmawiac z nia na gg ale mowila ze jak bede zaczynac rozmawiac o nas to ona konczy ta rozmowe ... trwalo to ponad 2 tygodnie .. przez ten czas chcailem sobei jakos poradzic z tym 4 razy zapalilem trawe i zalozylem sobie konto na FOTKA.PL!! znalazlo sie pare dziewczyn (ale nie w 100%) w zanjomych i dodalo mi kilka komentow a ja im ze np/ maja ladne oczy lub usmiech albo poprostu ze daje max .. 3 dni temu spotkalem sie z nia rozmawialismy ona mowila ze nie wroci do mnie ... ale stal sie jakis cud spelnilo sie najwieksze marzenie ... stanela rpzedemna i przytulila sie nawet nie wiecie jak sie czulem jak bylo zaj**iscie ... oczywiscei powiedzialem jej o tym ze zalozyem konto na fotka.pl ale ona porposila mnie zebym usunol ... na drugi dzien chciala zoabczyc konto no i zobaczyla komenty... wk**wila sie odeszla odemnie zablokowala mnie na gg .. wiem ze miala prawo sie wk**wic ale powinna zrozumiec ze nie dawala mi zadnej sznsy nie nie chciala rozmawiac o nas ze dala mi do zrozumienia ze przekreslila to wszstko dlatego zalozylem to pie**olone konto !! .. przeciez oboje popelnilismy blad ... tak naprawde brakowalo jej mnie tesknila powiedziala mi to powiedziala ze mnie kocha choc uniklaa tego tematu gdyby mi powiedizla nie bylo by fotki nie bylo by komentow i bylo by zaj**iscie a tak?? ;(

Gość ja bym powiedziala tak ...
oboje powinniście porozmawiać na ten temat bo to wspólny błąd gdyby ona Ci powiedziała co tak naprawdę myśli a nie unikała by tego tematu było by dobrze a on postępuje nie ferr blokując cie na gg i nie dając szansy na rozmowę

Gość ja bym powiedziala tak ...
przepraszam ona postępuje nie ferr

Gość taki sobie tomekk
ja naprawde kocham tylko ja tylko ona mi do szczescia potrzebna nikt wiecej co ja mam robic ?? ;(

Gość chyba zrobimy jakomś parade
załamanych co??

ojej , ona po prostu chciala zwrocic Twoja uwage na Ciebie a nie sie rozejsc, pewnie chciala sprawdzic, czy bedziesz o nią walczyl itd , a ty powiedziales jej o koncie i sie zawiodla. Moim zdaniem to jakas rozkapryszona dama, ktora na sile szuka problemow. Olej ją :/

Gość chyba zrobimy jakomś parade
załamanie to chyba najlepsze wyjście podcinać sobie lapy uspokajać sie tym ..

Gość rozmarz ona
oj dzieic ile macie lat?

Gość taki sobie tomekk
Do "chyba zrobimy jakomś parade" a wiesz ze gdybym tak zrobil nie bylo by problemow a tak walczylem jakos z tym a etraz zaluje;(( Z Do " supern0va " ... nie potrafie tak normalnie olac ona jest wszstkim noo ;(

Gość taki sobie tomekk
tylko piszcie do mnie na temat a jak nieraz czytam cos i widze jak odbiegaja od tematu :((

Gość POMocNA DłoNnnNNNnn
Tomek głowa do góry ona Ciebie warta nie jest jak unika Cie :) znajdziesz sobie fajna laseczke i bedzie po kłopocie :) a tak musisz grać w tą zabawę gdzie ona steruje Tobą .. Milość to cieżka sprawa a jeszcze jak druga osoba widzi tylko wine w tonie a nie w was ..

Gość taki sobie tomekk
tak widzi wine we mnie a gdy mowie ze my popelnilismy blad to ona na mnie robi oczy jakby chciala mnie zabic ;(

wiesz co znam sie na kobietach, sama z nia jestem, ale wkurza mnie, ze chce komus pomoc, moge tlumaczyc, ale cokolwiek by ktos nie pisal, ty i tak bedziesz w nia zapatrzony . glupota, pewnie do siebie kiedys tam wrocicie i w tym zwiazku zawsze ona bedzie robic z Ciebie debila leczac swoje kompleksy.

ale tobie nie bedzie to przeszkadzac, bo przeciez ja kochasz... :D paranoja , opuszczam topic bo szkoda czasu.

Gość sorki ze spytam ale ona jest
rasowa blondyneczka? jedynaczka? albo z jakieś arystokrackiej rodzinki?? przecież gdyby powiedziała Ci wszystko a nie unikała tematu było by dobrze na pewno , a tak popełniliście oboje błąd a ona umywa rączki ucieczką

Gość taki sobie tomekk
Dp... " supern0va" czyli Twoim zdaniem bylo by najlepiej tez odwrócić sie plecami do niej ??

Gość niuniaaaaaaaaaaaaaaa
tomku nie przejmuj sie nią wiem ze z pocztku to jest trude ale z casem zapomnisz o niej.Dziewczyna sama nie wie czego che to z nią jest cos nie tak.Bedzie dobrze zobaczysz , wiem że trudno tak sobie powiedziec zapomnij ale wierz mi ze z czasem i co przejdzie.:)

Gość taki sobie tomekk
Do... " supern0va" czyli Twoim zdaniem bylo by najlepiej tez odwrócić sie plecami do niej ??

Gość taki sobie tomekk
DO.. "niuniaaaaaaaaaaaaaaa" a miałaś cos podobnego?? wiesz teraz po tej sytuacji boje sie wyjść z domu .. bo znowu zrobie cos nie tak i ona sie wkurzy jeszcze bardziej i na zawsze przekreśle wszstko :/ ja jej wybacze wszstko tylko zeby ona zauwazyla ze wina lezy po naszej stronie .. a ty jak myslisz to nasza wina czy tylko moja czy tylko jej

tak wlasnie. no chyba ze lubisz z siebie robic \"ciotunie\" . Ona tylko na to czeka, az wezmiesz cala wine na siebie i bedziesz ja przepraszal . jak sama przyjdzie do Ciebie to ok, ale nie rob z siebie kretyna, sama Cie zostawia, a potem robi wyrzuty o jakies konto na fotce, sam widzisz co piszesz??? toz to paranoja jakas.

Tomku nigdy wina nie jest po jednego stronie zawsze jest gdzieś pośrodu . Miałam coś takiego nawet 2 razy.I za kazdym razem byłam tak samo ślepa i naiwna.Posłuchaj wiem to z doświadczenia dziweczyna nie jest ciebie warta a oczka niech ci sie otworza teraz dopoki nie jest za pózno.Wiesz mi że sie otrząśniesz z tego szybciej niż myślisz.

Jeśli mogę wiedzieć to jak długo ze soba byliście????????

Gość taki sobie tomekk
DO ... " niuniaaaaaaaaaaaaaaa " chyba musze sie z tym przespac ... jutro bede pisal dalej wiec zapraszam zachowaj linka ... moze jak sie przespie bedzie lepiej ... ;( dobranoc dzieQje tym którzy potrafia mnie zrozumiec

Gość taki sobie tomekk
prawie 3 lata..

Ja byłam ze swoim 5 lat więc doskonale cie rozumiem.Wiem że jest ci ciezko ale naprawde dasz rade bez niej i przestań latac za nia to dopiero wtedy jej sie oczka otworza. Pozdrawiam spokojnej nocy buziole :)

Gość Stefan Telefan Ale Ty

Głupi jesteś ja pierdole ja mam lat 26 ale co cie gdzieś widze to mi sie zygać chce kurwa jaki ty jesteś pusty i pojebany co ty chodzisz do średniej piszesz mature ??/ z twoim iQ nawet bym Cie do zamiatania nie zabral bo jesteś za głupi na to jesteś typowym frajerem ktory nic nie rozumie... w ilu tematach zoabcze jeszcze jak sie kurwa pytasz kogos o wiek ?? czy to jest wazne?? ja pierdole wazny jest problem a nie kto ile ma lat jestes tak popierdolonym frajerem z tak wiesnickim imieniem ze to szok a sie kurwa wozisz ! :/ zapamietaj panie dorosly to tu sie rozmawia o problemach a nie o wieku wiessz dla tego ludzie tutaj tak wbijaja ?? bo nie zaleznie ile maja lat , jak sa ustawieni finansowo , moga tutaj napisac o swoich problemach ... jakby ci tomiek napisal ze ma 16 lat pojechal bys go od dzieci ??? a jakby ci napsial ze ma 25 co bys zrobil??? "stefan..." jestes najwiekszym frajerem jakiego znam .... a ty tomek sie nie przejmuj ona nie jest Ciebie warta

hehehe dobre dobre ale prostak z Ciebie tylko bluzgami umiesz odpowiadac po pierwsze to chyba mnie z kims pomyliles bo bardzo rzadko tu pisze i po raz pierwszy pytam sie o wiek a po drugie to logowanie sie na fotce.pl jest dla mnie dziecinne i nie powazne dlatego pytalem o wiek a panienka tego tomka jest tez malo powazna skoro zrywa z nim przez to ze dostal jakies komentarze na fotce

hahaha to dziwne bo czesto widze tee wiesniackie Stefan ... wiec co zrobiesz jak bedzie mial on 16 lat albo 25 ? kurwa zrozum to nie wazne !!! wazne jest to co sie stalo ja pieroedle ty jesteś pojebany i to konkret