Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka 20

KTORY KREM NA ROZSTęPY NAJBARDZIEJ POLECACIE? GERBER- OPINIE

Polecane posty

Gość kajka 20

Witam was kafeterianki!:) Wiem, ze temat rozstepow jest dosc kontrowersyjny a tymbardziej jesli chodzi o jakis krem czy balsam na nie. Ale chcialam od razu zaznaczyc, ze wiem doskonale ze rozstepy nie znikna nigdy (chyba ze operacja a to tez nie da nikt gwarancji). Wiem tez ze cudowne balsamy albo jakies mikstury ich nie zlikwiduja. Jednak uwazam ze mozna zdecydowanie poprawic wyglad skory w miejscach dotknietych rozstepami, mozna ja ujedrnic, splycic owe rozstepy a czasami nawet je zwezyc. Wiem, ze bylo juz mnostwo takich topicow, przeszukalam chyba wszystkie, damska torebke rowniez. No i z tych wszystkich opinii podobno krem Gerbera zdaje najlepszy egzamin, byl jeszcze jakis ale nie pamietam nazwy. Byla jescze tez mikstura ale trzeba miec duzo skladnikow z apteki i nie wiem czy to w ogole troche dziala.. Ja mam biale juz rozstepy, teraz mam 20 lat a pojawily sie jak mialam chyba 17, lekarz powiedzial ze to od zbyt szybkiego wzrostu. Mam je na pupie(najwiecej), na biodrach po bokach ale malo i pare na dole plecow. Nie mam cellulitu ale krem najlepiej zeby byl antycelulitowy, lepiej zapobiegac. Piszcie prosze jesli stosowalyscie ten Gerbera albo inne, czekam na waze opinie

Gość lorasiek
podobno najlepszy jest Vichy ale drogi, sama w ciąży stosowałam penaten i pomimo że przytyłam 25 kg a potem szybko wrociłam do swojej wagi nie mam ani jednego rozstępu

Gość kajka 20
penaten? a to nie jest krem na podraznienia? Gratuluje ze nie masz ani jednego rozstepu!!:) zazdrosze ja mam te paseczki biale i cienkie i mam zamiar zainwestowac w jakis dobry krem. A ktos uzywal tego Vichy?

Gość kajka 20
poleccie cos dziewczyny prosze

używam teraz kremu na rozstępy i cellulit Avonu i skóra wygląda po nim nieźle.

Gość kajka 20
justa a powiedz czy masz rozstepy? czy na biale rozstepy jakos zadzialal? ladnie ujedrnia skore?

Gość kajka 20
co taka cisza? nie uzywacie kremow na rozstepy ? piszice!

Gość ależ skąd
AVON jest beznadziejny. szkoda pieniędzy. słyszałam że z EVELINE jest dobry.ale najlepszy podobno VICHY

Gość mdddd
przeciez rozstepy to blizny:o

Gość tylkotylko
uzywalam vichy jest ok najbardziej jednak polecam galenic'a kremik jest genialny uzywalam tez muselli moze byc tylko ten na juz istniejace rozstepy. uzywalam go najdluzej, ponad 2 miesiace. szczerze to po zadnym nie widze zadnej roznicy, wierzylam ze znikna chociaz troche ale nie. a jesli chodzi o ujedrnianie to jestem mloda i tak czy inaczej mam tam jedrna skore.