Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsylwia

Co na wypadające włosy???

Polecane posty

Gość dsylwia

Witam trzy miesiące temu przez c.c. urodziłam córeczkę. Wszystko byłoby ok gdyby nie to, ze od kilku tygodni włosy wypadają mi garściami..... Proszę napiszcie jak to było u Was i co Wam pomogło.... Sama nie wiem czy lepiej kupić witaminy czy płyn do wcierania czy odżywkę..... Poradźcie bo jak nadal włosy będą mi wypadać w takim tempie, to nie wiem co mi zostanie na głowie ...... Dziękuję za wszystkie podpowiedzi. Pozdrawiam. Sylwia

Gość dsylwia
Ale czy można go brać karmiąc piersią?

Gość dsylwia
.. nikt już nic nie napisze?

Gość gratulacje
córci. Skrzyp Polny - polecam a czy można brać karmiąc dokładnie nie pamietam zapytasz w aptece? Mnie też wypadały ale to już 8 lat temu było dlatego nie pamietam. zapytaj tez w sklepie z ziołami może jakieś herbatki ale to minie. trzymaj się

Witam Ja polecam na wypadanie włosów płyn do wcierania w skóre glowy, z wyciagiem z rzarnej rzodkwi płyn nazywa sie SEBORADYN mozna go kupic w aptece, kosztuje okolo 15 zł Gratuluje córeczki :) Pozdrawiam

Ja polecam intensywnie regenerującą odżywkę do włosów marki elseve. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.