Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona to...

zle sie odzywa

Polecane posty

Gość ona to...
troche szacunku dla ludzi ktorych nie znasz...

Gość ssmutasska
kiedy juz bedzie starach i brzydka zawsze bedzie mogla popatrzec na swoje zdjecia z lat mlodosci kiedy slinila znaczy sie lsniala nie to co ja/my -----> masz ! To byla odpowiedz na Twoj tekst, ale Ty chyba dzis" pod muchą" i nie kontaktujesz...:o...albo zwyczajnie mam za wysokie IQ dla Ciebie ;)

Gość ona to...
mialam na mysli inteligencje sensoryczno-motoryczna bo ona powinna rozwinac sie do 2 roku zycia.. jak widac u tamtego kolesia sie jescze nie rozwineła... :D:D:D:D

Nie wiem co do mnie piszecie ... rzucilem pare tanich kawalkow i odrazu topic sie ozywil jak zwykle ;/ jeszcze ktos miesa kawalek chce ? Inteligencja ? sensoryczno motoryczna ... cos zmyslasz albo pojecia mylisz ;/

Gość ona to...
wybierz sie na pewne studia to na 2 roku sie dowiesz co to jest!

Gość ssmutasska
=Ja= nie przesadzaj, bo stracisz fankę...:o

psychologia mnie nie interesuje... wyjasnij mi pojecie inteligencji nie pasuje mi do sensoryki ... odbierania bodzcow i motoryki ;/

Gość ona to...
nooo z tymi butami to żalosne..

Czemu lykac to co sie pisze jak karme ?:) lizanie butow nie koniecznie musi oznaczac wlasnie lizania butow moze dla przykladu znaczyc dawania dupy dla prezentow :)

Czesio : Przeeepraaaszaaammm ... jestem troche wulgarny ale to chyba najlepiej do was dociera.

Gość ona to...
sensoryczno - motoryczna to znaczy: zmyslowo- ruchowa, czyli ze dziecko do 2 roku zycia poznaje swiat za pomoca bezposredniego spostrzegania czyli za pomoca zmyslów(smaku,słuchu,wechu,wzroku) i za pomoca aktywnosci motorycznej czyli ruchu. jasne??

Pewnie ale jak mozna tam dokladac inteligencje sensoryczna ... jaki masz wplyw na odbior bodzcow ... oczywiscie mozesz powiedziec ze pewne zmysly jestes w stanie nakierowac na ich odbior ale czy to jest jednoznaczne z inteligencja ? nie rozumiem nadal.

Nastawienie uszu jak to sie mowi w kierunku z ktorego nadawany jest sygnal dzwiekowy jest oznaka inteligencji ?

Gość ssmutasska
a ja czytalam, ze sex działa ujędrniająco, jeśli dobrze dozoswany ...;)

Ja widze ze jak sie nie gada o seksie ... albo nie obrzuca miesem to i odrazu mniej ludzi sie robi ;-) kocham to forum tutaj wszystko jest takie prawdziwe :P

Gość ssmutasska
nie podoba mi się ta rozmowa, ide stąd🖐️